- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
Tu są moje dane do tabelki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mikulinka ja szczerze mówiąc się nie interesuję tymi tematami, bo nigdy od Państwa nic nie dostałam... jak urodziłam Władka to nawet pierwsze becikowe te podstawowe 1000 zł. było od dochodu... teraz chyba się to już zmieniło... drugie 1000 zł. było z mopsu też od dochodu, ale już mega niskiego... także nam się nic nie należało....
ale szczerze nie mam czasu się tym interesować na razie... a co do 500+ ja dalej nie wierzę, że to wejdzie w życie także tego
wietrzycajak szafa ? pochwal się ;D... co do porodu nie wiem, jak mi wywróżyły ... tak ,,czują" ... zresztą dostaję już telefony, czy urodziłam hahaha
Mój mąż uwaga wczoraj poczuł chyba, że czas leci no i zrobił maluchom w końcu lampy, tak jak miały być
Pumciahoho ale Ciebie zaszczyt spotkał pod koniec ciąży hehe ... mnie to nawet w Rossmanie, gdzie niby kobiety mają pierwszeństwo, nie przepuszczają XD... za to w lidlu i w biedronce, jak jest dużo klientów zawsze Pani otwiera kasę i mnie woła
Joannanooo Kondziu się w końcu zdecydował, że czas się ustawić do wyjścia ... no stres teraz tylko poród
A ja dziś zamawiam dla małej kocyk... teraz myślę, że cieńszy, czy taki grubszy ala kołderkę hmmm
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Wietrzyca pokaż zdjęcia szafy
Mikulinka my na pewno dostaniemy becikowe 1000 zł bo ono jest chyba bez dochodu, na te dodatkowy drugi 1000 zł z mopsu nie wiem czy się załapiemy. Na pewno dostaniemy coś z pzu bo mamy dodatkowe ubezpieczenie. A te 500 zł na dziecko no to jeśli wejdzie dostaniemy na pewno na drugie dziecko, na pierwsze za pewne nie bo za duże zarobki
NatB dokładnie uważaj na siebie A Ty wyniki krwi masz dobre ? Bo ja mam problem z żelazem i też mi często tak słabo się robi przez to, może u Cb też jest jakiś niedobór ?
U mnie wczoraj też kiepsko. Wieczorem zgaga mnie taka dopadła, że aż zwymiotowałam :/ Do tego mała strasznie kopała i uciskała mnie w pęcherz :/ Jeju ja to bym już chciała żeby był koniec marca i bym mogła już rodzić bo będę w 38 tygodniu
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kariiaaaaa czułam się wczoraj popołudniu tak samo! normalnie nie ogarniałam świata zewnętrznego... Ty też uważaj na siebie...
Martacuuudowne wieści ... 3mam za Was kciuki ... jery jery... a jak powiedz mi z karmieniem? przystawiałaś małego do cycka?
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
KARI brawo
MARTA na pewno się nam uda moja mama twierdzi ze wszysko siedzi w glowie bedzie dobrze z karmieniem...
A my dzisiaj mieliśmy wypadek na hustawce takiej wiszacej w domu dziadek nie powiedział mi ze masłem nasmarowal to co się husta te metalowe i jak zaczęłam ja hustac to whusta jedna szelka jak mi Adala powiedziała ze dziadek dał o masło to całe szczęście ze go w domu nie ma bo chyba bym go zjechała z góry na dół.... No masakra.... jego pomysły są czasami gorsze od pomysłów Adalii.... I przez to mała ma szyję przetarta....
Chociaż dobrze ze tylko jedna wypadła bo jakby dwie wypadły to polecialaby na twarz... A tam jeszcze jest próg..... No tragedia na miejscu jak nic by była...
Jeszcze z tego wszystkiego ja zaczęłam nosić i przytulać i teraz mnie boli brzuch.. masakra....
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
A ja spakowałam w końcu torby do szpitala Zostało tylko kilka rzeczy tzn do codziennej pielęgnacji dla mnie i szlafrok wpakować i dokumenty i będzie wsiooo
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mamusiakurna za bardzo nie rozumiem, co się stało Adeli, ale kurna ta rana nie wygląd dobrze... biedna.. dobrze, że nic się poważnego nie stało... trzeba mieć oczy dookoła głowy dosłownie euh...
Ja dziś mam kolejny dzień lenia, może faktycznie dopakowanie tej torby to dobry pomysł.... kurczę tak mi ciężko się do tego wziąć...
No nic wydelegowałam chłopaków do żłobka i pracy i poleżę troszkę ... zajrzę tu później