- Otrzymane podziękowania: 19
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Mamusia no to super, waga też już fajna i w sumie możesz już rodzić Zazdroszczę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
No i współczuję przygody. Nie zapamiętałaś numerów rejestracyjnych? Albo jakiś monitoring może był w okolicy?
Mamusia, no to Ty już gotowa. Jagoda też. Cierpliwości, zostało już niedużo. Tylko nie łaź po wysokościach, żeby się nie przewrócić. Bo środek ciężkości już nie ten (ja to się tak dzisiaj przy kuchence zatoczyłam lekko )
Karii, trzymaj się dzielnie. Te skurcze to ćwiczenia chyba, nie?
Heathera, kiedy masz wyniki tych prób wątrobowych?
JoanaG, cieszę się, że już żyjesz! Przewalone, jak Cię tak męczyło.
Teraz to mnie dopadło przeziębienie, mąż właśnie ozdrowiał
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
To Ty sobie pościgi urzadzasz? Masz kobieto refleks! Naprawdę!
Co teraz z ubezpieczeniem? Zrobił policjant jakąś notatkę chociaż, że sprawca uciekł, czy jesteś z niczym?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Nigdy nie miałam żadnego zdarzenia a w ciąży już 2 raz . . . Chyba czas odstawić auto - ale wygodna dupa na to nie pozwlala
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
po pierwsze Pumcia fajne focie, sam seks i ten uśmiech.... onieśmielił mnie
ja właśnie wróciłam z pobrania krwi, bo w czwartek do endo na kontrolę tej mojej nagłej niedoczynności, pochłonę zaraz pół lodówki i spadam na wizytę na 10-tą, mam nadzieję że wszystko ok, bo przez ten kaszelek mój uroczy moje mięśnie skośne brzucha są jak u pakera i bolą przeokrutnie ;/ no i przede wszystkim za względu na to, że dzisiaj mam zadzwonić do położnej z domu narodzin, żeby umówić się na spotkanie ostatnie przed porodem....
Wietrzyca u nas na odwrót, ja troche ozdrowiałam, to P. rozłożyło, jak nie urok to sraczka..... mam nadzieję, że do porodu ogarnie się, bo zagilonego go nie wpuszczą
co do wypadków, to ja mając prawko już hmmmm ponad 12 lat miałam tylko jedna kolizję, gdzie małolat nie wyhamował cieniaskiem i przywalił mi w dupe aż mi radio wypadło na jego nieszczęscie a moje szczęscie miałam hak, wiec u mnie nic, ale on biedny nie dość że skasował się cały to jeszcze tatuś musiał zapłacić za prostowanie mojego haka, a z ciekawostek usłyszałam od tatusia, że to ja powinnam hamować ostrożnie, bo można nie wyhamować za mną. Pamiętam, że tak mnie wku...ł, że posłałam mu bezwstydnie wiązankę jak to jako stary i doświadczony kierowca nie zna zasady ograniczonego zaufania, nie zna parametrów odległości jakie powinny być między pojazdami i nie wie że jest cos takiego jak hamowanie awaryjne.... aaaa i, że jak kupił syneczkowi prawko za ziemniaki, to niech ma pretensje sam do siebie, jak chłopak chciał przykozaczyć facet zamknął się, wyciągnął tysiaka i poprosił tylko żebym nie dzwoniła na policję... ot taka polska kultura kierowców
najważniejsze Pumcia, że Tobie i Szymkowi nic się nie stało, a rzeczy materialne... no cóż żal, ale zdrowia nie kupimy a auto jak to auto.... PS- Boże nie chciałabym tylko wywoływać wilka z lasu, bo dziś mam calutki dzień jeżdzenia autem po stolicy
ok zmykam pałaszować zawartość lodówki, podbziuknę się i spadam na przegląd podwozia
buziaki....
PS- niedawno Mamusia pokazywała foty od siebie, że śnieg u nich po pas, to ja w szoku śmiałam się pod nosem, a dzisiaj u mnie nie lepiej ;/ bleee
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chwal się, jak po przeglądzie i pilnuj swojego męża, żeby i on ozdrowial. Paracetamol powinien go postawić na nogi
Pumcia, ahh. No to dobrze, że Ci tył samochodu został, że tylko obrysowany.
A z tym samochodem to sama się zastanawiam, bo już mam coraz bliżej od brzucha do kierownicy, a powinno być prawidłowo min 20 cm... A jak już usiądę za autem teściowej, to w ogóle... chyba jest 8cm...
U mnie też dzisiaj biało, w końcu święta idą!
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Pyta o Was i pozdrawia
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
U nas wczoraj było biało, dzisiaj już wszystko znikło i jest szaro
Pumcia Ci policjanci to patałachy jakieś. Ale najważniejsza właśnie, że
A ja zła jestem na inpost :/ Zamówiłam figurki duplo dla synka i wybrałam dostawę inpost. 8 marca dostałam meila że przesyłka zostanie dostarczona w ciągu 3 dni roboczych więc powinna przyjść w piątek 11, ale nie przyszła. Myślę sobie spoko jeden dzień dłużej i przyjdzie w poniedziałek, ale jak do tej pory nic nie doszło. Na stronie śledzenia jest status z 12 marca że przesyłka została wysłana z sortowni do mojego miasta i dalej nic żadnej aktualizacji statusu, chyba kurcze w Chinach mają tą sortownię że ona dalej dojść nie może. Wczoraj dzwoniłam 5 razy na infolinię to ciągle zajęte albo nie odbierają tyle że sobie melodyjki przez 5 minut posłuchałam ;/ Napisałam wiadomość w formularzu kontaktowym też żadnej odpowiedzi. Napisałam a fb wczoraj to tylko dostałam automatyczną odp że się zapoznają i odpiszą w ciągu kilku godzin (chyba kilkunastu bo dalej nikt nic nie odpisał) :/ Najgorzej że mówiłam wcześniej synkowi że paczka do niego przyjdzie i praktycznie codziennie się pyta kiedy będzie :/ Dzisiaj wyślę męża do odziału tutaj u nas, może oni coś pomogą. Masakra już nigdy tego inpostu nie wezmę :/ Najgorzej że w tym samym czasie co figurki, zamówiłam też piżamy i też z inpostu wczoraj sprzedający wysłał towar więc pewnie też będzie dochodzić bóg wie ile czasu : / Sorki może to mało istotne ale musiałam się wygadać :/
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do przyspieszania to seks z tak wielkim brzuchem wcale nie jest prosty...
A te nasze policjanty w Polsce to jakiś koszmar...