- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
Ja dzis nie do życia odkąd sie obudziłam odluczam do drzemki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ALEX01
- Autor
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ja jeszcze w dwupaku ledwo juz chodze, wczoraj juz mialam takie bole ze ledwo siedziec moglam i jak zwykle znow sie uspokoilo, straznie nieregularne ale bardzo bolesne juz.. az myslec ciezko wtedy.
Ja juz trace nadzieje przez te falszywe alarmy
Glowka juz wstawiona w kanl rodny i ciagle wkladki wymieniam bo duzo sluzu sie wydala, ponoc to szyjka sie juz skraca. Ale czopu do dzis nie widzialam
Czytalam ze ktoras bidulka meczy sie z hemiroidami, z osobistego doswiadczenia moge polecic proctoglivenol albo posterisan H. z hydrocortisonem to pomaga najszybciej i przeciwbolowo.
Dzis zaczelam 40 tydzien mam nadzieje ze w tym tygodniu cos sie wkoncu wydarzy
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agge mój M też się przykrywa kołdra po samą szyje głowa mu tylko wystaje ja to bym chyba sie ugotowała a on mimo to,że sie spoci to i tak przykryty Ładne rzezcy sie u Was dzieja co za koleś
Paulinkaaa moja też się tak wypina i wystaje taka jakby kulka Tez się boję ale damy wszystkie radę nie ma innej opcji Jak to odsyłają u Was??
Tysiiiak jak znajdę chwilę to na pewno obejrzę ten filmik Ja już dawno wstaję siusiu w nocy a w dzień to samo Hahahaha super pozycja Kubunia do spania
Lizzy dzidzi chyba dobrze w brzuszku
Alex nie strasz tymi bólami.Moja koleżanka w ogóle u siebie nie widziała żeby czop odchodził.Podobno wiele kobiet tego nie zauważa ale i dopiero np.przy odejsciu wód tez dopiero czop odchodzi.
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
Zancik normalnie we wrocławiu jest tak że oddziały jak są przepełnione albo i nie a ty przyjeżdżasz i jeszcze akcja porodowa nie jest taka poważna to odsyłają. Koleżanki znajoma była odesłana ze 3 szpitali we wrocławiu i w końcu pojechała do trzebnicy dlatego się boje :/ no ale cóż może się uda
Tysiak już wiem o co chodzi oglądałam ten filmik u położnej szczerze mówiąc nie stosowałam tego u Judyty ale ona była grzeczna nie miała kolek i w ogóle złote dziecko, odkąd skończyła 2 miesiące przesypiała całe noce..... dlatego teraz się boję bo dzieci bywają różne że teraz będzie diabełek :/
Moja tez lubi spać tyłkiem do góry jako maluch tak nie mogła spać bo nosiła ortezę przez 4 miesiące i tylko leżała na plecach
Agge no niestety nic nie wiadomo kiedy się zacznie nie mamy na to wpływu możesz lada dzień urodzić albo przenosić oczywiście życzymy jak najszybciej żebyś urodziła
Lizzy też myślę że to były skurcze przepowiadające obym szybko urodziła jestem chętna i za 2 tyg mogę rodzić hehe
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
łoooooo kurde ale się rozpisałyście Ale nadrobię wszystko.
Doczekałam się w końcu książki i fajnie Zakupy zrobione obiadek z wczoraj więc mogę trochę nadgonić W sumie wczoraj miałam ochotę na bób i mama mnie zaskoczyła bo miała hehe i się z nią najadłam że szok hehe Dzisiaj to ja kupiłam więc znowu się najem może i mama wpadnie zobaczymy
Zrobiłam ogórki małosolne bo wcześniejsza partia mi się skończyłą a te kupne to ostatnio masakra więc wolę swoje.
Co u mnie odpoczywam bo przed wczoraj się nasprzątałam ze szok borykam się z bólem prawej dłoni bo ona najbardziej dokucza no i liczę ruchy średnio wychodzi 7-8 ruchów na 12godzin więc luz ale rozpycha się coraz bardziej a czasami nawet boleśnie -nie ma litości
Dzisiaj byłam na ostatnich badaniach krew mocz i WR, no zobaczymy a tak mi się nie chciało ze szok ale cóż w poniedziałek wizyta.
Brzuch mi się obniżył podobno 2tyg. przed porodem się obniża położna mówiła , a co do swojej położnej to jeszcze nie wybrałam
Lizzy to nieźle z tą imprezką sporo ludzi ale fajnie że imprezka udana.
A co do położnej to masz rację trzeba się rozejrzeć nad dobrą
AgusiaKRK Ale Misiol super Franio się prezentuje z tym polarku
Dzisiaj mi się śniłaś i Ty i Franio
Że był w przedszkolu czy żłobku a że był zbyt mały i te małe dzieci były zawieszone w takich workach jak u kangura i tak a poszłam do jakiejś szkoły czy gdzieś coś załatwić właśnie chyba żłobek czy przedszkole nie pamiętam a tam patrze i Franio a babki się opiekują tymi starszymi dziećmi a te wiszą na wieszakach w tych torbach. Wzięłam go i tam trochę pobawiłam a potem Pani podeszłą i mówi dziękuję że Pani się z nim pobawiła a ja mówię że znam jego mamę a ona tak Agnieszka Kruszewska mówię Ci taki sen z przerażeniem się obudziłam hehe i chciałam Ci pisać na forum ale już tak leże i mówię kurde ale chory sen a nazwisko Ci wymyśliłam hihi jak podświadomość może płatać figle hehe
Fajnie że Franio daje wam spać ehhh tylko pozazdrościć takiego maluszka
ewela007 o fajnie że brzusio Ci faluje i synek wystawia części ciała hehe
zancik Ty to masz ciuszków a ciuszków musisz dodatkową szafę dla Tosi załatwić hehe
No ja nie mam przepowiadających skurczów, ale współczuję ..... ale czasami mnie coś tam skręci ale na szczęście rzadko
Smacznego po fasolce- jedz póki możesz bo potem niby nie można bo wzdyma czy coś i malutka będzie miała kolki a teraz to trzeba wszystko szamać
Nie ważne gdzie jest tata, na pewno strzeże was tam z góry ważne że PAMIĘTASZ
Ból zęba to masakra fajnie że się udało u dentysty
Odpoczywaj bo jak już się urodzi mała czasu na odpoczynek będzie mega mało
Zancik współczuję wypadku taty.... podziwiam za siłę i wytrwałość, szkoda że nic nie udało się zrobić
agge jak tam u Ciebie ???? Coś się kluje ???? Tykasz już
Eeee odpoczywaj puki możesz bo potem to nawet nie będzie kiedy taczki załadować hehe
Może dzidziol się tak ułożył ze Cie gdzieś uciska ,albo naciągnęłaś mięśnie
Ojjjj nie śmiej się z M hihihi powiem Ci ze mam tak samo tylko nos wystaję albo no stopy u mnie jak zasypiam a tak to uwielbiam pod kołdrą spać hehe
Tysiiak pogoda to na prawdę w kratkę i też ostatnio jakoś więcej się pocę czego wcześniej nie miałam a co do zapachu deszczu latem to też lubię
Za dużo chodzicie albo siedzicie hihi
Hahaha fajnie śpi Kubuś i widzę że lubi Puchatka hehe
paulinka2202 no ja też lubię pod sam nos się przykryć hehe no czasami stopy wystają
Paulinka nie martw się głowa do góry jeszcze trochę i urodzisz... to jest ostatnia prosta jak to się mówi. wiem jak to jest jak Cie wszystko wkurza i się ma zmienny humor , mnie strasznie dołuje jak mnie napierdziela ręka ale trzeba walczyć z bólem taki sportowy duch walki się we mnie odzywa hehe
Jak na razie to ból jest do przeżycia ale uciążliwy
Nie daj się i walcz
Fajnie że przyznali pieniądze za auto
Z tym kolesiem to masakra
Alex01 czekamy czekamy
Lizzy łoooo Ty nadal tykasz ale chyba bardzo szybko co.... czekamy
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Lusek co to za książka? ogórki pyycha, wiadomo że swoje najlepsze Mój M twierdzi codziennie, że brzuch mi się obniża ale ja tam różnicy nie widzę...
rozumiem że można to lubić, ale nie zrozumiem nigdy, jak można w takim upale się przykrywać
Ja dziś w książce coś takiego wyczytałam
"Jeżeli krępuje cię myśl o odejściu wód płodowych w miejscu publicznym, noś przy sobie słój marynaty. Kiedy odejdą ci wody, rzucisz słojem o posadzkę, a przypadkowi obserwatorzy, zamiast skoncentrować się na wycieku, skupią się na ogórkowej(albo na innych piklach)"
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Ale nic fajnie fajnie oooo to dobrze że wzrok jest ok jeszcze tylko brzusio Powodzenia
Pośmialiście się troszkę hehe
agge podręcznik transportowy przewóz materiałów niebezpiecznych.
Kurde to trzeba ogórki ze sobą nosić hihi albo ogórkową hehe to może w takim wózku jak babcie mają na zakupy a potem będzie we wiadomościach w TV że zauważono dziwne zachowania kobiet w Polsce które były w ciąży każda rozbiła słoik z ogórkami albo zupą ogórkową zanotowano już kilka przypadków .... czy to jakiś spisek czy protest przeciw importu ogórków z zagranicy
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Wstawiałam linka ostatnio do artykułu o tym małym Ksawerym masakra, 390 g to prawie nic
Wiecie co, jadę dziś w końcu na ta sesję! Wprawdzie pogoda nie powala, ale przynajmniej nie pada i nie jest zimno... obym nie zapeszyła
- ewela007
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Agge, Alex trzymamy kciuki. Męczące jest te czuwanie i oczekiwanie. JA też boję się skurczy bo nie chce aby mnie złapało wcześniej niż planowana cesarka.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agge hahaha dobra ta książka Pochwal się jak po sesji
Ewela no ja też nie mogę uwierzyc,że tak szybko ten czas mija Pozniej nie bedzie tak czasu żeby zaglądac tutaj,ale fajnie by było jak by nam się udało już po wszystkim zdawać relacje co u nas To kiedy masz cc??
AgusiaKrk super,że wszystko ok.
Agnieszka1???
Ja już leże w łózku padnięta jestem dałam dziś czadu ubranka uprane i poprasowane,poodkurzane.podłogi pomyte,kurze poscierane,ubranka poraz kolejny poukładane Amen