BezpiecznaCiaza112023

Marcóweczki 2016

9 lata 1 miesiąc temu #1013444 przez clue
cześć,

malutkamilka z tabelką teraz jest idealnie, widać wszystko, dzięki :kiss:

Natkka dziwne, że nie udzielają Ci konkretnych informacji, co z Tobą w takim przypadku... to nie ich obowiązek?

Ja dziś się wyrwałam rano z domu, młoda została z babcią, spotkałam znajomą, poplotkowałyśmy, zrobiłam zakupy, niby nic takiego a od razu jakoś mi lepiej, samo zrobienie makijazu poprawia nastrój :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 1 miesiąc temu #1013461 przez natkka
malutkamilka - radca prawny mi nie odpowie na takie pytanie :D ja pracuje w Kancelarii Adwokackiej, zdałam egzamin adwokacki więc ja przepisy znam, ale problem polega na tym, że nie jest to kwestia jednoznaczna ;] Nie zarabiałam może kokosów jakiś wielkich, ale 1000 zł to jednak dosyć duże obniżenie tego co mogłabym dostać nawet idąc na rok i dostając 80%.
Nie udzielają informacji bo nawet w ZUSie nie wiedzą jak mnie traktować i tak naprawdę co z takimi jak jak ja będą się zastanawiać po nowym roku :P

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1013503 przez Gosia 2712
hejka :)
Heh ale paskudnie za oknem :S ale dobrze chociaz mi nie bedzie szkoda, ze w ladna pogode musze lezec :P

Ossa witaj :) fajnie, ze dolaczylas, rozgosc sie u nas :) (przepraszam, ostatnio nawet sie nie przywitalam przez to wszystko)

Clue magnez to ja od ponad miesiaca biore 3razy dziennie :whistle: ale ona twierdzi, ze te skurcze moga byc od tej infekcji :whistle: tymi d-dimerami kazala na razie sie nie przejmowac, bo mowi ze czesto w ciazy tak jest ze one skacza, ale ze u mnie wzrosly trzykrotnie to zwiekszyla mi dawke clexan na 0,6 :S Za 2 tyg kolejna wizyta i zobaczymy co dalej....

Natkka mam nadzieje, ze szybko rozwiaza problem, co z toba zrobic i bedzie to na twoja korzysc :)

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]
Amelka 20.05-01.06.14 [*]

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1013600 przez PaulinaJ
Cześć wam.

My już w domku.Ja właśnie zaliczyłam lekarza. Mieszko ma się dobrze. Waży 570g tak więc rośnie ładnie. Mi waga stoi od jakiegoś czasu, ale to dobrze :)

Pogoda strasznie dobijająca. Humor mam wisielczy . . . mam ochotę usiąść , wyć i nic więcej. JESIEŃ! A co tu robić w takie długie, jesienne wieczory??

Zrobię foty to dodam :)
Dowód męskości :p

I mordka :)

Załączniki:

9 lata 1 miesiąc temu #1013604 przez Gosia 2712
Paulina swietnie, ze wszystko ok :) kawal chlopa Ci rosnie, ale to dobrze :) zdjecie buzi sliczne :woohoo: heh pogoda straszna :S spac mi sie chce, ale nie umie spac w dzien :S i tak kwitne na tym lozku :S

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1013607 przez PaulinaJ
Dacie wiarę, że mój gin robi 3D w cenie normalnej wizyty? W szoku byłam ;-)

Pytanie z innej beczki. Orientuje się którąś czy przy konsolidacji kredytów zwracają ubezpieczenie?

9 lata 1 miesiąc temu #1013612 przez moniab26
Paulina cieszę się, że wszystko dobrze u ciebie i maluszka.
Pogoda faktycznie nie fajna ale mnie bardziej dobijają resztki mojego przeziębienia - kaszel i katar - mam już dość, od kaszlu aż mnie bolą żebra i mięśnie brzucha
A jeśli chodzi Paulina o twoje pytanie to chyba wszystko zależy od banków w których masz wzięte kredyty, moi rodzice na konsolidacji wyszli raczej jak przysłowiowy Zabłocki na mydle, nie dość, że banki policzyły im wszystkie odsetki to o zwrocie ubezpieczenia nawet mowy nie było.

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 1 miesiąc temu #1013617 przez PaulinaJ
Czyli to nie do końca takie piękne jak się wydaje :) w styczniu jak Szymek zjedzie to trzeba będzie połazić po bankach i się popytać.

9 lata 1 miesiąc temu #1013631 przez moniab26
Dokładnie tak, ładnie to tylko mówią w banku jak chcesz wziąć kredyt ale później okazuje się, że umowy tych kredytów, które masz są tak skonstruowane, że nic ci się nie należy, spotkałam się nawet z takim kredytem, że za wcześniejszą spłatę bank mógł doliczyć dodatkową opłatę.

Pogoda u nas dzisiaj wstrętna - leje od rana a mnie jakaś energia ogarnęła i od 6 rano robię porządki :)

[*] 30.05.2005 aniołek
[*]06.01- 04.02.2010 Dominik
[*] 08.02-20.02.2011 Igorek

9 lata 1 miesiąc temu #1013642 przez PaulinaJ
U mnie też od rana szaro i mokro. Ja muszę się wziąć za porządki w szafie. Mam sporo za dużych ubrań, albo takich w których w ogóle nie chodzę.

9 lata 1 miesiąc temu #1013654 przez Gosia 2712
Hejka :)
U nas tez pogoda do niczego :S ponuro i mglisto :S a na dodatek deszcz pada :S hehe nic tylko pod koldra lezec :P a w moim przypadku od 3 dni wlasnie tak robie :P mezus dzisiaj ma wolne wiec lata kolo mnie B)

Paulina moj poprzedni gin tez za kazdym razem robil mi usg 3D, fajnie z jego strony :) co do kredytu to nie pomoge bo sie nie znam...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 1 miesiąc temu #1013669 przez PaulinaJ
Gosia no to też fajnie :)

dziewczyny co tu tak pusto?? Mam nadzieję, że wszystko okej u was i to tylko jesienny nastrój ...

9 lata 1 miesiąc temu #1013724 przez natkka
Cześć Dziewczyny :)
Miałam ciężki weekend :( wczoraj miałam pogrzeb :( no i mam wrażenie, że strasznie dużo mam wydzieliny, więc nie wiem co mam o tym myśleć, dzisiaj doszły jeszcze bóle podbrzusza :( mam nadzieję, że to nic złego :(

9 lata 1 miesiąc temu - 9 lata 1 miesiąc temu #1013730 przez Gosia 2712
Hejka :)
No dzisiaj to chociaz przez okno ladna pogoda :P a ja leze, leze i jeszcze raz leze :P trawa mi z tyłka wyrosnie w koncu :whistle:

Natkka wspolczuje pogrzebu :( czy to ta ciocia co ostatnio pisalas? Co do wydzieliny to ja mialam ostatnio bardzo duzo i to bylo od infekcji :S i szczerze mowiac to za bardzo mnie nic tam nie swedzialo, tak od czasu do czasu tylko... A bole brzucha masz mocne? to jest ciagly bol czy skurcze? bo przy infekcjach tez czesto pobolewa brzuch...

Aniołek 26.01.12[*]
Zuzia 23.12.12[*]

9 lata 1 miesiąc temu #1013732 przez natkka
Nie, umarł wujek. Ehh :( Nic mnie nie pobolewa tam w środku więc nawet o infekcji nie pomyślałam. Ból tam na dole to bardziej jest coś stałego, niż skurcze. Zastanawiam się czy nie umówić jakiegoś spotkania wcześniej u gin.

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka