- Otrzymane podziękowania: 10
- /
- /
- /
- /
- LIPCOWKI 2015
LIPCOWKI 2015
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
haha właśnie się boję, że wyjdę stamtąd jeszcze bardziej zestresowana tym wszystkim, no ale chcę zobaczyć co i jak:D
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia
- Otrzymane podziękowania: 33
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nadzieja jest nieodłącznym elementem życia....
- Otrzymane podziękowania: 114
Lusek niestety nie mam takiej poduszki A teraz to juz sie nbie opłaca kupować.A słodyczy ostatnio mało jem więcej owoców. Jak tam torba zapełniona??
Agge ja tez słyszałam,że ciężarnym się opieka należy.Szkoda,że sesja nie wypaliła Ale może zdązycie ją zrobić Daj znać jak tam szpital
- Lusek
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Już miałam napisane i cholera się wykasowało ja pierdziele co za gó.....no
Oki wczoraj byłam z mamą na basenie nawet fajnie było ciepła woda przez dach słonko świeciło rewelacja Trochę się wymoczyłyśmy hihi
NO więc spakowałam Torbę tzn w sumie dopiąć ją muszę bo normalnie szok tyle tego wyszło ale jakoś dam radę .
Jeszcze tylko papiery i będzie wszystko gotowe
agge twój szpital wygląda na prywatny, może z mężem jesteś ubezpieczona co ? np .u niego w pracy??
Ale fajnie to idź zwiedzać oddziały zawsze będziesz wiedziała co i jak
Upewnij się z tym ubezpieczeniem
paulinka2202 ja też mam taki rogal na prawdę się przydał i nadal przydaje
tysiiak dzięki że myślisz o mnie w takich spotkaniach hehe
Zobaczę jak będzie- pewnie dużo kobitek w niższej ciąży ale podjadę zobaczę hehe czytałam że liczba miejsc ograniczona i powiem Ci że będzie bijatyka na pewno tak jak w Lidlu na łokcie Ale jak już byłam na uSG z tym Dopplerem to babeczka mówiła że już jest wysoka ciąża i mało co się zobaczy ale to co chciałam to widziałam hehe A no i już nie wspomnę o kolejce pewnie taka jak stąd do wieczności
Jak tam Twoja dolegliwość czopki pomogły...?
A kobitki w ogóle te suwaczki są jakieś powalone ja już nie wiem jak one liczą-mój to źle to liczy ja już jutro zaczynam 37 tc i nie wiem a wczoraj miałam inną liczbę dni do porodu jakaś masakra ale nie ważne , ważne że idziemy wszystkie ku końcowi
zancik współczuje Ci dolegliwości itp a może to jest po szpitalu co kazali Ci stosować tą dietę cud co ????
Tośka normalnie łobuziara jest
Fajnie że jutro idziecie na obiadek zawsze mniej robienia w domku hehe
O szafę ogarnęłaś i jeszcze przy tym dobre uczynki robisz hehe super
Co do torby to spakowana tylko że dopiąć nie mogę może rożek osobno wezmę jakoś hehe jeszcze papiery i będzie wszystko
Jakoś mnie tak dreszcz przeszedł że już powoli w gotowości i kończy się ten okres w życiu- a zacznie inny
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zancik na zaparcia polecam mój zestaw
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tysiiiak o mniam mniam czereśniaki A skąd masz fasolę???ja też chcę O Kubula jaki słodziak
- agge
- Wylogowany
- gadatliwa
Lusek masz rację, te suwaczki są dziwne
Właśnie wróciłam ze szpitala, dosyć fajnie to wszystko wyglądało najpierw ogólne spotkanie w izbie przyjęć z położnymi i tymi babkami, co zajmują się dziećmi po porodzie jakieś konkursy były, wypełniałyśmy jakieś ankiety i było mówione o krwi pępowinowej..
A potem w grupkach zwiedzanie całego szpitala w takiej kolejności jak przy porodzie Czyli najpierw sala przedporodowa z telewizorem, radiem, piłkami, workami sako, mega wygodnym fotelem dla osoby towarzyszącej nawet gaz rozweselający tam jest Potem porodówka, 2 sale porodowe widziałam, też fajnie wyposażone, na jednej z sal porodowych trwał poród, na szczęście nie było nic słychać potem sala poporodowa, następnie oddział intensywnej terapii dla noworodków, w 3 inkubatorach z bliska widziałam wcześniaczki, takie maleństwa, nie mogłam wzroku od nich oderwać ale już nie takie małe jak Franio, bo z ok. 35 tygodnia. No i potem już normalne sale, na takiej to już leżałam
Babki gadały też o znieczuleniu i dużo jeszcze rzeczy, ale nie spamiętałam wszystkiego
- Aga87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Jejciu, nie pisalam do Was chyba ze 100 lat (a przynajmnie 100 dni) ale to dlatego ze wciaz jeszcze pracuje i nie ma za duzo czasu na neta ale teraz juz bedzie moj ostatni tydzien pracy wiec mam nadzieje bede miec wiecej czasu zeby z Wami sobie tu rozmawiac
Probowalam doczytac wszystko co piszecie ale i tak jestem w tyle
Powiem tylko ze wlasnie zapakowalam torbe do szpitala i szczerze to nie wiem czy wszystko mam dla malego..widzialam pisalyscie co Wy pakowalyscie - spioszki i pajacyki, a ja to w sumie mam bodziaki z dlugim rekawkiem i spodenki i skarpetki ale sama juz nie wiem co lepsze czy pajacyk czy spioszki z kaftanikiem? Czy jak Wy ubieracie, spioszki i pod to jeszcze bodziak? Nie mam pojecia wiec pls. heeeeeeelpppp
Aga widzialam zdjecie na balkonie z Franiem - slicznie razem wygladacie !!!
No Kochane, malo nam czasu zostalo, ja to w sumie mam termin na koniec lipca ale te co maja na poczatek to tuz tuz ciekawe ktora bedzie pierwsza!!
- AgusiaKRK
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 49
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agge oby opieka była tak rewelacyjna jak sam szpital! sprawdzałas czy jesteś ubezpieczona?
Agusia Franio jest cudny :* duży chłopak ;D
Aga Ja chyba będę ubierać bo dzięki z krótkim rękawem i na to pajaca:) zawsze można odpiac a do tego wezmę polspiochy jakby było meeega goraaaaco odżywek sie częściej
- zancik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agge z tego co piszesz to super warunki U nas niestety nie ma ani piłki ani basenu poprostu rodzisz Ale jakos przeżyje
Tysiiiak ale jaja hahahah myslałą,że to fasolka Ja ostatnio jadłam bób uwielbiam Kurczę ja też nie wiem co naszykować dla małej jedni mówią,że jak gorąco to sam bodziak albo rampers wystarczy a inni,że takiemu maluszkowi to zimno i długi rękaw najlepiej i półspiochy
Aga no dawno Cię nie było No to fajnie,że teraz będziesz częściej zaglądała No ciekawe która pierwsz się rozpakuje U mnie też termin na koniec lipca
Agusia Franio cukiereczek jejku jak ten czas leci
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Lizzy
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Tyssiak - Hania urodzila sie rok temu w upaly i w szpitalu miala tylko body z krotkim ubierane. Ani skarpetek ani rozka.. Nic. Czasesem przykrywalam ja pieluszka. A i tak zawsze.mokra byla.. No i okno bylo uchylone. Ale tak tez mowily polozne zeby ubierac.
- tysiiiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa