- Otrzymane podziękowania: 2
- /
- /
- /
- /
- Marcóweczki 2016
Marcóweczki 2016
- clue
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat.
malutkamilka z tabelką teraz jest idealnie, widać wszystko, dzięki
Natkka dziwne, że nie udzielają Ci konkretnych informacji, co z Tobą w takim przypadku... to nie ich obowiązek?
Ja dziś się wyrwałam rano z domu, młoda została z babcią, spotkałam znajomą, poplotkowałyśmy, zrobiłam zakupy, niby nic takiego a od razu jakoś mi lepiej, samo zrobienie makijazu poprawia nastrój
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 68
Nie udzielają informacji bo nawet w ZUSie nie wiedzą jak mnie traktować i tak naprawdę co z takimi jak jak ja będą się zastanawiać po nowym roku
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 141
Heh ale paskudnie za oknem ale dobrze chociaz mi nie bedzie szkoda, ze w ladna pogode musze lezec
Ossa witaj fajnie, ze dolaczylas, rozgosc sie u nas (przepraszam, ostatnio nawet sie nie przywitalam przez to wszystko)
Clue magnez to ja od ponad miesiaca biore 3razy dziennie ale ona twierdzi, ze te skurcze moga byc od tej infekcji tymi d-dimerami kazala na razie sie nie przejmowac, bo mowi ze czesto w ciazy tak jest ze one skacza, ale ze u mnie wzrosly trzykrotnie to zwiekszyla mi dawke clexan na 0,6 Za 2 tyg kolejna wizyta i zobaczymy co dalej....
Natkka mam nadzieje, ze szybko rozwiaza problem, co z toba zrobic i bedzie to na twoja korzysc
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 10
My już w domku.Ja właśnie zaliczyłam lekarza. Mieszko ma się dobrze. Waży 570g tak więc rośnie ładnie. Mi waga stoi od jakiegoś czasu, ale to dobrze
Pogoda strasznie dobijająca. Humor mam wisielczy . . . mam ochotę usiąść , wyć i nic więcej. JESIEŃ! A co tu robić w takie długie, jesienne wieczory??
Zrobię foty to dodam
Dowód męskości
I mordka
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Pytanie z innej beczki. Orientuje się którąś czy przy konsolidacji kredytów zwracają ubezpieczenie?
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Pogoda faktycznie nie fajna ale mnie bardziej dobijają resztki mojego przeziębienia - kaszel i katar - mam już dość, od kaszlu aż mnie bolą żebra i mięśnie brzucha
A jeśli chodzi Paulina o twoje pytanie to chyba wszystko zależy od banków w których masz wzięte kredyty, moi rodzice na konsolidacji wyszli raczej jak przysłowiowy Zabłocki na mydle, nie dość, że banki policzyły im wszystkie odsetki to o zwrocie ubezpieczenia nawet mowy nie było.
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
Pogoda u nas dzisiaj wstrętna - leje od rana a mnie jakaś energia ogarnęła i od 6 rano robię porządki
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas tez pogoda do niczego ponuro i mglisto a na dodatek deszcz pada hehe nic tylko pod koldra lezec a w moim przypadku od 3 dni wlasnie tak robie mezus dzisiaj ma wolne wiec lata kolo mnie
Paulina moj poprzedni gin tez za kazdym razem robil mi usg 3D, fajnie z jego strony co do kredytu to nie pomoge bo sie nie znam...
- PaulinaJ
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
dziewczyny co tu tak pusto?? Mam nadzieję, że wszystko okej u was i to tylko jesienny nastrój ...
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa
Miałam ciężki weekend wczoraj miałam pogrzeb no i mam wrażenie, że strasznie dużo mam wydzieliny, więc nie wiem co mam o tym myśleć, dzisiaj doszły jeszcze bóle podbrzusza mam nadzieję, że to nic złego
- Gosia 2712
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No dzisiaj to chociaz przez okno ladna pogoda a ja leze, leze i jeszcze raz leze trawa mi z tyłka wyrosnie w koncu
Natkka wspolczuje pogrzebu czy to ta ciocia co ostatnio pisalas? Co do wydzieliny to ja mialam ostatnio bardzo duzo i to bylo od infekcji i szczerze mowiac to za bardzo mnie nic tam nie swedzialo, tak od czasu do czasu tylko... A bole brzucha masz mocne? to jest ciagly bol czy skurcze? bo przy infekcjach tez czesto pobolewa brzuch...
- natkka
- Wylogowany
- gadatliwa