BezpiecznaCiaza112023

LIPCOWKI 2015

9 lata 5 miesiąc temu #990172 przez agge
Lusek nie wiem, co mogłoby mi pomóc, skoro w szpitalu nawet leki przeciwwymiotne mi nie pomogły :D
Tysiak hehe po prostu na wsi, a teściowa wczoraj na borówkach była :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #990176 przez Lusek
Tysiiak dzięki za info i zakładam dziś fb i przesyłam do agnieszki zst:)
żeby do was dołączyć

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 5 miesiąc temu #990177 przez tysiiiak
jak chcesz możesz też do mnie przesłać bo Agnieszki coś dawno nie było :dry:

9 lata 5 miesiąc temu #990183 przez paulinkaaa2202
Agge widocznie taka twoja natura że i na początku jak i na końcu wymiotujesz ale już zostało mniej niż więcej :)

A może dziewczyny stworzymy jakąś grupę na fb lipcówek? bo mam nadzieję że kontakt nam się nie urwie po narodzinach naszych maluszków :)

9 lata 5 miesiąc temu #990201 przez Lusek
Tysiiak Ok jeszcze lepiej no tak myślałam że do Ciebie też wyślę...a tak zrobię dzięki .....zabiorę się za tego fb... ;)

Paulinka2202 no w sumie czemu nie ale żeby był anonimowy żeby tylko dołączyły się babki nasze bo tak hymmm nie chce się za bardzo pokazywać na fb żeby mie znajomi nie znaleźli. Jakby już mieli szukać.

Tysiiak a Ty umiesz założyć takiego anomia fb chyba że Ty paulinka2202 albo ktoś od nas ?????

Jeszcze CIĘ nie znam a już CIĘ KOCHAM...

9 lata 5 miesiąc temu #990227 przez tysiiiak
Jak dla mnie możemy założyć ale jak nie teraz to można też później kiedy zauwazymy że tu robi się cicho :P
Lusek jak nie chcesz żeby Cię znajomi znaleźli najlepiej jakbyś zamiast imienia i nazwiska podała np Lusek Luskowaty ;D

9 lata 5 miesiąc temu #990229 przez agge
Paulinka no niestety jakoś muszę przeżyć :P
Możemy założyć tą grupę ;)

już się lepiej czuję.. poza tym jem, jem i jem :D kanapki, śledzie, frytki, pierogi z kapustą, teraz sałatka z pomidorów i ogórków.. :D i nadal jestem głodna. Dramat :D

9 lata 5 miesiąc temu #990248 przez paulinkaaa2202
No i dobrze że masz apetyt tym bardziej że nadchodzą upały :) Twojej figurze to nie zaszkodzi :P

Moim zdaniem możemy założyć tą grupę dołączymy wszystkie i w razie kiedy kontakt urwie się na forum przejdziemy na fb i wtedy nie będzie problemu się odnaleźć..... Tysiak potrafisz założyć taką grupę? Bo ja chyba nie bardzo :P

Ale dzisiaj już grzeje :P mam nadzieję że jutro albo w niedzielę pojedziemy nad jezioro bo w domu nie wysiedzę :P

9 lata 5 miesiąc temu #990269 przez tysiiiak
Hejka :)
Co za noc... chyba pełnia na mnie podziałała bo do 4 nie spałam przez dosyć bolesne ale nieregularne skurcze... do tej pory mnie wszystko tam boli :blink: Jak już udało mi się zasnąć to o 4.30 wstał M do pracy a za nim Kubula, który stwierdził, że już czas wstawać precież jest dzień i biegał i skakał po domu :huh: :huh: :huh: Współczuje sąsiadom z dołu :P Dopiero o 6 udało mi się go namówić na sen i pospaliśmy do 8.30 :silly: Jestem Zombie...
No i Kuba dalej katarzy strasznie i te skurcze więc nie pojedziemy na domek :( A powiem wam że z każdym skurczem modliłam się żeby to nie był już porodowy bo tak nie chciało mi się rodzić że szok :P marzyłam o śnie tylko :P

Co do grupy to założyłam więc czekam teraz na wasze dane z fb w prywatnych wiadomościach :) będę dodawała do grupy :) Agge i Żancika już mam :) Lusek jak przyjmie moje zapro też będzie :) czekam na resztę

9 lata 5 miesiąc temu #990272 przez paulinkaaa2202
Tysiak nie szalej z tymi skurczami to jeszcze za wcześnie.... w miarę możliwości staraj się odpoczywać wiem że to trudne przy dziecku

9 lata 5 miesiąc temu #990281 przez tysiiiak
Wiem ... jeszcze z tydzień chciałabym wytrzymać wtedy zaczne 38 tydzień i bedzie bezpiecznie :) Boję się strasznie tego że jak pojade ze skurczami na ip teraz bo mnie zatrzymają w szpitalu i będą wyciszać akcje skurczową... co oczywiście wydłuża pobyt w szpitalu :( Dlatego zaciskam nogi albo niech mi wody najpierw odejdą :P

9 lata 5 miesiąc temu #990283 przez paulinkaaa2202
Tysiak to zaciskaj mocno nogi i czekaj w kolejce nie twoja pora jeszcze :P a Kubusia w którym tygodniu urodziłaś?

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #990285 przez tysiiiak
Kubuś z tych pukntualnych prawie :P urodzony 2 dni przed terminem :) i w 36 tc też trafiłam na ip z bólami które się okazały przepowiadające ale coś się nie podobało lekarzowi z tętnem Kubusia i tydzień leżałam na patologii....

9 lata 5 miesiąc temu #990302 przez agge
Tysiak wytrzymaj jeszcze troszkę :P ironia losu, ja już mogę rodzić a żadnych skurczy :P

9 lata 5 miesiąc temu - 9 lata 5 miesiąc temu #990318 przez AgusiaKRK
Tysiiiak, wysłałam Ci mój profil FB na priv.
Kacperku, tu mówi do Ciebie ciocia Aga: wiem, że nie możesz się doczekać, żeby zobaczyć mamusię, ale bądź grzeczny i czekaj w brzusiu na swój dzień :)
(EDIT: przegrzało mi głowę i w pierwszej wersji napisałam do Kacperka "Kubusiu" ;) )

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka