- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
A patrzę, że masz skrzynię. Na zabawki ?
Ja takie rzeczy chyba sobie daruję, bo pozniej bez sensu do De mi to wieść chociaż przydała by mi się
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Pumcia no u mnie już wszystko czeka. Muszę tylko zrobić zakupy w tym gemini higieniczne i mogę pakować torby do szpitala.
A skrzynia to fajna sprawa, ale skoro się wyprowadzacie to może faktycznie poczekać i później kupić, Ja już musiałam teraz bo synek odrzucił wszystkie zabawki takie którymi się już od dawna nie bawi (takie dla malutkich) i od siostry jeszcze dostałam grzechotek itd i już nie miałam gdzie to wszystko trzymać. Wyszła całą skrzynia tego więc jak malutka coś jeszcze dostanie to nie wiem gdzie to powsadzam ;p
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
A mieszkanko pięknie zrobione, niech się Wam dobrze mieszka
Też mi wyjechałas na ambicje, że masz już wszystko gotowe. Ja dalej w powijakach.
NatB, co u Was?
Wybaczcie, że się nie odzywałam. Byliśmy dwa dni na weekendowej szkole rodzenia. Długo, bo codziennie 7h, ale warto było! Bo było nawet o noszeniu w chuscie
Przyszły mi pościele, jest tego dużo (bo x2, do teściowej też ), także coś się dzieje i idzie do przodu. Ogarnę to do prania i podrzucam zdjęcia.
I nagle mam straszny apetyt. Cała ciąże jakoś się trzymałam, a teraz zjadlabym wszystko, co mi wpadnie w ręce (no do maca i innych fast foodow mnie jedynie nie ciągnie ). Cały czas jestem głodna... Heh...
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
Ciesze się ze u was dobrze i z dzieciaczkami tez widze ze przygotowania pełna para u was my nadal w szpitalu i nie wiadomo kiedy wyjdziemy mija kolejny tydzień i jakoś leci...byle do przodu...mam nadzieje ze się zlituja i mnie może na chwilę do domu puszcza jak przejdę 32 tydzień...chociaż różnie mówią
Dobrze ze większość rzeczy już kupiona i zrobiona bo teraz to bym nawet czasu nie miala...łóżeczko z akcesoriami zamówione i czekamy aż przyjdzie zdjęcia wrzucę później jak się uda...ja narazie z ciuszkami przystopowalam...ostatni zakup jak zrobiłam to miś wishbear z cry sensorem czekam aż przyjdzie
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
wietrzyca posciele super kolory
Ja juz po wizycie i gienka..... Dziewczynka nadal pozostaje dziewczynka.... waży 2200g więc jest super..... zdjęcia nie mam bo była jakoś plecami ułożona hehe
Więc bedzie mała Jagodka
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Wietrzyca maluszek co raz więcej pożywienia się domaga A pościele śliczne i ten organizer, fajne kolorki
NatiK dobrze że jakoś czas Ci leci, z dnia na dzień co raz bliżej no i może w końcu Cię wypuszczą
Mamusia super, że wszystko ok i dalej dziewczynka i fajnie już przekroczyła 2 kg ale patrze że Ty już w 34 tygodniu jesteś
A mi mąż w końcu zawiesił te ramki. Na razie mamy tyle, z czasem się dokupi więcej. I zdjęcie robiłam telefonem bo już aparatu mi się nie chciało wyciągać
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Heatheta fajnie to wygląda, moja kumpela tez z jakimś tekstem sobie sciankę zrobiła. Strasznie fajnie i nowoczesnie to wygląda
Mamusia - super, że Jagodka tak Ci rośnie a jak się czujesz ?
Natik - a co lekarze mówią ? Kurcze myslałam, że wypuszczą Cię po weekendzie . . .
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Pumcia Ja uwielbiam właśnie takie naklejki, a ten cytat o rodzinie to w ogóle najlepszy
- NatiK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
No to tak cały tydzień na wysokich obrotach był . Oj mega wysokich i mega stresujących , ale przetrwałam i to się liczy
Co do wizyty u gin to się "trzymam " za tydzień usg w planach wiec jeszcze w tym tygodniu musze dzwonić i się umawiać .
Zakupów to kupiłam walize pomieścimy się obie Teraz czekam na kase żeby znów coś kupić z listy ..
no to tyle u mnie
A teraz ... Heathera ... Wow wow wow ... pokoiki superowe bardzo mi się podobają
Mamusia Jogódka fajnie rośnie kawał " baby " z niej
Wietrzyca ale wyhaczyłaś mega pościel cudeńka
NatB jak tam ? Niech noc będzie z Wami .
NatiK biedaku to się na wisisz z tymi nogami :/ kciuki za Was sa .
Natki samych dobrych wieści .
Pumcia chwal no się tymi zakupami ...
no a reszta dziewczyn ?
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
Piękne te nasze mieszkanka sa i beda ☺
A dzieci to jest prawda z małe to mały problem a im większe tym trudniej