- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
Udanej sesji, żeby się dziś udała! Koniecznie pochwal się potem zdjęciami, my tu baaardzo lubimy oglądać foty
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
zancik to poszalałaś dziś, hehe:)
Całe szczęście sesja się udała! Nawet pogoda się wyrobiła pod koniec, więc super. Teraz już mogę spokojnie rodzić, bo pamiątka będzie a i jeszcze się uśmiałam z kuzynką że hej. Przypomniały mi się czasy, jak jeszcze w podstawówce przyjeżdżałam tam na wakacje i było tak fajnie... eh, wróciłoby się do tamtych czasów zdjęciami na pewno się pochwalę, jak tylko dostanę. Nie mogę się doczekać
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
Niewiem czy u was dziś też takie ciśnienie ale masakra u mnie. Nic tylko spać i to nie tylko ja ale i Kubula jakiś śpiący i M przy obiedzie przysypiał jeszcze mnie coś gardło zaczyna boleć
Wybyłam dzis z domu aż na godzine i to na plac przed blokiem i tak mnie kłuje w pip że ledwo chodze :/
Agge czekamy na fotencje
zancik pewnie z początku będzie cisza bo trzeba będzie się oswoić z nową sytuacja ale licze, że potem będziemy pisać normalnie My z majówkami 2013 jakoś się dobrze trzymamy chociaż na fb to łatwiej
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Oczywiście oprócz skurczów i twardnienia brzucha nic się nie dzieje. Wczoraj miałam problem położyć się do łóżka taka byłam skopana.. Łudziłam się, że może się coś rozkręci a tu dupa...
Byłam wczoraj u położnej w najbliższym ośrodku zdrowia, bo Mała jakoś bardzo mało się ruszała. Sprawdziliśmy tętno i wszystko ok. Fajnie, że jest taka możliwość. Położna stwierdziła, że mam się zgłosić do szpitala 8 dni po terminie z OM a nie USG.. Hmm.. ok. za tydzień w sobotę się tam wybiorę, ale mam nadzieję, że mnie nie zostawią, bo wolę siedzieć w domu. W zeszłym roku też poszłam w sobotę a wywołanie miałam dopiero w poniedziałek (i to fuksem bo były potrzebne łóżka więc o kolei wszystkie dostawały oxy).. Teraz nie chcę Hani zostawiać.
A jak tam u Was? Wszystkie dalej w dwupakach?
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Śniło mi się dziś, że kolejna po AgusiKrk była Ewela i że urodziła córeczkę Basię, haha
A potem mi się śniło, że ukradłam w sklepie cążki do paznokci, w dodatku uszkodzone i policja mnie złapała, a potem miałam mieć sprawę w sądzie masakra.
U mnie do terminu z OM 10 dni, też już czekam.. ale NIC się nie dzieje dostałam już jedną fotkę z sesji, więc dodaję
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lizzy rozumiem Cię ze nie chcesz Hani zostawiać ja też się tego boję i te 3 dni to już będzie straszne oby u Ciebie się szybciej ruszyło weź męża w obroty
Mi dziś wróciły jako tako siły witalne
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2
Agge zdjęcie super i widać że profesjonalne mi też bardzo podobają się takie sesje i ciążowe i noworodkowe tak myślę czy z tych pieniędzy z ubezpieczalni nie fundnąć sobie tej sesji bo super pamiątka
Agge ale masz sny normalnie możesz zacząć książkę pisać
Ja miałam dziś żenującą sytuację w Lidlu. Stałam w kolejce i przede mną były 4 osoby każdy miał jakieś 2 rzeczy tylko, było dwóch młodych facetów i dwie babki. Ta jedna babka do drugiej (chyba jej mama albo znajoma) no przepuść panią jest w ciąży tak ze 4 razy i nic bo ona miała tylko zwrot więc pani kasjerka ją poprosiła bez kolejki ale przepuściła mnie ta druga pani i zaczęła mówić ze pracuje w biedronce na ul. strzegomskiej i ona zawsze panie w ciąży przepuszcza i klienci nie mają nic przeciwko i tak zaczęłyśmy dyskutować i ta pani do tych młodych facetów proszę przepuścić panią jest w ciąży jeden rozmawiał przez telefon i udawał ze nie słyszy a drugi nagle zaczął mówić o tam daleko w kolejce jest jakaś pani z dzieckiem i gnoje nie przepuścili mnie a kasjerka tylko sie gapiła i nic nie mówiła a koło niej stała kierowniczka zmiany i dosłownie nic żadnej reakcji żenujące !!!
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas w szpitalu dzieci od 3 r.z. wpuszczają chodź ja i tak chyba wolałabym nie widzieć bo potem ciężko by mi było się rozstać
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Agge piękna fotka Widzę,że tez masz super sny
Lizzy trzymam kciuki,żeby u Ciebie się coś ruszyło wczesniej
Paulinkaaa no niestety taki naród u nas powalony Ciekawe czy ktoś by w ogóle zareagował jak by jakaś kobieta rodzić zaczęła pewnie nie A szkoda słow
Tysiiiak dobrze,że Ci siły powróciły
- paulinkaaa2202
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogóle czytałam na forum o jednym szpitalu we Wrocławiu jednym z dwóch w którym chce rodzić było takie przepełnienie było 17 porodów i była dziewczyna po terminie założyli jej jakiś cewnik chodziła z nim całą noc i na drugi dzień mieli jej podłączyć kroplówkę ale było takie zamieszanie że nikt dla niej nie miał czasu dopiero po paru godzinach się doczekała, poźniej dostała silnych skurczy co parę minut jedna położna była i stwierdziła że nie było rozwarcia ona zadzwoniła po swoją położna którą wykupiła i jak ona przyjechała okazało się ze jednak jest rozwarcie 5 cm za chwilę 7 cm i szybko urodziła, Ja piernicze wszyscy robią łaskę mam nadzieję że w tym drugim szpitalu nie będzie takiego przepełnienia
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Paulinka współczuję akcji w Lidlu. Ja już kilka takich przeżyłam w różnych marketach.. Ostatnio w Mili jakaś babka przede mną w kolejce mnie zagadała z pytaniem, że pewnie już ciężko.. Ona pamięta jak to ciężko w końcówce. Na mój tekst, że ciężko, szczególnie stać w kolejce nie zareagowała i nie przepuściła.. Tylko cały czas powtarzała jak to musi mi być ciężko. Kasjerka też nie zareagowała a ja.. zaczęłam się śmiać
Agge - super fota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulinka masakra w tym Lidlu :/ ale chamscy są ludzie...
U mnie w szpitalu niby też wpuszczają dzieci, ale ja też uważam że po co dzieci ciągać po szpitalach, zwłaszcza takie małe... to nie miejsce dla nich
Strasznie mnie boli ten pośladek, dosłownie NIE MOGĘ CHODZIĆ. Ledwo się doczłapię do łazienki i na tym koniec i jak tu coś zrobić w domu, taki syf wokół mam i aż się prosi o posprzątanie a ja mogę tylko leżeć albo siedzieć... nie wiem czy to mała mi uciska na jakiś nerw, czy co..
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Jakoś nie mogę się ogarnąć od jakiegoś czasu potrzebuje troszkę więcej snu niż zwykle hehe Ale powoli powoli daje radę Mała chyba uciska na miednicę bo kurde czasami zaboli że szok ale papiery do szpitala przygotowane tylko jeszcze podpis na znieczulenie i uffff trochę zaczynam się bać hihi
AgusiaKRK jak tam brzusio Frania wszystko oki ? NO czytałam właśnie , jestem w szoku że taki maluszek przeżył ale żeby później było wszystko w porządku z nim żeby jakiś tam wad nie miał itp.
agge no czytałam właśnie aż się nie chce wierzyć ze takie maluchy już przeżywają ale wiesz to jest związane z późniejszymi jakimiś zmianami , tak jak widzisz AgusiaKRK z Franiem do okulisty itp. tylko że on się urodził większy i miał więcej szans niż ten maluch. Oby wszytsko z nim było w porządku tzn żeby nie był jakiś upośledzony w późniejszym etapie.
Fajowska fotka
ewela007 no to fajnie że masz spakowane torbę a z pampersami to wszędzie się kupi hihi
Co do lecącego czasu to masz rację a za miesiąc zobaczysz będziemy wstawiać fotki naszych maluszków hehe i wymieniać się co i jak w miarę możliwości a mam nadzieję że będą jak dzieci będą spać hehe
zancik jedz ile dasz radę tak wstawię jak zrobię dziś zrobił się jak u Ciebie taki jakby podłużny a nie okrągły
No mam nadzieję że w miarę możliwości będziemy się dzielić wrażeniami jak już maluchy będą na świecie
Ty szalona jesteś z tymi działaniami - masz siłę i moc Kochana Tylko podziwiać podobno prace domowe przyśpieszają poród
Teraz należy Ci się odpoczynek
tysiiak to nieźle że się tak słaniasz z kąta w kąt..... pogoda jest do bani
Co do kłucia to współczuję mnie też zaczyna coś na miednice uciskać, już nie mówię o sikaniu że co chwilkę mi się chce już nawet głupio przed ludźmi a M chyba rozumie ze chodzę co chwilkę, ale jakoś tak głupio jest
No trzeba założyć tego cholernego fb ale jakoś tam nie mogę się odnaleźć
Lizzy to powodzenia może się coś ruszy w końcu i mała zechce wyjść na świat
Pewnie lepiej w domku być , też położna nam mówiła że lepiej w domku niż kilka dni w szpitalu
Powodzenia i szybkiego rozwiązania- to oczekiwanie męczy hehe
Hahaha to niezła ta kobita w kolejce.
Można byłoby pozbierać od każdej z nas jakieś historie i książkę napisać hehe
Nie wiem czy widać ale w każdym razie lepiej mi się oddycha i położna mówiła mi że coś chyba brzuch mi opadł ale ja się nie za bardzo znam , tylko dziwnie wygląda jakby do przodu bardziej i na dół . Zagadka czy widzisz różnice
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
paulinka2202 no rzeczywiście żenująca sytuacja ehhhh takie mamy niestety społeczeństwo ,a ten gnój ,który Cię nie puścił niech go myszy zeżrą
Nie martw się jutro będzie lepiej
Łooooo matko co to za szpital ????? Dobrze że u nas tak nie ma brak szacunku dla pacjentek