- Otrzymane podziękowania: 114
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
Paulinkaaa masz rację lepsza jest niewiedza,ale ja mimo wszystko i tak jestem przerażona Mam nadzieje,że nasze dzieciaczki zrobią nam prezent przed 30 lipca
Aneczka dobrze,że z mała wszystko ok Ja też mam nadzieję,że na wizycie 9 lipca gin powie,że wczesniej urodze
Agge Ty bidulko Jak się czujesz?? Borówki pycha
Tysiiiak fajnie,że u Ciebie nie ma takich upałów u mnie jest maskra poprostu Biedny Kubulek Noc miałas przerąbana Ja wstawałam siku z 5 razy do tego duszno mi było strasznie i mała sie wierciła myslałam,że oszaleje Kochana poczekaj jescze z porodem ALEX I LIZZY muszą sie najpierw rozpakować
Lusek Ty nadal szalejesz z zakupami Ja wczoraj kupiłam sobie spódniczkę O to fajnie,że masz w aucie klime ja niestety nie mam No fakt nie ma to jak samemu się załatwia swoje sprawy No Kochana chętnie bym e-cioteczką zrobiłą prezent ale niestety Tosi się chyba nie śpieszy
Lecę powiesić pranie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- Aneczka27
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aneczka no upał straszny Też od paru dni mam ucisk w dole brzucha i w pachwinach od czasu do czasu i oczywiscie 3 dzien z rzedu mnie rano przeczyscilo ale nic sie jak narazie nie dzieje
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Kurna ale upał ehhhh u nas to nie może być po prostu ciepło tylko albo mega zimno albo upały ze szlak trafia
Wczoraj zamówiłam ochraniacz do łóżeczka i pościel mam razem z organizerem na łóżeczko-mąż pomógł mi wybrać kolor i wzór bo ja jakoś zdecydować się nie mogłam. Więc czekam kiedy przyjdzie.
Dzisiaj kupiłam w empiku album mojego dziecka -nawet fajny wam powiem .A no i kupiłma magnez w końcu dla kobit w ciąży bo mnie już wkurza jak mi 3 palce drętwieją u prawej dłoni
Co do fb to Ci Tysiiaczku wysłałam już wstawiałam imię i nazwisko ale email stary ehhh niech będzie.
Załatwiłam położną w końcu, a powiem wam że jak na razie rozbił zarąbiste wrażenie na mnie
Tysiiak Ty się z tym porodem tak nie śpiesz...... kurna a kto mnie wesprze w śpitalu miałyśmy być razem hehe a tak poważnie to kurna nieźle że już aż takie skurcze miałaś.... toż to szok.
Tysiiak zaproszenie przyjęte
Tak zaciskaj nogi mocno mocno
agge Ty żarłoku hahaha to lepiej jak jesz a nie wymiotujesz Niech Ci na zdrówko wyjdzie szamaj
AgusiaKRK tak patrzę na suwaczek i Franio masz już 2 miesiące ale czas leci Pozdrowionka dla Was.
zancik fajnie że pierzesz wszystko już do łóżeczka, piękna pogoda to szybko wyschnie to fotkę zrób tej pościeli która przyszła
Spódnice też chętnie zobaczę
NO mam klimę na prawdę to zbawienie, mam malutkie autko ale klima jest więc lepiej mi się że tak powiem załatwia sprawy ale już jestem na finiszu ze wszystkim i spokój. Mąż się wkurza bo teraz u nas idą upały i się martwi żebym gdzieś nie padła.
Fajnie jak jedziesz po torbę większą, no i racja zapakujesz wszystko w jedną- ja też tak zrobiłam.... Jak coś to mi M dowiezie w końcu daleko nie mam
Wyprałam rożek wiecie i wcale się nie zmechacił i jest piękny i pięknie pachnie
Aneczka27 łojjjj to nie dobrze że M Ci się załatwił
Ja też mam takie bóle w dole brzucha i w pachwinach a nad ranem to masakra jakaś- jakbym całą noc nie wiem biegała ćwiczyła itp, wszystko mnie boli bllleee ale jak już ruszę to troszkę rozchodzę.
paulinka2202 no obyś miała rację żeby nie było upałów, albo będą 2 tyg. a potem ochłodzenie
Jak na razie to zapowiadają upały
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lusek jakbyś mogła przesłać zdjęcie okładki tego albumu chętnie zobaczymy oj przydąłoby się kupić Judyta jeden dostała ale taki sobie nie jestem z niego zadowolona :/ lepiej kupić samemu No fakt klima to zbawienie też mam małe auto i jest klima ale najgorsze że koła od wózka nie mieszczą mi się w bagażniku ciekawe jak ja będę wozić wózek i dwójkę dzieci ale na razie o tym nie myślę
Ja też w nocy co chwilę siku wstawałam a leciało i leciało
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lusek to super,że wybrałaś położna Ja też mam małe autko bo nie lubię duzych Pościel Kochana widziałaś bo ją dostałąm od kuzynki tylko nie prałam jej wcześniej tylko prześcieradła nowe niebieskie i ecri A zaraz wstawie spódnicę Ty też poka nam co zakupiłaś I jaka posciel zamówiłas??Mój rożek po wypraniu tez jest ok Uwielbiam zapach dzidziusiowych ubranek
Wiecie co mam chęć na zupę wiśniową albo jagodową
I moje spuchniete stopy
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wcześniej pospałam 2 godziny i jest lepiej i nie chce mi się dzisiaj nic robić i nie robię wczoraj dużo rzeczy zrobiłam więc dzisiaj spokój
A ja bym zjadła pierogi ruskie i to swoje bo wiadomo jakie są kupne albo naleśniki z serem i polewą truskawkową tylko kto to zrobi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja 2 lata temu kupiłam sobie taką fajną sukienkę długą przewiewną i teraz jest super na taką pogodę a wszyscy myślą że to ciążowa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
link do tego albumu :http://www.empik.com/album-dziecka-opracowanie-zbiorowe,p1044939103,ksiazka-p , taki zakupiłam -nawet miał dobre opinie babki były z niego zadowolone.
zancik kiecka super , też bym upolowała taką na lato jak znalazł.
Ooooooo jejku na prawdę mocno ci opuchły nogi współczuję .
Aha czyli tylko prześcieradła zamówiłaś ehh to jestem zakręcona jakąś myślałam że też jeszcze pościel
to są ciuszki : jeszcze sporo bodów kupiłam ale to już takie normalne.
a pościel i ochraniacz to taki : allegro.pl/show_item.php?item=4994139962 + organizer mi chłop dorzuci do kompletu a i kolor ZOO NIEBIESKIE.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Cały czas są mnie boli ten brzuch jak na @ i cały czas twardy :/ wzięłam już nospe max i magnez.
Zancik współczuje opuchlizny mnie na szczęście nie dopadła jeszcze. Altacet w żelu spróbuj może pomoże i oczywiście moczenie w chłodnej wodzie super spódniczka
Lusek sama się zastanawiałam nad tym wzorem śliczny jest narazie się wstrzymuje z kupnem pościeli
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiiiak bidulko Akurat mam altacet w żelu ale zaraz ide pod zimny prysznic po padne chyba