- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja dzisiaj zaszalalam ze sprzątaniem i teraz bola mnie przeokropnie plecy i krocze i brzuch ale juz wzielam nospe pewnie mi przejdzie
Spijcie dobrze kochane.... dobranoc....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
U nas na spokojnie. Dzisiaj imieniny teściowej, robię torciki bezowe
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas sobota leniwa byliśmy na losach na pizzy i teraz chwila odpoczynku.... bo brzuch mi się stawia Ale będzie ok.....
Jak Wam mija sobota??
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Heathera, Mamusia, odpoczywajcie. Ja się dzisiaj orobilam, no i oczywiście teraz też mnie kręgosłup napieprza. Ale jak tu mamy z życiem zwolnić?
Muszę Wam coś opowiedzieć :
Mówię dzisiaj mężowi, że czuję się już taka duża i w ogóle, a przecież dopiero będę wielorybem.
A on na to: "ale będziesz moim najpiękniejszym wielorybem"
Tak mi się miło zrobiło
Dobranoc, spijcie dobrze.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Od kilku dni brzuch łapią mnie, co jakiś czas skurcze, więc muszę więcej wypoczywać, bo faktycznie od czwartku aktywnie spędzam dni..
Dziś planujemy popołudniu spacer, salę zabaw i kolację cieszę się, bo pogoda jest przepiękna
mikulinka faaajne te ciuszki ja chyba się pokuszę i zamówię z hm, bo jest opcja 3 za 2 a chcę dla małej kombinezon dresowy, jakąś bluzę i spodenki ...
Przyszedł otulacz z la millou <3 jest piękny.... remont prawie dobiegł końca, ale wuja musi w tygodniu jeszcze raz podjechać przemalować 3 ściany, bo poprzednie kolory przebijają, a wczoraj skończyła się farba ja jeszcze namaluję gwiazdki na szarej ścianie i będzie gotowe <3
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
No musiałam się wygadac... jak dzisiaj u Was niedziela?? U mnie nerwowa atmosfera od rana....
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Choć przyzna, że złapałam małego dołka, jak nie zmieściłam się wczoraj w moje mniej rozciągliwe bluzki (szukałam, co na te imieniny teściowej mogę ubrać). Na szczęście te bardziej rozciągliwe przyszły mi z pomocą.
czemu nerwowa atmosfera dzisiaj?
natB, korzystajcie z pogody! U nas halny, wieje jak cholera, głowę chce urwać. Byliśmy wieczorem na spacerze, dzisiaj w kościele - no żadna przyjemność z pogody, jak mam być szczera
Koniecznie daj nam zdjęcia, jak będzie gotowe!
Uważaj na siebie, nie ma sie co przemęczać. Ja też czuję takie zmęczenie, magia 2go trymestru bezpowrotnie minęła, heh
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
No i są pierwsze jakieś propozycję imienia wymyśliłyśmy z córką ze bezie Magdalena -
Pogoda wydaje się fajna ale wieje choć słoneczko świeci . Pewnie jakiś spacerek będzie . No ja tez czekam na te wasze fotki " remontowe" zakupowe" ..
Ja dwa dni dochodziłam do siebie tak mnie krzyż bolał krocze... Dziś już lepiej choć czasem mnie jeszcze chwyci ...ale chodzę już normalnie nie jak staruszka ... Dziś już nie wiem czy wejdę na kompa bo córka musi się pouczyć .. może z tel będę do was zaglądać buziaczki . A reszta kwietniówek jak zwykle milczy ....
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Oj dziewczyny odpoczywajcie bo nie ma co się męczyć teraz tylko odpoczywać...ostatnie dwa miesiące.
Z tymi chłopami to niestety tak to jest. U nas mąż niby pomaga coś tam czasem zrobi, oczywiście mógłby więcej ale też nie chce go mocno męczyć bo on ma męczącą pracę na gospodarstwie prywatnym i jak przychodzi sezon to po 12 h robi albo i dłuzej w żniwa. Praktycznie tylko w zimę robi po 8h więc aż tak na niego nie naciskam...może powinnam ;p
U nas też fajna pogoda słoneczko świeci Mąż pojechał na egzamin a my z synkiem weźmiemy zaraz psa na spacer
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Nie mogę zasnąć tak mnie zgaga pali ze całą klatka piersiowa mnie boli..... auuuuuuuuuuuuu
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Jak spalyscie Dziewczynki?
Jak mamusia noc? Ja też miewam zgage okropna, normalnie po niczym...
A do tego Zosia znów jest nogami na dole, kopie mnie jak wcześniej. Ale dalej sobie mówię, że jeszcze ma czas
Dzisiejszym tematem na pytanie są materace do łóżeczka - jaki? Naczytalam się już tylu rzeczy, że kokos i gryka tak, potem ze jednak kokos nie, bo się odksztalca, gryka nie, bo się coś tam w niej rozwija, ehh, jestem gotowa kupić lateksowy z kanalikami. Zglupialam od tego czytania, aaa pomocy!
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
W temacie kopniakow to Małatez kopię mnie w dole ... no i zgaga masakra wypala przelyk ..
Materac sama nie wiem jaki ja nam gryka kokos.
Sama jestem jeszcze W rozsypce wyprawkowej ...
dxis dxien żelazka ....... bo zasypało mnie
Zrobiłam plan dnia córce ..M może jej to pomoże w organizacji ...
zamówienie wstępne Zrobiłam w aptece ...
miłego dnia dziewczyny tradycyjnie trzymam kciuki za badania wizyty samopoczucie
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
U nas lateksowo kokosowy. Przy wyborze kierowałam się zdaniem Pawła Zawtikowskiego i znajomego fizjoterapeuty dziecięcego. Gryka - uczula, materac termoelastyczny - jest za miękki i utrudnia przewracanie się dziecka.
Koniecznie ze zdejmowanym pokrowcem!"