BezpiecznaCiaza112023

Mamy kwietniowe 2016

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1028126 przez Wietrzyca
NatB, ale Ty już wiesz co z dzieckiem robić, a my jesteśmy totalnie zielone :)
Kochana, modlę się za Was często. :-*

Dzień dobry! :)
Od dzisiaj w tesco zniżki na niemowlęce rzeczy!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

8 lata 10 miesiąc temu #1028132 przez natB
wietrzyca wiem wiem ja juz inaczej do tego podchodzę :)
Ja dziś biorę się za pranie i chyba ciuszków mi wystarczy :) zresztą na bieżąco będę kupować :)..
Zrobiłam ostatnie zakupy na allegro :) kupiłam 2 ręczniki dla małej i 2 pieluszki bambusowe ;) oprócz tego tiul do pomponow :), które chce zrobić do pokoiku Helenki :)..
Nie wiem, czy Wy też tak macie, ale ja siedząc w domu robie cały czas zakupy przez internet :P SZOK zaraz wypłaty nie będę miała hahaha :P

wietrzyca dziękuję kochana :* podbudowuje mnie to bardzo, że nie jestem z tym wszystkim sama :).. Jak coś kupisz w Tesco pochwal się :D

8 lata 10 miesiąc temu #1028140 przez Karii
Ja tez na szczescie sie juz troche wzielam za wicie gniazda, salon juz skonczylismy wczoraj do pozna wyklejalismy szablon, dzisiaj zostala jedna sciana w sypialni do pomalowania i sprzatanie. Zamowilam komode ale bedzie dopiero ok 10 marca. Dopiero teraz mam werwe na szykowanie sie do przyjecia nowego czlonka rodziny, ten remon mnie chyba wstrzymywal. Co do gotowania to moj mąż sporo gotuje zwlaszcza jak jest jakis bardziej odswietny obiad to lubi zrobic cos po swojemu, cos nowego

8 lata 10 miesiąc temu #1028146 przez Heathera
Hejo
Zdjęcia będą pewnie dzisiaj, bo wczoraj męża nie dałam rady zagonić. Wczoraj miał zły dzień. Jak wracał do domu to miał ze sobą rozpuszczalnik ( bo w domu musi wyczyścić mazak na progach) i mu się ten rozpuszczalnik wylał na klatce. Potem zaczepił o futrynę drzwi a że tam trochę wystaję to porwał sobie bluzkę. Pojechaliśmy do biedronki i za bardzo nie było gdzie stanąć, ja z małym poszłam do sklepu a on został zatrzymał się w takim trochę niedozwolonym miejscu i akurat policja się do niego przyczepiła ale na szczęście obyło się bez mandatu. Więc jak byliśmy w domu to już go nie męczyłam żeby te ramki zawieszał bo jeszcze znowu by sobie coś zrobił.

natB Już niedługo, musisz sobie mówić że już bliżej niż dalej i Helenka będzie z Wami :) Ja też czasem już bym chciała żeby był kwiecień i malutka z nami

Karii pochwal się fotkami :)

Wietrzyca super informacja z tą szafą, ja też nie lubie długo czekać na coś co np zamówię :P

A u nas zaczął śnieg padać ;p Na obiad będą hamburgery domowej roboty. I czekam na przesyłki bo ma dojść przewijak, torba i staniki :) Co tam więcej u Was ?

Cywilny: 21.01.12 Kościelny: 06.06.15

8 lata 10 miesiąc temu #1028150 przez natB
heather hehe ja też czekam na przesyłkę z hm i ze smyka (ta dla Włada :D )... jak dojdą to wstawię zdjęcia :D... pierwsza pralka wstawiona :D UFF :D
Hehe wczoraj w ogóle był kiepski dzień, więc przybijam ,,piątkę" Twojemu mężowi :D :P...

Ja obiad już zrobiłam i leżę, na prawdę ciężko mi aaaaaaaa :(...

Zamówiłam małej takie oto pieluszki :)
allegro.pl/pieluszka-bambusowa-pielucha-...x75-i5952763537.html w kwiatki i w kotwice :).. w sklepie w ogóle nie mieli bambusowych pieluszek, a bardzo mi zależy na nich...

Słuchajcie kochane mam problem z dostaniem innego proszku niż lovela w swojej okolicy :(... musiałabym albo zamówić przez internet, albo jechać 60 km do Poznania :/... więc kupiłam w rossmanie Bobini (bo nawet nie było białego jelenia), czy któraś z Was używała tego proszku?

babyonline.pl/bobini-baby-proszek-do-pra...kt,2273,115,r19.html

8 lata 10 miesiąc temu #1028172 przez Heathera
natB U mnie jak na złość, jak śpię to listonosz przychodzi po 9. Jak dzisiaj specjalnie wstałam o 9 bo wiem że mają być przesyłki to listonosza nie ma ;O
I chyba będę musiała sobie kawę leciutką zrobić
A Ty odpocznij sobie chociaż trochę :)
Pieluszki ładne, a czemu zależało Ci na bambusowych ? Lepsze są ?
Z proszkiem nie pomogę bo nie używałam takiego

8 lata 10 miesiąc temu #1028227 przez Mikulinka
hej hej ... czuje się jak na wakacjach ..
Mąż dxis rządzi w domu ja sobie pospalam aż do.prawie 10:30 ... Teraz po lezałam w wannie ..
popołudniu wizyta u gin ( M. pojechał właśnie zapisać ) Jutro mamy dostać odp wyprawie kredytu ... A co u Was ? Jak dxien mija ?

8 lata 10 miesiąc temu #1028236 przez natB
heather bambusowe są antyalergiczne, po praniu się z nimi nic nie dzieje, są mięciutkie no i przepuszczają powietrze, jak zakryjesz np. wózek i chronią przed promieniami słonecznymi, bo też nie przepuszczają :).. no ale właśnie najważniejsze, że nie są sztywne po praniu :)

Aaaaa maż mnie zabije dzisiaj :P... kurna ledwo, co przyszły pidżamki dla małego :D to ja zrobiłam kolejne zakupy na c& a :P dla małej :D... kuurna na prawdę siedzenie w domu źle na mnie wpływa XD.. koneic zakupów BASTA....

Kupiłam TO:
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/nie...inezon-161219-1.html
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/nie...-shirt-153595-1.html
www.c-and-a.com/pl/pl/shop/wyprzedaz/nie...kienka-151595-1.html

8 lata 10 miesiąc temu - 8 lata 10 miesiąc temu #1028248 przez Heathera
natB
To faktycznie lepsze są, to i ja kilka sztuk kupię. Z tymi zakupami przez internet to tak jest ja też co raz bym coś kupowała ;p A ciuchy fajne ta sukieneczka śliczna ! :)

Mikulinka
i tak powinno być że sobie odpoczywasz :) W końcu przecież jak go nie ma to Ty odwalasz całą robotę.
U mnie nudy cały dzień w sumie nie mam nic do roboty bo mam posprzątane i poprane. Na obiad kotlety zrobione to dopiero jak mąż przyjdzie to "ułożę" hamburgery i zjemy. Cały czas czekam na przesyłki kurcze noo już powinny dawno być :/

8 lata 10 miesiąc temu #1028252 przez natB
heatheri ja czekam na przesyłkę od kuriera dla małej XD... i już jestem wkurzona grrr... bo człowiek nic nie robi tylko czeka :P :P

8 lata 10 miesiąc temu #1028253 przez Marta1985
No my w lutym dużo wydatków mamy i licho ale mi ze będą jakieś dodatkowe wpadną pieniążki to kupię resztę ale już mało zostało bo dużo po Bartku dobrze że nie dziewcZynka bo bym szalała.

Mnie jakoś humor opadł

8 lata 10 miesiąc temu #1028264 przez Heathera
nattB Noo dokładnie te czekanie jest najgorsze ;/

Marta ja też mam sporo rzeczy po synku które na szczęście nadają się też i dla dziewczynki. Jeszcze muszę jupić higieniczne rzeczy ale też poczekam na jakąś dodatkową kasę a przede wszytskim na wypłatę z Zusu bo oni o strasznie się ociągają :/
A tak po prostu masz gorszy humor czy coś się stało ?

8 lata 10 miesiąc temu #1028268 przez Marta1985
Nic się nie stało :) siły mi opadły i spać mi się chcę unjakas zmęczona się czuję .... ☺ kurczę ciekawe co to będzie jak będzie dwóch lobuzow :)

8 lata 10 miesiąc temu #1028270 przez Heathera
Marta to za pewne za sprawą hormonów, mi też czasem tak przychodzi że nie mam sił albo że jestem zła nie wiadomo na co ;p U mnie to w ogóle praktycznie 3 bo jeszcze pies ;p Już teraz czasami jak latają we dwójkę to mam dość ich krzyków ;p

8 lata 10 miesiąc temu #1028286 przez natB
Mam :D przyszedł kurier ;) a to z hm :D

Ano marta ja mam tak samo! Zmęczenie i wszystko daje sir we znaki eh
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka