- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE STYCZEŃ 2016
MAMUSIE STYCZEŃ 2016
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Jak masz dwoje dzieci i pracujesz po 10-12 godzin to łatwo nie ma i wiele rzeczy sobie odpuszczalam, żeby spędzać czas z rodziną
Są rzeczy ważne i ważniejsze, trzeba sobie ustalić priorytety :-P
Milcia jak tam? Co zdecydowali lekarze?
Ja mam wizytę w poniedziałek to zobaczę co tam słychać u malucha, no i najgorsze, że w sobotę idę na tą nieszczesna glukozę juz mam dość na samą myśl...
Na pewno zabieram cytryne chyba, że dostanę smakowa glukozę w aptece, musze iść popytać w pobliskich aptekach
No i książkę i gazety, żeby nie paść tam i zająć się czymś
Oraz oczywiście kanapkę którą zjem zaraz po ostatnim pobraniu krwi :-P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agamo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 8
U nas obciążenia glukoza nie robią jesli nie ma wskazań wiec ja ostatnio nie miałam ani teraz tez. Co do sprzątania ja parcia nie mam W obecnej chwili pracując na pełny etat w mojej pracy w której sie nabiegam po powrocie do domu marze by sie polozyc Ale nie realne bo mój kochany dwulatek aż skacze z radości jak mama z tata wracają do domu wiec jak tu zostawic takiego malucha. Mam tak jak baby wole spędzić czas z rodzina na nieodkurzonej podłodze czy przy pełnym zlewie naczyń byle by mały wiedział kto to mama. Choc dalej meczy mnie senność w tej ciazy i wczoraj po zjedzeniu obiadu jak padłam na sofe tak misio przyczlapal położył sie kolomnie to mnie duzo nie trzeba było zaraz odlecialam. Ale powiem szczerze maz odciąża mnie prawie we wszystkim zmywa, myje lazienke, okna, kuchnie takze ja chemikali od kiedy zaszłam w ciaze nie używam i nie wącham. Jedyne co to odkurzam ale tylko parter bo schody i góra juz zostają mężowi Jeszcze jakies drobne porządki na mojej głowie. No i obiady ostatnio mi odeszły tez bo przyjechała moja mamcia ktora uwielbia gotować wiec ja tylko sie objadam.
Imionami dziewczyny sie nie przejmujcie co ludzie mowia to wasze dziecko wasza decyzja a inni niech sie wypchają. Nikt nie powie ze imię brzydkie jak dziecko sie urodzi. Mnie jak sie pytają to albo mowie ze nie mamy jeszcze wybranego albo ze sie zastanawiamy nad takim czy takim Choc prawdopodobnie bedzie Emilia ale jeszcze w 100% nie jestesmy zdecydowani. Ale kompletnie nie sugeruje sie tym co sie podoba innym tylko tym co nam sie podoba i czy imię nie bedzie utrudnieniem dla dziecka.
Aganessa lez i odpoczywaj i uważaj na siebie Dobrze ze wizyta udana i wszystko pozamykane. A i widok małej musialbyc świetny. No i waga tez juz niczego sobie kurcze ciekawa jestem ile moja juz wazy Choc przed następnym usg chyba bede sikać po nogach ze strachu Chyba wolałam juz te swoje dwa usg przez cała ciaze a teraz trzecie bo sa problemy i wcale mnie to trzecie usg nie cieszy ani troche a przeraża okrutnie.
Basiula fotki świetne koniecznie wywołaj!!
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- W oczekiwaniu na córeczke :D
- Otrzymane podziękowania: 5
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
Nie trzymam radnej specjalnej diety, bo nie słyszałam o tym nigdy, dzień wcześniej to tak, najlepiej jakoś nie obzerac się słodyczami itp, ale o 3 dniach nie słyszałam
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ewelina87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 16
No, ja również nie słyszałam o trzydniowej diecie przed glukozą
Miluniaa- brzusio śliczniusi :*
Dzisiaj miałam nieprzespaną noc... Aż mnie oczy szczypią :/ grrrrr
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mam pytanie bo od wczoraj jak pochodze czy coś robie i jak sie położe (nie, że za każdym razem) czuje delikatne kłucia czy ciągnięcia w szyjce... ostatnio tak mialam ok 10tyg temu gin badała i było ok. nie jest to bolesne, ale zaczęłam sie tym denerwować bo długi czas nic nie ciągło itp w nocy dziś też czułam przy obracaniu sie jak ciągnie w brzuchu i szyjce ale bardzo delikatnie. Teraz się położyłam i od razu delikatne kłucia w szyjce, nie wiem czy tak powinno być czy co mam nadzieje, że to tylko przewrażliwienie. A jak u Was też tak miewacie? Czy tylko tak u mnie...
- baby_55
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- paula
- Basiula
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja pomału zaczynam się obkupować dla'małej rzeczy byłam wczoraj w Smyku ale tam ceny ... i nic tam nie kupiłam .. w Pepco o wiele tańsze tak więc wpadam w szałowy wir zakupów
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
- Otrzymane podziękowania: 34
O tak w smyku drogo, ale fajne tam sa rzeczy. Czekam na wyprzedarz w grudniu ,)
Troszkę kupiłam dla małej rzeczy w pepco, bardzo ładne, no i za grosze
- Miluniaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa