- Otrzymane podziękowania: 49
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Udanej sesji, żeby się dziś udała! Koniecznie pochwal się potem zdjęciami, my tu baaardzo lubimy oglądać foty

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 10
zancik to poszalałaś dziś, hehe:)
Całe szczęście sesja się udała! Nawet pogoda się wyrobiła pod koniec, więc super. Teraz już mogę spokojnie rodzić, bo pamiątka będzie

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33

Niewiem czy u was dziś też takie ciśnienie ale masakra u mnie. Nic tylko spać i to nie tylko ja ale i Kubula jakiś śpiący i M przy obiedzie przysypiał

Wybyłam dzis z domu aż na godzine i to na plac przed blokiem

Agge czekamy na fotencje

zancik pewnie z początku będzie cisza bo trzeba będzie się oswoić z nową sytuacja ale licze, że potem będziemy pisać normalnie

- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Oczywiście oprócz skurczów i twardnienia brzucha nic się nie dzieje. Wczoraj miałam problem położyć się do łóżka taka byłam skopana.. Łudziłam się, że może się coś rozkręci a tu dupa...
Byłam wczoraj u położnej w najbliższym ośrodku zdrowia, bo Mała jakoś bardzo mało się ruszała. Sprawdziliśmy tętno i wszystko ok. Fajnie, że jest taka możliwość. Położna stwierdziła, że mam się zgłosić do szpitala 8 dni po terminie z OM a nie USG.. Hmm.. ok. za tydzień w sobotę się tam wybiorę, ale mam nadzieję, że mnie nie zostawią, bo wolę siedzieć w domu. W zeszłym roku też poszłam w sobotę a wywołanie miałam dopiero w poniedziałek (i to fuksem bo były potrzebne łóżka więc o kolei wszystkie dostawały oxy).. Teraz nie chcę Hani zostawiać.
A jak tam u Was? Wszystkie dalej w dwupakach?
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Śniło mi się dziś, że kolejna po AgusiKrk była Ewela i że urodziła córeczkę Basię, haha

A potem mi się śniło, że ukradłam w sklepie cążki do paznokci, w dodatku uszkodzone i policja mnie złapała, a potem miałam mieć sprawę w sądzie

U mnie do terminu z OM 10 dni, też już czekam.. ale NIC się nie dzieje

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lizzy rozumiem Cię ze nie chcesz Hani zostawiać ja też się tego boję i te 3 dni to już będzie straszne

Mi dziś wróciły jako tako siły witalne

- AgusiaKRK
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 49
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mieć dziecko to największa nagroda od życia
- Otrzymane podziękowania: 2

Agge zdjęcie super i widać że profesjonalne

Agge ale masz sny normalnie możesz zacząć książkę pisać

Ja miałam dziś żenującą sytuację w Lidlu. Stałam w kolejce i przede mną były 4 osoby każdy miał jakieś 2 rzeczy tylko, było dwóch młodych facetów i dwie babki. Ta jedna babka do drugiej (chyba jej mama albo znajoma) no przepuść panią jest w ciąży tak ze 4 razy i nic bo ona miała tylko zwrot więc pani kasjerka ją poprosiła bez kolejki ale przepuściła mnie ta druga pani i zaczęła mówić ze pracuje w biedronce na ul. strzegomskiej i ona zawsze panie w ciąży przepuszcza i klienci nie mają nic przeciwko i tak zaczęłyśmy dyskutować i ta pani do tych młodych facetów proszę przepuścić panią jest w ciąży jeden rozmawiał przez telefon i udawał ze nie słyszy a drugi nagle zaczął mówić o tam daleko w kolejce jest jakaś pani z dzieckiem i gnoje nie przepuścili mnie a kasjerka tylko sie gapiła i nic nie mówiła a koło niej stała kierowniczka zmiany i dosłownie nic żadnej reakcji żenujące !!!
- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas w szpitalu dzieci od 3 r.z. wpuszczają chodź ja i tak chyba wolałabym nie widzieć bo potem ciężko by mi było się rozstać

- zancik
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114

Agge piękna fotka

Lizzy trzymam kciuki,żeby u Ciebie się coś ruszyło wczesniej

Paulinkaaa no niestety taki naród u nas powalony

Tysiiiak dobrze,że Ci siły powróciły

- paulinkaaa2202
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W ogóle czytałam na forum o jednym szpitalu we Wrocławiu jednym z dwóch w którym chce rodzić było takie przepełnienie było 17 porodów i była dziewczyna po terminie założyli jej jakiś cewnik chodziła z nim całą noc i na drugi dzień mieli jej podłączyć kroplówkę ale było takie zamieszanie że nikt dla niej nie miał czasu dopiero po paru godzinach się doczekała, poźniej dostała silnych skurczy co parę minut jedna położna była i stwierdziła że nie było rozwarcia ona zadzwoniła po swoją położna którą wykupiła i jak ona przyjechała okazało się ze jednak jest rozwarcie 5 cm za chwilę 7 cm i szybko urodziła, Ja piernicze wszyscy robią łaskę mam nadzieję że w tym drugim szpitalu nie będzie takiego przepełnienia
- Lizzy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 3
Paulinka współczuję akcji w Lidlu. Ja już kilka takich przeżyłam w różnych marketach.. Ostatnio w Mili jakaś babka przede mną w kolejce mnie zagadała z pytaniem, że pewnie już ciężko.. Ona pamięta jak to ciężko w końcówce. Na mój tekst, że ciężko, szczególnie stać w kolejce nie zareagowała i nie przepuściła.. Tylko cały czas powtarzała jak to musi mi być ciężko. Kasjerka też nie zareagowała a ja.. zaczęłam się śmiać

Agge - super fota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- agge
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Paulinka masakra w tym Lidlu :/ ale chamscy są ludzie...
U mnie w szpitalu niby też wpuszczają dzieci, ale ja też uważam że po co dzieci ciągać po szpitalach, zwłaszcza takie małe... to nie miejsce dla nich

Strasznie mnie boli ten pośladek, dosłownie NIE MOGĘ CHODZIĆ. Ledwo się doczłapię do łazienki i na tym koniec

- Lusek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 9

Jakoś nie mogę się ogarnąć od jakiegoś czasu potrzebuje troszkę więcej snu niż zwykle hehe

AgusiaKRK jak tam brzusio Frania wszystko oki

agge no czytałam właśnie aż się nie chce wierzyć

Fajowska fotka

ewela007 no to fajnie że masz spakowane torbę a z pampersami to wszędzie się kupi hihi

Co do lecącego czasu to masz rację a za miesiąc zobaczysz będziemy wstawiać fotki naszych maluszków hehe

zancik jedz ile dasz radę

No mam nadzieję że w miarę możliwości będziemy się dzielić wrażeniami

Ty szalona jesteś z tymi działaniami - masz siłę i moc Kochana

Teraz należy Ci się odpoczynek

tysiiak to nieźle że się tak słaniasz z kąta w kąt..... pogoda jest do bani

Co do kłucia to współczuję

No trzeba założyć tego cholernego fb ale jakoś tam nie mogę się odnaleźć

Lizzy to powodzenia może się coś ruszy w końcu i mała zechce wyjść na świat

Pewnie lepiej w domku być , też położna nam mówiła że lepiej w domku niż kilka dni w szpitalu

Powodzenia i szybkiego rozwiązania- to oczekiwanie męczy hehe

Hahaha to niezła ta kobita w kolejce.
Można byłoby pozbierać od każdej z nas jakieś historie i książkę napisać hehe

Nie wiem czy widać ale w każdym razie lepiej mi się oddycha i położna mówiła mi że coś chyba brzuch mi opadł ale ja się nie za bardzo znam , tylko dziwnie wygląda jakby do przodu bardziej i na dół

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
paulinka2202 no rzeczywiście żenująca sytuacja

Nie martw się jutro będzie lepiej

Łooooo matko co to za szpital ????? Dobrze że u nas tak nie ma