- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Mamusia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
A ja jednak koło 13 pojadę na izbę żeby mnie chociaż lekarz przebadal bo w nocy budziła się z bolu i siku i kłucie A rano jak wstałam to zauważyłam ze brzuch mi sie bardzo obniżył i mała kopie o wiele niżej niż zawsze... od tego jest szpital.... jak się niepokoje to lekarz powiedział ze mam jechać....
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wietrzyca
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- Marta1985
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15

zakupy śliczne

ja dziś na 18:20 idę do gina zobaczymy co powie

- Mikulinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Od rana zganiana przez syna

Wietrzyca co do strony mamotato to ja tam ręczniki i śpiworek zamawiałam .
Ja na żadne strony się nie rejestrowałam jeszcze może faktycznie czas pomyśleć

Mamusia jedz sprawdź jak gin mówi to trzeba a ty będziesz spokojniejsza ( no niestety "otoczenie" często nie rozumie ze kobiet ciężarnych się nie stresuje , nie denerwuje

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
M jutro wraca a już mi w głowie ,pokiełbasił ..... wymyślił teraz ze łóżeczko dla małej turystyczne .... hmmmm
a ja już prześcieradła kupiłam na ten materac 70x140 musze mu to wybić z głowy . Z reszta jak brat przyjeżdża to mają łóżeczko turystyczne to Adam uważa to za fajna zabawę z kuzynem i trochę mnie przeraza ze jak będzie mała tam leżała to ....Wolałabym kupić nowe łóżko dla straszaka .
- Pumcia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 131

Mikulinka - łóżeczko turystyczne zamiast normalnego tak ? Może chodzi mężowi o koszty ale czy jest funkcjonalne na dłuższa metę to wątpię ;/
Mamusia - pewnie, jedz. Też bym sie przestraszyła . . .oby wszystko było ok, może to przez nerwy co ?
Wietrzyca - ależ ja Ci tych zdolności i chęci zazdroszcze

Z wóżkiem to się jeszcze okaże

A torba suuuuper, słodka jest. Ja nie kupuję takich rzeczy bo cały komplet kupiłam do łóżeczka a tam jest trochę tego w komplecie

- Mikulinka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Dwa ze druga torba dla dzieciaków bo będą musiały gdzieś iść na "kwaterę " .Mam nadzieję ze tym razem m będzie na miejscu ... ale pewnie marne szanse .... znalazłam coś takiego ( dopiero się rozglądam ) .... allegro.pl/walizka-duza-xxl-torba-podroz...zja-i5931738239.html
- Marta1985
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 15
- JoanaG
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 6

Pumcia wózek śliczny

Mamusia daj koniecznie znać, jak po wizycie z IP, mam nadzieję, że wszystko w porządku.
Mikulinka, ja też nie mam nic przeciwko nr tel, z tym że podobnie jak u Wietrzycy nie znoszę tych wszystkich doradców inwestycyjnych, kredytowych etc, którzy nagle otrzymują mój nr z nieba i dzwonią namolnie po 4 razy dziennie

byliśmy wczoraj na usg prenatalnym, z małym wszystko ok, parametry książkowe, waży już 1613gr i wg usg jest tydzień młodszy niż z OM, nie zobaczyliśmy jego buzi, pomimo że gin tarmosił brzuch na wszystkie możliwe strony, tak dokładnie zasłonił twarz dłońmi, jawnie bawił się w ciuciubabkę

co do materaca, kupiliśmy gryka, piankna, kokos, bo ktoś tam polecił, z tego co pamiętam zasugerowałam się też tym co NatB kiedyś mi pisała, że ma dla Włada i jest zadowolona. Płaciłam za niego jakoś ...90-100pln z przesyłką.
- JoanaG
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 6

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153

Tak my mamy gryka kokos, nie wiem nie uczula, Wład żyje i ma się dobrze

Joannawow wow cena z kosmosu, no ale ja zanim trafiłam do Łodzi to też tyle buliłam za wizyty u gin tej z Poz... na prawdę ŹDZIERSTWO totalne :/ YHM...
Co do walizki to do porodu też będę miała na kółkach, bo moja torba ,,robocza" jest pakowana co 2 tygodnie do Łodzi

mamusia nie zwlekaj z wizytą w szpitalu, tylko jedź jak Ciebie coś niepokoi...
mikulinka świetne body na prawdę

pumcia fura w dechę

Dziś powinny przyjść rzeczy dla małej z hm

joanna mam nadzieję, że Kondziu się obróci i będzie poród sn tak, jak sobie wymarzyłaś

- Wietrzyca
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Ja wróciłam właśnie od fryzjera, bez mycia, bo myłam przecież 2h wcześniej rano, zapłaciłam 30 zł i jestem zadowoloną szczęśliwą kobietą

JoanaG, jedziemy na tym samym wózku. My jesteśmy znów nogami w dół. Jestem pewna, bo kopie mnie po dole jak szalona. Wczoraj wieczorem się tyłem usadziła i kopała mnie po kręgosłupie i tyle... normalnie nie chcę mówić, jak mnie d*** bolała, aż podskakiwałam

Mam nadzieję, że się obrócą te uparciuchy i będziemy miały takie porody, jak byśmy chciały.
l super, że rośnie pięknie i wszystko jest w porządku

Pumcia, Mikulinka, moja siostra ma normalnie turystyczne jako codzienne łóżeczko i jest bardzo zadowolona. Oczywiście do niego na dłuższą metę trzeba materac dokupić, bo ten co jest oryginalnie, to się nie nadaje na tak długie użytkowanie, stąd moje szukanie

Ale poleciła mi, że jest bardzo zadowolona, no i w sumie to zamówiliśmy. Dzisiaj ma przyjść.

Marta, ja faktycznie chyba też pomyślę o kółkach. Odpadnie temat szukania torby, bo na kółkach walizkę mam

natB, super, że brzuchol ok

- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Chciałam dziś upiec ciasteczka na twarożku z brzoskwinią, ale na razie teściowa zajęła mi piekarnik żeberkami i karkówką

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A ja czekam na swoje przesyłki i coś się doczekać nie mogę

- Mamusia
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Czekam na mamę i jedziemy na IP.... później napiszę co i jak.....
- Wietrzyca
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

karkówka... hmmm... na bogato!

u nas dzisiaj obiadu nie ma

Mamusia, napisz nam. I głowa do góry! trzymamy kciuki i ślemy pozytywne mysli.
- natB
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

wietrzyca no to myśl myśl na co macie ochotę heh

mamusia czekamy na wieści