- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Wietrzyca fajna szafa, fajnie że ma dużo szuflad i przegródek ja takie lubie A do tabelki możesz wpisać Wiktor 2012
Karii to też dobrze, że do domu wracacie zawsze to lepiej niż w szpitalu a jeszcze z tydzien, dwa i możesz spokojnie rodzić
Mamusia u nas dziś rybka w sosie śmietanowo-koperkowym
natB to Ci dzisiaj dobrze z tym obiadem
Ja dzisiaj byłam na wizycie. Ogólnie ok ale znowu infekcję mam :/ Kolejna wizyta za 2 tygodnie i musze mocz i morfologie zrobić do tego czasu. Wracałam dzisiaj od gina na piechotę bo już nie chciałam wydawać kasy na taxę i trochę się zmachałam. Ogólnie nie jest strasznie daleko ale przy bólach kręgosłupa i krocza nie było tak łatwo Trochę musiałam potem poleżeć i odpocząć ale już jest ok.
Jakie plany na popołudnie ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
natb to Ci zazdroszczę u nas codziennie muszę obiadek zrobić... W weekend czasami wychodzimy na mieście zjeść...
heathera u nas wszystko spontanicznie do 18:30 wtedy juz tradycyjnie kolacja kapanie czytanie i spać A potem czas dla rodziców co do bólu to mnie strasznie jakby iglami kuli po pachwinach i w kroku masakra straszne to ja już chce urodzić i mieć z głowy jak Marta
Dziewczyny co sądzicie o thermomixie?? Czy którąś może ma??
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Mój małż się przeziębil, dostał na noc banicje do innego pokoju. Biedny jest, z kataru oddychać nie może, kaszle od tchawicy, niby nic a tak go męczy. Lecze go czym mogę, ale do pracy poszedł. On jest z tych, co to nie biorą zwolnienia heh.
Mamusia, sama nie mam, ale znam osoby które używają i są bardzo zadowolone.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja się zabieram za prasowanie i układanie rzeczy do w końcu wolnej szafki Zosi
miłego dnia!
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- (...) bo dziecko to cud, jedyny, niezastąpiony :)
- Otrzymane podziękowania: 153
A który facet bierze wolne, jak jest chory heh mój to jak jest chory mówi, że zdrowy jest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mamusia ja nie mam, ale słyszałam pochlebne opinie ... dla mnie on jest za mały, bo na dzień dzisiejszy gotujemy dla 4 osób dorosłych, a to naczynie jest dość małe... ale tak z chęcią bym w niego zainwestowała cena przeraża, ale warto
A ja dziś pakuję tą walizkę do szpitala na poród i torbę na 2-dniowy pobyt w moim szpitalu jutro mnie gin kładzie euh... no nic podejrzę małą, zrobi ktg, morfologię
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dzisiejszy humor na dziś to smutek....
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ledwo juz chodze,jestem strasznie padnieta pewno z powodu anemii.W styczniu hemoglobina 12 a pod koniec lutego juz 9...
Dzis mialam sprawy do załatwienia z rana i nie zdazylam zjeść śniadania za to wzielam na pusty zoladek zelazo,magnez i no spe i potem puscilam pawia na parkingu pod biedronka
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Pochwalcie się jak wczorajszy dzień kobiet Wam minął ?
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Dzień kobiet, cóż, sama sobie wybralam prezent - pojemniki do transportu ciasta i torta (które zawsze sobie chciałam kupić) nie miałam sumienia kazać temu choremu jeszcze szukać, nie mamy też w zwyczaju na takie okazje kupować sobie nic drogiego, akurat jeden był w biedro a drugi w lidlu . I dostałam też od męża piękna rozyczke jak tam u Ciebie Heathera?
Koticz, wyślij mi trochę zapału do pakowania torby! Bo się za nic zmobilizować nie mogę!
Za to kupiłam już kartki na święta, lubię się za nie zabrać wcześniej, żeby nie było na ostatnią chwilę.
Tu jeszcze brzuchowe selfie z dzisiaj
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- natB
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A wiec jestem w szpitalu, mam ostatnie badanie przed porodem... mala juz sie szykuje powoli do wyjscia.. szyjka miekka , rozwarcie na ok 1, 5 cm ... ale i tak nastawiam sie na porod po 20-stym heh takze mi sie nie spieszy... zobaczymy dzis w jakim kierunku to idzie na kolenych badaniach w razie wu karetka jest i czekana wywozke do Poznania heh ... w poniedzialek mam wieczorwm wizyte u prof ze szpitala gdzie chce rodzic wiec mam w plaplanach dotrwac