- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Marta1985
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 15
u nas wszystko ok chłopcy są cudni mąż ma doi 4 kwietnia wolne a poza tym mam powera i ogarniam chałupę jeszcze w święta mam urodziny wiec muszę coś wymyślić
buziaki :*
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mikulinka to bardzo fajnie, że wracasz do domu Tylko pamiętaj wypoczywaj żeby dotrwać najlepiej do tego 38 tygodnia
Mamusia dobrze, że wyszło że to nic poważnego bo jeszcze i Ty byś się zaraziła
Marta; ale Ci fajnie Już masz poród za sobą i możesz się zajmować synkami, a my tu dalej się męczymy jak słonice. Świetne zdjęcie na fb wstawiłaś chłopaków
Mnie dzisiaj obudził straszny ból taki uciskowy z tyłu pleców i z boku po prawej stronie. Tak jakby w nerce. Normalnie myślałam ze rdzę :/ Wzięłam nospe i paracetamol ale po 15 minutach przeszło wiec chyba malutka się przesunęła. W ogóle cała w środku dziś czuje sie pokopana i pęcherz mi uciska wiec ja nie wiem co tam moja mała dziś w nocy robiła o.O
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Heathera ja też mam często usciski z jednej strony wiec myślę, że to już waga maleństw robi swoje, więc niestety nic na to nie poradzimy . . . juz nie długo
Heathera kurde dobrze, ze wstawiłaś ten artykuł - trochę mi to oczy otworzyło - oczywiście nie bede fiksowac na tym punkcie ale na pewno ograniczę dania ze słoiczków..
Mikulinka to zastosuj się do zalecen lekarza, i zyczę Ci przy tym duzo cierliwości
Mamusia - ból pachwin i poluzowane więzadła mam od jakiegoś miesiaca a nawet dwóch więc znam ten ból. Zwłąszcza po leżenie lub jak jestem w jednej pozycji zbyt długo. Lekarz mówił, żebym czesto odpoczywala z nogami w górze i czesto tez zmieniała pozycje, dobre sa takze spacery na rozluznienie. Damy rade Kochana
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
pumpcia u mnie jeszcze do tego od paru dni dochodzi ból w pecherzu kłucie jakby nie wiem od czego....
W poniedziałek mam wizytę zobaczymy może już w koncu coS się tam dzieje.... I jaka macie hemoglobine?? Bo mnie pielęgniarka powiedziała ze mam trochę za niską Ale mi się wydaje ze nie aż tak... norma jest od 12 a ja mam 11,6... to chyba nie ma tragedii.....
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
Mikulinka, super! W końcu Kochana!
Marta, cieszę się, że sobie fajnie radzicie Też już trochę zazdroszczę po cichutku
Ale podziwiam że masz powera do sprzątania
Heathera, pisz, co będziesz robić. Mam nadzieję, że to nic i przejdzie zaraz.
Ja miałam dzisiaj dzwonić do gina co robić, bo ciśnienie miałam wysokie od środy. Tzn nie było wysokie jako tako, się wysokie jak na mnie. W ciąży miałam zawsze 115/75. W środę u gina miałam 130, wieczorem 139. Wczoraj wieczorem też miałam 140, czułam to ciśnienie, bo jestem ogólnie niskocisnieniowcem. Postanowiłam, że jeśli dziś będzie tak samo, to będę działać. No ale dziś rano 115... uff uff. Lepiej się czuję. Także odwołuje alarm i będę sobie spokojnie kontrolować to ciśnienie.
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
U mnie na szczęście przeszło ufff a już myślałam że na prawdę na ip pojadę, ale poleżałam trochę i przeszło bez żadnej tabletki więc może znowu mała mi coś gniotła
Mam nadzieję że już się to nie powtórzy przynajmniej do niedzieli wieczorem bo jutro przychodzą do nas znajomi a w niedzielę w dzień rodzina mojego M bo mu robię imprezę urodzinową niespodziankę
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
I to już drugi raz dzisiaj nas mylisz. Ja tam nie wiem... może bierz połowę tego co bierzesz!
A co do ciśnienia, to nawet pal licho sam wynik, ale razem z nim się bardzo źle czułam. No ale już jest gites
Heathera, no to oby się nie powtorzylo.
Co na imprezkę przygotowujesz?
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa