- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- ewela007
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Agusia KRK oj po prostu wcześniej nie dawałaś po sobie poznać że jest Ci ciężko, ciągle obawiałaś się o Frania a jak ju wesz, że zaraz wychodzicie do domu, to drobnostka wyprowadziła Cię z równowagi. Czasami dobrze się wypłakać lub wykrzyczeć aby było lżej. Zaraz już będziecie wszyscy w domu, skończą się codzienne wyjazdy do szpitala i odpoczniesz sobie. trzymam kciuki za Was.
Lusek czekamy na relacje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Więc działałam od rana w sumie oprócz łóżeczka , będzie wszystko. Byłam w aptece pokupowałam wszystko co potrzeba do szpitala(tantum rosa, podkłady, podkłady do przewijania 90x60 i 60x60 to i mi się przyda). Kupiłam Katarek tak jak Tysiiak mówiłaś zobaczymy czy będę umiała się tym posłużyć, no i te wszystkie duperelki co wy kobitki pisałyście .Zancik Twoja lista też się przydała

Co na wizycie a więc:
Zrobiłam USG sprawdziła fasolę główkę, brzuszek, nerki,serce, kość udową , łożysko, pępowinę itp. wszystko w porządku zdrowe

I powiem wam najważniejsze zrobiło fikołka hahahaha

Szyja 4cm zamknięta, brak rozwarcia.
Powiedziałam jej o mojej pachwinie i zobaczyła itp ale nic na szczęście nie jest. Mam 8kg do przodu a dzidzia waży 2082g także rośnie.
Muszę od jutra obserwować ruchy maluszka wy też coś takiego macie dostałam specjalną kartkę do zapisywania

Aaa i co najdziwniejsze że mi wyliczyła że od jutra mam 34tc

Ale jeszcze najlepsze jest to że płeć nadal nie znana hahaha

A i jeszcze imprezka u dziadka udana, obiad pyszny ciasta i tort też. Ogólnie był zadowolony z prezentów

agge ojjj bidulko Ty znowu z tymi wymiotami

TY się zamienisz w jedną wielką czereśnię ha

Kurde z tymi skurczami to lipa bo u mnie też mają takie się pojawić, mówiła dziś moja ginka.

A Ty musisz obserwować ruchy maluszka???
ewela007 fajnie że masz tą koszulę u nas nie ma niestety nie mogłam trafić jak inne kobitki

paulinka2202 Fajne masz suwaczki takie kolorowe aż rzucają się w oczy he

Myślę że do łóżeczka spokojnie dobierzecie śruby teraz jest tego tyle. Jak macie niedaleko leroy merlin to tam można dobrać kiedyś szukałam też rożnych nietypowych śrub i dostałam

Lizzy a jak u ciebie skurcze ? długo trwają? Jak tam w ogóle się czujesz??? Oszczędzasz się w miarę możliwości. Uważaj na siebie.

aga87 można brać tak jak tysiiak już pisała renne można dziś mi też ginka powiedziała. A zgaga jest dlatego że zebra tak jak kiedyś pisałam się składają nienaturalnie w kąt ostry i macica uciska na żołądek i dlatego zalecała jeść mniej ale częściej i lekko strawne

AgusiaKRK ojjj TY szaleńcu

Jeśli chodzi o kocyk to teraz robią dziadostwo wszędzie dasz 50 zł i może być bardziew i dasz 150zł i też będzie badziew. Nie przejmuj się pójdziesz i kupisz jeszcze ładniejszy

agnieszka1 Kochana ja też tak się czuję jak słoń, czasami nie wiem co dobrać w co się ubrać ale staram się jak mogę

Jeśli chodzi o ubiór to prawda ludzie ostatnio poszaleli ale dzisiaj było mega ciepło u nas było 21 stopni ja miałam długą zwiewną spódnice i sandały bo nogi mi się parzą w balerinach więc też nosiłam sandały ale jeszcze na ogól jest zimno. Ale ludzie to krótkie rękawki spodenki itp. a zimno czasami jak cholera.

Ty to masz lipę z tymi lekarzami normalnie masakra jakaś

zancik oooo matko jedyna

OOOO to dobrze że z Tobą i małą wszystko w porządku, a czemu odwodniona.......

fiuu ogarnęłam

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
Lusek: raczej nic mi nie zaszkodziło, bo już od rana mi było niedobrze, zjadłam pół obiadu i wszystko zwymiotowałam

I ja też się czuję jak jakiś słoń, w nocy mi kilkanaście sekund zajmuje dźwignięcie się z łóżka, a taka zadyszka mnie przy tym łapie

- agnieszka1
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

Lusek może i nie wyglądam,ale się czuje. Bo dziś szła dziewczyna niska a dupa jak szałupa i się pytam koleżanki kurcze ja też taką mam

Ale narzekam

Zancik oni z reguły z takimi małymi sprawami trzymają 3 doby. Obyś już poszła tylko rodzić. ehhh bo teraz to takie te pogody,że wszystko się łapie. Moja młoda już zaraz 2tyg jak ma katar nieraz to szybko jakby wyschnie bez leków a to już tyle jej dałam co lekarz kazała i ani nic,więc przestałam i czekam aż samo minie.
Mnie też wczoraj jak kaszel chwycił to myślałam,że nie zasnę. Wkurzają mnie już te zimne wiatry najgorsze.
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2

Zancik uważaj na siebie i szybkiego powrotu do zdrowia i szybkiego wyjścia do domu
Tysiak nie szalej ze skurczami nie ma żartów

Na szczęście śruby do łóżeczka się znalazły trochę za szybko ale co tam łóżeczko złożone i stoi w niedziele jedziemy bo pufy takie z oparciem więc muszę to ogarnąć zrobić jakieś przemeblowanie żeby wszystko pasowało

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Ja wczoraj spakowałam torbę do szpitala, ale na razie tylko dla siebie

- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49

Jesteście super i chciałabym Was wszystkie uściskać!

Pozdrawiam gorąco i życzę wspaniałego dnia!
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Bo mam caaałą kupę ubranek i dziś zacznę je prać, a tak mi się nie chce

- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49

- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

U mnie też piękna pogoda, czekam tylko aż mąż z pracy wróci i mi przeniesie pralkę z łazienki teściów, czekamy na wypłatę,żeby sobie kupić swoją

- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2

Jeszcze mam podejrzenie nadczynności tarczycy i dostałam skierowanie do endokryologa ciekawe ile sie na niego czeka jak ja czekać nie mogę

Malutka się dobrze rozwija były pomierzone wszystkie narządy wszystko w porządku szyjka długa tak jak u Lusek 4cm, ilość wód płodowych też odpowiednia i waży 2002g

- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Widzę że cicho na forum bo piękna pogoda

Ja walczę z porządkami może uda mi się posegregować ciuszki i jutro zacznę już pranie bo pięknie ciepło więc wyschnie hehe

A miałam dziś jechać po wóz ale mąż za długo w pracy a sklep tylko do 18

paulinka2202 to chyba pomyłka co ? może 3kg ogólnie więcej do wagi? no mi też mówiła o diecie ale ze względu na zgagę która mnie dopada. Paulinka coś mi się nie chce wierzyć że tyle może jakaś pomyłka. Może razem z dzidzią która rośnie co ? tyle masz .
Fajnie że wszystko w porządku z malutką

Ehhhh do endokrynologa musisz iść ,nie przejmuj się może się wszystko unormuje

Fajna foteczka małej

AgusiaKRK musimy się trzymać razem w dobrych i złych chwilach

Myślę że przez wspólne przeżywanie różnych sytuacji zbliżamy się do siebie, pomimo że każda mieszka daleko

A jednak dobry ten mąż hehe

Powiem Ci że dla Frania najważniejsi jesteście WY czyli TY i mąż.

agnieszka1 mam jeszcze jedna szanse jutro

Ale nic będzie co będzie po porodzie będę kupować rzeczy dla dziewczynki ale bo chłopca hehe

A tam ja uważam że wyglądasz dobrze

Sexi fleksi

zancik i jak tam u Ciebie ?

- ewela007
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Paulinkaa ja tez od ostatniej wizyty ponad 3kg przytylam ale dzidzia tez przytyla 1kg wiec ja dwa po 500g tygodniowo.
Lusek zazdroszczę fikołka dzidzi, mój synek poki co nie jest na to chętny i tez czytam o cesarkach,najbardziej boje sie tego cewnika.
Agge a nie mozesz wyprać u teściów ciezko tak nosić pralkę,pewnie nic nie powiedzą. Ja jutro ruszam z praniem.
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Lusek nie załamuj mnie, w taką pogodę to ja nie mogę wyjść z domu.. dziś wyszłam na spacer z psem i wróciłam cała mokra, normalnie lało się ze mnie

Ja dziś miałam prać, ale się rozpadało i zrezygnowałam a szkoda, bo potem raczej by wyschło jak się pogoda poprawiła.. a tak się wkurzyłam na ten deszcz, że się położyłam i ryczałam, normalnie żal mi siebie

Lusek miałaś rację, chyba rzeczywiście wkrótce zmienie się w jedną wielką czereśnię.. mam w pokoju całe WIADRO haha, normalnie jestem w raju ^^
A byłam dziś w Carrefourze i dorwałam książkę za 9,99 ^^ cieszę się, bo uwielbiam czytać, a za taką cenę książka to się rzadko zdarza

Ewela właśnie wolę u nas w łazience, bo tam jest mało miejsca no i wiadomo, jak zajmę łazienkę to będzie zamieszanie