- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE STYCZEŃ 2016
MAMUSIE STYCZEŃ 2016
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 174

pozniej zamierzam uzywac do karmienia i jako wspomaganie siedzenia dzidziusia tak po bokach sie uklada

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42

Madziaska Mój mąż się przyzwyczaił, aczkolwiek zasada jest jedna, nie może leżeć między nami

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Madziaska brzusio juz ładnie ci sie zarysowuje Rany ja to juz mam taki bandzior A pierwszej ciazy to na tym etapie prawie nic nie było widac urósł mi ogromny w ostatnim miesiącu a teraz dosc szybko juz rosnie

No i miałam pochwalić sie fotka z usg Ale u mnie kocioł bo mały choruje cos goraczkuje także głowa zakrzatana czyms innym i nie mam kompletnie głowy do tego Moze jak sie jakoś uspokoi to wrzuce a jak nie to dopiero we wrześniu nowa fotkę wrzuce

Co do rogala w pierwszej ciazy nie miałam bo ze spaniem większych problemów nie było u mnie wiec teraz tez nie planuje zakupu Zwykły "jasiek" miedzy kolanami wystarczał

Dziewczyny a kręgosłupy w pierwszej ciazy tez was bolały? Bo mnie w pierwszej wogole Pozniej duzo sie nasłuchałam ze po znieczuleniu w kręgosłup czesto sie zdarza ze boli U mnie narazie odpukac tfu tfu nie boli ale zastanawiam sie czy to moze byc jeszcze wszystko przede mną
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agamo, mnie w pierwszej ciąży kręgosłup bolał prawie od początku. Najgorzej po nocy. Teraz na razie nie boli. Zdrówka dla Kacperka :*
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14

Czy mogę do Was dołączyć? Dawno mnie nie było na forum. Jestem mamusia marcowa 2013 i mam też swojego Aniołka w 2014r. Teraz jestem w 13t2d ciąży. Od dawna Was podczytuje ale jakoś nie miałam odwagi się odezwać w tak wczesnym etapie ciąży, bo bałam się aby nie powtórzyła mi się strata sprzed pół roku. Dziś w końcu się ujawniam

W poniedziałek miałam usg genetyczne. Wszystko jest ok,a maluszek ma już 7,5cm

- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Niedługo wizyta normalnie juz sobie miejsca nie mogę znaleźć

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
- Miluniaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8

Miluniaa i ja padam czasem na pysk Ale w pracy wykańczają mnie totalnie Mam prace stresująca duzo ruchu duzo chodzenia po schodach wiec ćwiczeń u mnie nie brakuje

Andzia_zg witamy i wszystko bedzie dobrze nie mysl ze cos pójdzie nie tak Pozytywne myślenie! Napewno pomoże! I zazdroszcze l4 ja bym do stycznia musiala pracować ale biorę zaległy urlop wypoczynkowy i mam zamiar skonczyc prace ostatniego listopada o ile dadzą mi wychowawczego dwa tygodnie bo jak nie to czeka mnie praca do połowy czerwca :-/
- agnesssa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kręgosłup ja generalnie mam słaby, w poprzedniej ciąży mnie bolał praktycznie od początku i teraz też boli więc u mnie to nie miało związku ze znieczuleniem

Andzia Również brałam luteinę na początku ciąży, również mam za sobą jedno poronienie i lepiej było dmuchać na zimne tym bardziej że moja dzidzia jest mniejsza niż być powinna. Najważniejsze, że teraz już jest wszystko dobrze i możesz odetchnąć z ulgą, a skoro jesteś na L4 to odpoczywaj ile się tylko da

Milunia Qrcze też tak mam z tym zmęczeniem i zadyszką.... strasznie to uciążliwe

Moja dzidzia rośnie więc jest Ok ma 7,7cm, prenatalne badania ciężko było wykonać, bo wiercipięta nie chciała się w ogóle do badania ustawić ale w końcu się udało i też są ok. Na dzień dzisiejszy w moim brzuszku chowa się dziewczynka, bynajmniej pokazała że między nogami nie ma siusiaka

Koło 20tc chce się wybrać na badanie 4D więc może uda się nam jakieś fajne zdjęcie zdobyć, bo niestety na tych zdjęciach które otrzymałam nic nie widać, słaby chyba ma sprzęt ta lekarka

Aaaaaa i mamusie nasza tabelka gotowa
docs.google.com/spreadsheets/d/10vDdIazi...kH4/edit?usp=sharing
- Ewelina87
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 16

agamo- mnie też poruszyło to, co napisałaś o pracy. Pracujesz w jakimś obozie pracy czy co? Niedopuszczalne jest to, o czym piszesz.
agnesssa- no i cudnie, ze wszystko jest ok

- andzia_zg
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Andzia
Agamo a jeśli mogę spytać jaka nasz prace,że pracodawca tak Ci utrudnia? nie ma prawa.
Dziewczyny a prenatalne mialyscie na zwykłym sprzęcie czy na 3d? W pierwszej ciąży miałam zwykle usg bo moja lekarka nie miała sprzętu. teraz chodzę do gina z dobrym sprzętem 3d/4d a usg miałam zwykle. Tak mi się wydawało,że skoro place 300zł za badanie to zobaczę dzidzie w 3d a jednak wszystko było w 2d. Jak to u Was jest?
Agnesssa super super,że zrobiłaś tabelkę