BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #988759 przez Lusek
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
36tc
że tak powiem nic nie widać na tych pierwszych ehhh musze popracować nad tymi zdjęciami żeby było kurna coś widać..... toż to się wkurzę :unsure: :angry:
takie wstawiam i nie mogę tego wstawić jedno przy drugim :angry:

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu #988773 przez tysiiiak
Lusek widać że Ci się obniżył :) mi też się wydaje że mój spadł trochę bo lepiej mi sie oddycha i to łażenie siusiu :P też zrobiłam małe porównanie :P

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #988777 przez Lusek
Tysiiak no widać jak nic u Ciebie że się obniżył i to szybciej niż u mnie :) także słuchaj 2 tyg i rozpakowywanie . :) ;) ty masz 33 tc i 34 tc

gapa ze mnie nie podpisałam ich ale to u góry to jest z dziś a to w ciemnym stroju to z tydzień temu.
Ale też mogłam zrobić golasa lepiej byłoby widać. :)
Brzusio piękny a Kacperos się pcha na świat :)

Dziewczyny dostałam wyniki krwi moczu i WR to normalnie jestem w szoku - najlepsze wyniki jakie mogłam sobie wyobrazić, nawet lepszych nie miałam przed ciążą.
Krew wszystko w normie, mocz też mega dobrze i WR ujemne i takie powinno być bo niby na jakąś kiłę się sprawdza czy coś. Jeszcze tylko GBS :S i będziemy żyć :) .
jestem super zadowolona :)

uciekam pichcić obiadek bo M wraca z pracy
Buziole dla was :) :kiss:

9 lata 5 miesiąc temu #988785 przez zancik
Lusek.Tysiiiak opuściły Wam się brzuszki :) Śliczne są :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Lusek musiałam ogarnąć bo juz patrzec nie mogłam na ten bałagan.Mój M do mnie z tekstem a co chcesz wczesniej urodzić??jak mu powiedziałam,że sprzątam ;) super,że wyniki ok Gbs też na pewno będzie dobry :) Ja dziś mam wplne od obiadu bo została jeszcze z wczoraj zupa pomidorowa ;)

Wzięłam leki jest trochę lepiej ale ta herbata ziołowa fujjjjjjjjjjjjjjj :sick: :sick: :sick: :sick: Mam nadzieję,że do niedzieli sie wykuruję bo jedziemy na imieniny do M babci :) Wstawiam i ja swojego brzucha :) a i pochwalę sie bucikami :) :)

9 lata 5 miesiąc temu #988793 przez agge
Eh wszystkim Wam brzuchy opadają, a u mnie chyba nie bo nie widzę różnicy :) nawet nie mam czym fotki zrobić, bo telefon u rodziców spędza wakacje :D
Jadę do rodziców za jakąś godzinę jak uda mi się zwlec M z łóżka, może się tam załapiemy na jakiś dobry obiad :D

zancik fajne buciki :)

9 lata 5 miesiąc temu #988809 przez tysiiiak
Zancik twój brzuszek też niziutko już :) a buciki super :) ja mam tylko jedne. Muszę jakieś dokupić ;)

9 lata 5 miesiąc temu #988814 przez Lizzy
Wszystkie brzuchy się obniżyły :)

Mam nadzieję, że dobrze przepowiedziałyście że za 2 tyg rozpakowywanie. Tylko, że.. mi obniżył się przed 1 czerwca i jak widać kulam się dalej :P

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #988826 przez Lusek
zancik łooooooo :blink: u Ciebie jak u Tysiiaka brzusio jest mega nisko to mój można powiedzieć ze lekko drgnął hihi :P No to tylko czekamy jak się ruszy hehe ;) ale Tobie i Tysiakowi to mega sporo się obniżył :blink:
Brzusio śliczny :) Tośka idzie ku dołowi hehe :)
NO a jak i jeszcze tak sprzątasz to kurka wyskoczy Ci ta mała tam :P
Buciki piękne takie słodziaki :cheer: -ehh ja też muszę jeszcze jakieś kupić kurde ;) :)
Mniam zupa pomidorowa może jutro zrobię aż mi ślinka leci :P ;)

agge to jak będziesz miała fona to jakąś fotę dawaj :)

Lizzy nie zapeszaj hehe :P no masz rację nie wiadomo kiedy te nasze maluch zechcą wyjść ale patrząc na Ciebie to już się boje :S jak będę tak długo się kulać i oczekiwać jak Ty Kochana- tym barzdiej że Ty już 2 raz a my fiu fiu fiu pierwszy i tak szybko pewnie nie pójdzie :P
Ale nie no mamy nadzieję hehe :P
Ja Ci powiem że do końca czerwca to się rozpakujesz no dobra termin daje do 3 lipca :cheer: żebyś była lipcową mamą hehe :P B)

Zbieram się na basen.

9 lata 5 miesiąc temu #988829 przez paulinkaaa2202
Dziewczyny brzuszki super :) ja sama nie wiem czy mi się obniżył czy nie :P ale na siku mnie tak nie goni w nocy :P
Tysiak ale ty masz dorodny brzuszek może rzeczywiście Kacperek będzie taki duży albo po prostu masz dużo wód płodowych :P

Zancik mnie boli gardło co parę dni i najczęściej rano i zazwyczaj po południu przechodzi a dzisiaj cały czas boli :( polecam tabletki na gardło Fiorda :)

Dla równowagi w przyrodzie byłam dzisiaj po ziemniaczki w warzywniaku kolejka dużo 3 panie w sklepie a tylko jedna obsługiwała :/ jakaś Pani głośno powiedziała proszę obsłużyć tą Panią już ma taki duży brzuch a ma tylko ziemniaki i kasjerka się zlitowała :P chociaż tyle :P

Powinnyśmy być cwane i walczyć o nasze prawa ale ja tak nie potrafię wolę poczekać niż pchać się na siłę P

9 lata 5 miesiąc temu #988830 przez tysiiiak
Hehe chciałabym żeby ten opuszczony brzuszek zwiastowal poród w niedalekiej czasie ale jakoś się nie nastawiam specjalnie :p przy Kubie w ogóle mi się nie obniżył i Kuba był wysoko nawet przy porodzie i nie chciał zejść przez to i przez problemy potem z tetnem u niego już na skurczach partych miałam cc wiec jest to dla mnie dobry znak jeżeli chodzi o szansę na sn ;)

9 lata 5 miesiąc temu #988834 przez paulinkaaa2202

9 lata 5 miesiąc temu #988835 przez Lizzy
A tu mój bebzon:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu #988845 przez tysiiiak
Lizzy ale super brzuszek ;D i ten pepol taki wystający :) super :) widać że sama dzidzia zajmuje brzuszek :)

Paulinka przeczytałam nagłówek i mi starczy :/

9 lata 5 miesiąc temu #988873 przez agge
Paulinka słyszałam o tej babie w radiu i myślałam, że mnie krew zaleje. Niestety o takich przypadkach się często słyszy.. i to ostatnie zdanie "Nie potrafi wyjaśnić, dlaczego wyrzuciła córkę przez okno"
Lizzy też masz fajny brzuszek i nisko :)

to ja też wstawię, myślicie że coś się obniżyl? Bo ja już sama nie wiem...
Załączniki:

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #988880 przez Lusek
Hejko my już po basenie ale było super rewelacja :P :cheer: ciepłą woda miałam makaron do pływania ehhhh bicze wodne mówię wam na moje mięśnie i w ogóle obolałe stawy to przyjemne :)

paulinka2202 ooo widzę że testujesz rożne sklepy i nawet warzywniaki hehe :) :laugh: dobrze :)
Ja też nie lubię się wpychać itp. wolę w spokoju poczekać :) i jakoś się nie tłumaczyć czy nie mieć wdzięczności itp. :)
Ale fakt czasami mega ciężko jest jak jest duża kolejka i jest duszno :unsure: :)
Toż to masakra :S :unsure: z tym :blink: ale możne na prawdę dziewczyna miała depresję czy coś???? bo normalnie jak ktoś ma wsparcie to tak nie zrobi ehhh :unsure: Może i dobrze że to dziecko nie przeżyło , bo mogłoby być upośledzone albo bite potem ehhh masakra :angry:

Tysiiak zobaczysz że teraz przy Kacperku będzie sn :) a co do imion Twoich chłopaków to fajnie wybraliście
Kubuś- puchatek
Kacperek -duszek
Normalnie bajkowe życie hehe chłopaki będą miały :)

Lizzy Ty to masz opuszczony brzusiol :) ;) :P i nic żadnych rezultatów - hymmm no kurcze :) :S Ale pępuch wystaje hihi :P fajnie fajnie a brzusio super :) B)
Szczupła jesteś Kochana tylko taka piłka z przodu no może owal już -piłka do rugby :) :P

agge ejjjj Twój też już na dole :) ;) uuuhhhhhuuuuu jak któraś zacznie to reszta pójdzie w jej ślady tylko niech któraś zacznie :P :)
Brzusiol piękny :) ;) i też pępuch wystaje ale fajnie hihi :P ;)

Kobitki no to chyba czas zacząć Lizzy no dawaj dawaj ta małą na świat....Alex01 też kurka w Tobie nadzieja ze któraś z was rozpocznie rozładunek :) ;)
Czyńcie te honory pierwsze hehe ;) :)

Agnieszka1 jak tam u Ciebie ????? daj znać co tam??? u Was... Halooooo puk puk :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka