BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 9 miesiąc temu #989049 przez ewela007
Agge tak wiem o tym. Tak będzie Ci przysługiwało przez pół roku. Fajna sprawa ale zaraz część osób będzie to wykorzystywało. Co do cellulitu to nie przesadzam, jest tragedia mówię ze to genetyczne

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 9 miesiąc temu #989051 przez Lizzy
Ewela - pampersow nie przewidzisz. Na poczatku to 10lekko. Bo przebierasz i w dzien i w nocy. Sa dni ze przebierasz kupsale co godzina. Pamietam jak pojechalismy sobie na spacer do miasta obok. A tu Hanie odkorkowalo i strzelila nam chyba z 6 kupsali w 3godziny i moj maz szukal Biedrony bo nam sie pieluszki skonczyly.. :) Ale dobrze.ze 2 masz wiecej,bo jezeli dziecko bedzie duze to prawie od razu w 2 wskoczysz..

9 lata 9 miesiąc temu #989054 przez ewela007
Lizzy dzięki za odpowiedz.Dobrze że teraz biedronki są blisko. Ja mieszkam na wsi i o sklep w którym są tanie pampersy jest ciężko, nie wspomnę już o aptekach gdzie na jednym lekarstwie jest różnic nawet 10 zł wzwyż. Będę robiła zakupy przez neta raz w miesiącu przynajmniej zaoszczędzę czas i pieniądze.
Myślę że nie będzie bardzo dużo ważył bo teraz ważył niecałe 2,400 więc jak dobije do 3 kg to będzie dobrze:)

9 lata 9 miesiąc temu #989065 przez agnieszka1
Hej laski.

Nie to,że mnie z Wami nie ma,ale w miarę możliwości podczytuję Was tylko nie ma kiedy odpisać.

U mnie ok, nie urodziłam trzymam się jakoś w miarę w 2paku. Ale od poniedziałku się przeprowadzamy,ale wiecie jaka to przeprowadzka mąż wraca po 15 weźmiemy ze 2 worki i tyle.
Dziś przywieźli agd to podłączali i znów zleciało,jutro muszą jeszcze poprawić,nie byłam przy tym,bo i tak co dzień wyjazdy i ponad 2 godz nas nie ma,starszą zabieraliśmy ze sobą,szczerze to masakra w ogóle z dziećmi takie zakupy robić,ale co choć jedną matka pilnowała.

Teraz będę wybierać pierdułki już typu mniejsze agd do kuchni i domu. I zaraz na razie wszystko chyba z takich rzeczy. Muszą meble przewieść,miałam w planach jutro,ale co ja mogę toż sama nie zawiozę,a dla męża się chyba zbytnio nie chce.

Na razie tak na szybko to tyle.

Jestem z Wami i podczytuję :*

Agunia musiała mnie wezwać z fb do Was :P :)

Już nim zabiorę się napisać to idę kładę się z dziećmi i śpimy a potem to już nie chce znów staczać się,aby wejść,bo mi jednak z kompa lepiej niż z komy z komy można tylko podczytać :)

Do usłyszenia jestem z Wami :)

9 lata 9 miesiąc temu #989079 przez agge
No tych pampersów to na pewno dużo idzie :) Ewela, ja mam podobny zapas.
Agnieszka fajnie, że się odezwałaś, bo już się zastanawiałam czy nie urodziłaś przypadkiem :P fajnie, że po weekendzie już przeprowadzka :) trzymaj się i jak już się urządzisz to odzywaj się :)

9 lata 9 miesiąc temu #989081 przez tysiiiak
Ewela ja cwiczylam głównie z Ewą albo biegalam ;) do tego dieta i dużo płynów :)

Agnieszka fajnie że się odezwałaś :) oby udało wam się szybko przenieść :)

No z początku to co karmienie była kupka wiec i zmiana pampersa potem to już schodzilo troche mniej :)
Na początek trzeba liczyć ok 10 na dobę ;)

9 lata 9 miesiąc temu #989159 przez agge
Na olx dziś widzialam ogłoszenie z mojego miasta, pampersy z Dady rozmiar 3, 320 sztuk za 100 zł wiec się strasznie opłaca ale wolę chyba na razie nie kupować, bo nie wiem czy małej podpasują..

Co Wy tak cicho dzisiaj? Ja to dziś się tak nudziłam, że już mnie szlag trafiał :<
Mój M dziś był na piwie z sąsiadem i dostał ochrzan bo odkąd jesteśmy razem to może kilka razy pił piwo, a teraz jak ja mogę rodzić w każdej chwili,to mu się pić zachciało! :D a jak trzeba będzie ze mną jechać do szpitala to ciekawe jak pojedzie :P normalnie masakra z tymi chłopami :P

Moja koleżanka, którą poznałam w przychodni, zawsze miała wizyty u tego samego gin co ja, wczoraj urodziła. Termin miała na 20 lipca :) w czwartek wieczorem odeszły jej wody, a po południu jeszcze pisałyśmy.. i to mnie jeszcze bardziej przestraszyło bo wiem, że u mnie też się może zacząć w każdej chwili, przeraża mnie to.. w dodatku zaczynają mnie dopadać wątpliwości, czy sobie poradzę z takim maleństwem.. :<

9 lata 9 miesiąc temu #989165 przez tysiiiak
Eh te chłopy :/ Moj pojechał o 4 rano na ryby wrócił koło 12 ale co z tego jak potem pol dnia odsypial:/
Agge dasz radę z malenstwem ;) będziesz w szoku jak bardzo instynktownie będziesz działać:) oczywiście pewnie beda rzeczy które Cię zaskoczą ale masz nas, rodzinę i przede wszystkim swój instynkt!
Ja niewiem jak dwójkę ogarne :-P najbardziej przerażają mnie spacery :o

9 lata 9 miesiąc temu #989174 przez paulinkaaa2202
Skąd ja to znam mój jak jedzie na ryby to od razu na cała noc :/ już mnie tak prosił ze sie zgodziłam i od 6 rano jesteśmy na rybach :D pogoda nie dopisuje wieje niebo zachmurzone ale dobra a ja jak zwykle ubrałam sie jak na lato :D wczoraj było tak duszno ze nogi mi tak spuchły ze w kapciach sie nie mieściły :/ ale fajnie w nocy 3 razy popadało i od razu inne powietrze :)

9 lata 9 miesiąc temu #989190 przez agge
Ja nigdy nie byłam na rybach :)
Tysiak mam nadzieję, że sobie poradzę :P Ty też dasz radę z dwójką, chociaż pewnie łatwo nie będzie ;D
Mnie dziś rano dopadła biegunka i wymioty.. podobno tak się zdarza przed porodem, może się zbliża coś? :P

9 lata 9 miesiąc temu #989192 przez tysiiiak
Agge oby to zwiastowalo poród :)

9 lata 9 miesiąc temu #989197 przez paulinkaaa2202
Agge no oby to był już poród :) chociaż ja pamietam w pierwszej ciąży tez mnie dopadła biegunka i przeszła :P no jest super już 2 razy padało ale za to podpalam sobie w samochodzie :P

9 lata 9 miesiąc temu #989218 przez Lizzy
Agge - trzymam kciuki, żeby poród się rozkręcił.

U mnie bez zmian. Jutro wizyta - może się czegoś dowiem..

9 lata 9 miesiąc temu #989240 przez tysiiiak
Mnie tak co drugi dzień przeczysci ale niewiem dlaczego :/

Lizzy może po wizycie cos ruszy :D

9 lata 9 miesiąc temu #989243 przez ewela007
Agge jak coś to pisz, masz internet w telefonie? trzymamy kciuki.
Niedziela mija spokojnie, błogie lenistwo, a jutro też święto Piotra i Pawła :) Zrobię grilla na obiad może to już ostatni przed porodem bo po porodzie to będzie raczej ciężkostrawne, chociaż położna mówiła aby jeść normalnie tylko bez rzeczy wzdymających. No a boczuś nie jest wzdymający heheh

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka