- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
A dlaczego daje ci najwyżej półtorej tygodnia szyjka zgładzona czy jakieś rozwarcie?
Aneczka spokojnie z tego co słyszałam jeśli GBS jest dodatni to wtedy przed porodem czy w trakcie dają chyba jakiś antybiotyk i dzieci rodzą się zdrowe więc nie martw się na zapas będzie dobrze
Agnieszka powoli powoli do przodu trzymamy za ciebie kciuki będzie dobrze jeszcze będziesz się śmiała z tej bieganiny i oczywiście w miarę możliwości oddzywaj się do nas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Tak trochę imprezowałam ale powiem wam że M się sprawdził mega pomocny a obiadek to zamówiłam nie stałam przy garach więc spoko luzzz, ciasto też a torta to lodowego sobie wymyśliłam i przeddzień jechałam do Tesco heh o 22:00 bo mi się przypomniało że nie mam
Tak jak pisałam moja ginka to się ze mną nie umawiała na następną wizytę bo powiedziała że nie dotrwam w sumie nie wiem co to miało znaczyć ale szyjka się skraca 2,5cm. niby jakaś gładka czy coś i dużo śluzu jakiegoś mlecznego mam obserwować bo może być zabarwiony na czerwono czy różowo i to oznacza ten czop jakoś mi tam tłumaczyła.No i czy wody płodowe się nie sączą.Także tak mi nagadała a może to normalne tylko że wy piszecie że macie jeszcze wizyty A jeśli nic się nie wydarzy do 23 lipca to dzwonić do niej. Dostałam wyprawkę od doktorki i w sumie jak te babki zobaczyły oczy zrobiły , weszła mz jedną teczką a wyszłam z 3 siatkami
A kurde miałam wam się pochwalić mam łóżeczko dziś przyszło wali jak smok to drewno jak złożymy z M to zrobię fotkę
agge tak tak rodzić hehe czekam aż Ty ruszysz albo Lizzy no chyba że jeszcze Alex ale nigdy nic nie wiadomo NO niestety musiałam od pękać imprezkę hehe ale spoko teraz to nie gotowałam tylko zamawiałam
Dużo M mi pomógł
Ty nie licz na USG tylko na dzień miesiączki tak mi powiedziała ginka wczoraj dlatego u mnie tak rozbieżne terminy
Tysiiak nie robiłam nic coś TY chyba bym tam padła spędziłam czas na zakupach i fryzjerze a zamówiłam jedzonko ehhh na łatwiznę poszłam ale cóż w tym stanie to niestety trzeba Ale mój M mi dużo pomógł hehe wsparcie było
Mnie też dziś głowa trochę ćmiła może ciśnienie jakieś takie dziwne
paulinka2202 no to współczuję tych opuchniętych kończyn , na samą myśl aż się boję
no szkoda Twojej córci ale też musisz chociaż troszkę odzipnąć jak jest w przedszkolu Głowa do góry zapozna nowe koleżanki i pójdzie gładko
Co do M to faceci tak mają , ehhh my kobity to mamy przerąbane MASAKRA, rodzimy, chodzimy w ciąży, opiekujemy się dziećmi, gotujemy dbamy o dom ehhh -A te nerwy to hormony tak działają i dochodzi zmęczenie
Przesyłam Ci trochę energii i siły do działania
Wizyta spoko ale trochę się zabałam słów że już się nie umówiła na wizytę bo nie doczekam jej, dała półtorej tygodnia ,ale jak będzie zobaczymy. NO i czekam na wyniki GBS. NO 2,5cm i jakaś gładka czy coś tak dziwnie powiedziała. Mała uciska na spojenie strasznie no i skurcze przepowiadające, twardnienie brzucha ehhh nie wiem może agge i Lizzy też tak mają .I powiedziała o tym obserwowaniu tego śluzu i czy wody płodowe nie odpływają sama nie wiem.
NO właśnie ja mam taki biały i dużo go jest i to doktorka mi powiedziała że mam obserwować taki kolor mleczny
zancik dobrze że lepiej się czujesz no zgaga to będzie Cię jeszcze chyba męczyć ale spokojnie to ostatnie podrygi
Co do imprez widzę że TY też nie żałujesz sobie hehe u babci na imieninkach czy ma na imię Władysława ??? Super że się najadłaś
Tośka ostro działa w brzusiu ekstra fajnie popatrzeć jak tam faluje ale już niedługo będziemy oglądać fotki małej
Lizzy trzymam kciuki żeby coś się ruszyło u Ciebie bo Ty bidulko masakra normalnie, małej widocznie dobrze w brzusiu u mamy hehe i nie chce wyjść.
Weź Ty z nią pogadaj że już czas
Kurde laski ale macie sposoby Ty Tysiiak to jesteś aparatka normalnie super Jesteś
Azja już jutro jest nasz miesiąc ale jeszcze masz czas do 24 hehe powodzenia i liczymy ze się coś ruszy u Ciebie
ewela007 no ja też z sikaniem mam problem non stop non stop a co do ucisku to czasami mnie mała tak ciśnie na spojenie łonowe że masakra aż zapiera dech tak boli ale cóż taki los
Nie daj się
Aneczka27 niemartw się dodatnim GBS podczas porodu dostaniesz antybiotyk więc luzik , i nic dzidzi nie będzie. Napisz chociaż kogo się spodziewasz chłopak czy kobitka Powodzenia
agnieszka1 fajnie że walczycie i to ostro
Dobrze że z wami laski wszystko w porządku 3maj się ciepło i wracaj jak najszybciej
Buziole Kochane dla was i maluszków
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
No jak urodzisz wcześniej niż ja to się normalnie wkurzę, bo ileż można czekać ja już się ledwo ruszam no ja właśnie liczę na ten termin z OM, bo jest wcześniej to jeszcze 5 dni do niedzieli koleżanka mi obstawiała, że do jutra urodzę ale raczej się jej nie sprawdzi
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Nie wiem poskacz czy coś Pogadaj do brzusia , powiedz ze czas już itp .
- Azja
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 29
Jutro rano stawiam się do szpitala. Mam nadzieje ze będą coś działać.
Trzymajcie kciuki
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Lusek super wieści po wizycie mam nadzieję usłyszeć podobnie z tym że ja na sama wizytę musze jeszcze ponad tydzień poczekać
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Azja witamy w Lipcówkach możesz się dopisać do naszej tabelki, docs.google.com/spreadsheets/d/1M2e2Rvww...d8LbEFYB4/edit#gid=0
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Lusek super wiesci No to ciekawe która bedzie pierwsza sie rozpakowywac Fajnie,ze dostałas wyprawke Dokładnie babcia Władysława Czekamy na foto łózeczka ejj mleczny sluz to i ja mam
Azja lipcówki witają Trzymam kciuki za szybkie rozwiązanie
Agnieszka super,ze przeprowadzka powoli idzie Masz duzo do załatwienia a tu taka pogoda jeszcze bardziej meczy Ale dasz rade Kochana Dobrze ze u gin ok. GBS sie nie przejmuj podobno podaja jakis antybiotyk i wszystko jest ok Zajrzyj do nas czasem w wolnej chwili
Tysiiiak no u nas tydzien jeszcxze do wizyty niech ten czas szybciej leci Znowu czeka nas gimnastyka
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Zancik ja już wczoraj miałam gimnastykę hehe i powiem że szybko mi poszło aż w szoku jestem zaraz zbieram się na wizyte właśnie widzę po słońcu że będzie okropny upał
odezwę się później buziaki :*
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mnie też przeczyściło jak tylko wstałam tylko zastanawiam się czy u nas to nie żaden wirus bo wczoraj Kubuś przez sen nam zwrócił mleczko... podejrzewałam, że może za dużo zjadł na noc ale mi potem było niedobrze chodź to mogła być też siła autosugestii no i te moje biegunki :/ już sama niewiem. Kubuś potem już spał smacznie do rana i puki co nic mu nie jest. Właśnie je śniadanko.
U nas pewnie aż takiego upału dziś nie będzie nad morzem to zawsze chłodniej
Aaaaa wyrwałam dziś czerwiec z kalendarza i zaczął się LIPIEC
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Paulinka czekamy na relacje z wizyty
- Aneczka27
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Dziś po południu mam wizytę nie mogę się już doczekać, ciekawe czego się dowiem .....
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aneczka super kolejna księżniczka Maliwnka śliczne imię i kolejna mamusia prawie na oucie
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Tysiiiak hahah dobre Ja nie daje rady przy lusterku tylko na czuja a nawet nie patzrze jakie są nierówności bo bym padła chyba hahahahah Po ostatniej gomnastyce dostałam uczulenia nie wiem od czego Kurde wiewsz co ja mam tak,że ze dwz dni się nie załatwia a na następny mnie przeczyści i cholera wie o co chodzi Jejku jak ja Ci zazdroszczę morza ja też chcę Bardzo Dziękuje Kochana za Życzonka
Aneczka daj nam znac po wizycie
Mnie od rana jakoś mdli wstałam taka głodna a wmusiłam w siebie tyllko jedna bułkę i to ledwo ją zjadłam Pozmywałam zaraz się biorę za zamiatnie i może przetre podłogi jak dam radę bo duszno jest u mnie strasznie bo niestety od rana do południa mam słońce A i dziś mi się śniło,że byłam w szpitalu i robili mi Ktg i serduszka nie było na początku słychać a i że mówiłam do położnej że mi naczynka popękąły a ona powiedziałą,że to nie naczynka tylko poród się zaczyna
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dziś całą noc się przewracałam z boku na bok, a przy każdym ruchu tylko jęczałam i stękałam, tak mnie wszystko bolało ... przekleństwa też się sypały, dobrze że tylko pies mnie słyszał
ja wczoraj wieczorem miałam gimnastykę, masakra normalnie myślałam, że mnie szlag trafi. Haha, ja też wolę nie patrzeć, jak to wygląda potem bo bym się chyba załamała
Wszystkiego dobrego
Paulinka, Aneczkaczekam na relację z wizyty
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa