- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Lusek co do liczenia ruchów to ja ani teraz ani przy Kubie nie liczyłam i uważam to już troszkę za fanaberię. Ok można liczyć jak dzieciaczek w ciągu dnia jest leniwy czy słabo go czujesz ale żeby tak codziennie? troche stresujące i nie potrzebne.
Ja dziś tak szukałam spodni dla Kuby jak Ty kocyka chodziłam miedzy tmi półkami jak obłąkana... :/ aż wkońcu kupiłam sobie kolczyki Potem polazłam do chińskiego centrum handlowego, które otworzyli na przymorzu i też krążyłam między półkami... kupiłam sobie fajne cieniutkie, zwiewne spodnie na gumce i co ?! w domu się okazało że po boku mają dziurę!! nosz chińszczyzna pełną parą :/
Agge podeślij tych czereśniii!!!!!!! u nas dalej za 27zl/ kg :/
Żancik mam nadzieję, że lepiej się już czujesz :* leżysz na patologii? może przynajmniej się obeznasz w szpitalu z personelem i poznasz jakąś fajną koleżankę
Ja miałam się oszczedzac troche a dziś zrobiłam chyba sto kilometrów ;/ no taka pogoda że to żal siedzieć w domu a ten mój dwu latek to albo biegnie a ja za nim usiłuje nadążyć albo trzeba go siłą ciągnąć bo jakieś kamyczki mu się spodobają ...
Właśnie wróciliśmy i M. go jeszcze zabrał do swoich rodziców na chwilę więc chwilo ciszy trwaaaaj
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
Paulinka widzisz, w sumie może to być prawda, mi u położnej zawsze inna waga wychodzi niż na wadze u mnie w domu.. więc się nic nie przejmuj Ja ostatnio u mnie znalazłam tylko jedną truskawkę ale pewnie już niedługo będą.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiak ja to Ciebie podziwiam ile masz energii aby pokonywać tyle kilometrów wielki szacun
Agge swoje to swoje jeszcze trochę i truskawki też będą u ciebie
Ja mam wizytę za 4 tyg i już będę miała KTG a później wizyta już za 2 tyg i znowu usg ehhh znowu tyle kasy pójdzie
Też dostałyście tyle badań do zrobienia? nie wiem czy to prawda że trzeba mieć wszystkie aktualne badania przed porodem?
A ja rozmawiałam z położną czy można z takim miesięcznym dzieckiem jechać nad morze mówiła że po szczepieniu jak najbardziej i pora wrzesień jest dobra bo jest dużo jodu a by się przydało wszystkim i Judycie i mi no pożyjemy zobaczymy mam nadzieję ze uda się pojechać tym bardziej że moje dziecko nigdy nie widziało morza
macie dziewczyny jakieś plany na długi weekend?
- agnieszka1
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Tysiak uważaj na siebie i odpoczywaj ile się da.
Agusia niedługo to minie,mały zacznie rosnąc to dopiero ile to plam się nie odpiera wrrr i wtedy uznasz o kurcze ten kocyk to był pikuś
Paulinka może cieplej i więcej wód się zbiera? nie każdy potrafi być szczupły w ciąży i tylko sam brzuch nosić. Ile razem przytyłaś już?
Śliczne zdjęcie jaki słodziaczek aj piękna pamiątka
Lusek :* Ty to potrafisz wiesz co
U nas nie trzeba też liczyć ruchów to już stare czasy chyba. Np ja teraz jakoś czuję jakby mniej i już zaczynam się obawiać,bo tak to zwykle maratony w brzuchu i ta cisza mnie przeraża.
A ja znów chodzę co dzień na spacery z małą i ciężko tak z wózkiem pokonywać te górki nieraz.
Jutro decyzja ostateczna kredytu trzymajcie kciuki.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na dzień dzisiejszy przytyłam 11kg nie jest źle tylko z poprzedniej ciąży zostało mi jeszcze 10 kg więc mam już dużo obciążenie mam nadzieję że zrzucę to po porodzie bo czuję się jak słoń.... u mnie dziwnie bo nie puchną mi nogi tylko dłonie nawet lekarz się zdziwił no ale nic na to nie poradzę, na mnie upał źle wpływa puchną mi dłonie, jest mi słabo i duszno. Dzisiaj po południu musiałam się położyć nie miałam na nic siły i się położyłam i nagle było mi strasznie gorąco wręcz paliło mnie w głowę i w policzkach i tak mam coraz częściej :/
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
u mnie na liście rzeczy do szpitala są: oryginał grupy krwi, OWA (co to w ogóle?), HBs, aktualne badania mocz, krew ważne 2 tyg, no i GBs.
Oby się Wam udało pojechać, sama bym się wybrała, gdybym miała bliżej a nie na drugim końcu Polski
Na długi weekend nie mam żadnych planów, mąż pracuje nawet w Boże Ciało więc lipa.. odwiedzę pewnie rodziców i tyle.
Też źle znoszę upały ;/ ale na szczęście jak na razie nic mi nie puchnie.
Agnieszka trzymam kciuki
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Ale dzisiaj będzie upał może wbiję się w moje ogrodniczki hehe
Może dziś ujawni się ten mój wstydniś idziemy na USG na 17. Dam znać co i jak ?
ewela007 no też się cieszę że się obróciło ale masz jeszcze 2 tyg. ja zaczęłam 34 tc więc obróci się zobaczysz będzie dobrze ja też schizowałam ostro a cewnika się nie bój nie taki zły jest
agge to zmienimy Ci nik na ,,agge czereśnia" hehe
a co do prania to się nie przejmuj dzisiaj też jest dzień
WOW wiadro czereśni mniam super Smacznego - pewnie już dziś jest tylko dno widoczne ale i tak smacznego po
Co do hormonów to masakra jak szaleją u mnie to na razie się objawia brakiem zdecydowania strasznie mnie to wkurza .
tysiiak no to kurcze krokomierz ci założymy i będziemy Cie kontrolować
pochwal się spodenkami na gumce z dziurką -eeee nie martw się kochana to dodatkowy otwór do chłodzenia nie będzie Ci ciepło Fajną łatkę naszyj i sprawa załatwiona a dużo dałaś za te portki ?
NO ja też łaziłam dosłownie jak obłąkana od jednej strony półki do drugiej i jaki wybrać strasznie mnie to wkurza brak zdecydowania ale nic jakoś przeżyję.
Jeśli chodzi o te ruchy to też uważam że przesada wkurza mnie jeszcze to że liczę je jakoś ale jak działam cos np wczoraj w ogródku to nie zwracałam uwagi czy szaleje czy nie takie głupie to i tak jak napisałaś strasznie stresujące
A biedny Kubuś nie dostał spodni tylko mama się obkupiła hehe a no szybkiego masz tego 2 latka oddechu nie da Ci złapać . Fajnie że taki ruchliwy hihi
paulinka2202 no widzisz mówiłam Ci że to jakaś pomyłka na pewno, to było tyle kg że nie możliwe że przez 2 tyg to byś musiała siedzieć non stop w kuchni
Super że waga jest inna. Moja ginka mnie właśnie taką waga ważny starą jak świat bo twierdzi że jest dokładniejsza, a nie tymi elektrycznymi
Smacznego-swoje najlepsze truskawy u mojej mamy jeszcze zielone ale nic jakoś to będzie lada chwila dojrzeją
agnieszka1 hej sexi lasko Jak tam samopoczucie i samoocena
mówisz że stare dzieje te ruchy no możliwe że tak ale stresujące to ale nic coś tam będę liczyć
Trzymam kciukasy za was aby się udał ten kredyt
tysiiak Fajnie masz z tym domkiem hehe super
paulinka2202 no ja tez robię co jakiś czas badania ale jak są dobre to nie każe mi robić nic .Teraz mam krew mocz i WR jeszcze raz a tak to spoko wszystko inne mam dobrze no i podobno jeszcze ten GBS czy coś takiego będę robić. I to niby będą ostatnie badania przed porodem
ALeeeeeee pyszne to ciacho podziel się mniam palce lizać.
zancik?????? co tam ????????
Uciekam po zakupy przed tymi upałami ehhh byleby zdążyć . Buziaki do później .
Większe koła wstaw do wózka jak się da może ułatwi jazdę na wybojach i pagórkach
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lusek hehe no aż tyle to nie chodze bez przesady Ja po prostu nie umiem siedzieć w domu tymbardziej teraz jak jest Kubuś. Strasznie mi go szkoda jak jest ładna pogod A ON miałby w domu się kisić zamiast szaleć na placu zabaw czy cos Nasz plac przed domem jest jak dla mnie beznadziejny i niebezpieczny więc żadko tam zaglądamy wolę pójść gdzieś dalej
Dziś wstaliśmy o 9 !! :O nieźle wstawie zaraz pranie i ruszamy chyba na jakieś zakupki i na ten plac zabaw nooo
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiaknonooooo do 9 takiej to dobrze ja codziennie wstaję o 7 :/
Ja już mam 2 prania zrobione
Ja sobie na razie odpuszczam wyjście dla mnie za duszno ostatnio czuję takie ciśnienie w głowie i po policzkach tak mi gorąco że masakra mam wrażenie że twarz i głowa mi się pali z gorąca :/
Zrobię zakupy po południu
A na obiadek ryż z truskawkami
Wrrrrr wkurzyłam się co zmieniam suwaczek to on w ogóle nie liczy dni :/
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Agusia kącik Frania prześliczny trzymam kciuki, żeby już jutro był w domku
Paulinka to szalejesz z tym praniem ja dopiero wstałam i też się zaraz za to biorę.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ja mam pomysł dziewczyny jedziemy wszystkie do Agi i zrywamy czereśnie