- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- Mamy kwietniowe 2016
Mamy kwietniowe 2016
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ciekawe jak tam JoannaG
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 18
A JoanaG pisała na fb że jest pod oxy. Też czekamy na wieści.
Mamusia, ja Ci wierzę Kochana.
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Czekamy na Joannę. Na razie nie dała znać na fb.
Monika wysłała informację, że według USG mała ma 3kg. Ma elektrolity w kroplowce i magnez i nospe, do tego kaszel suchy i bolace gardło
A jak reszta? Jak święta? Mi się dużo nie zmieściło, ale coś popróbowałam. Siostra zrobiła przepysznego placka z kubusia zielonego - mniammm.
Ale nogi mi za to już puchną jak cholera, mam wrażenie, ze woda z całego organizmu jest właśnie tam.
- JoanaG
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 6
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
U nas było nerwowo.... ja marudze jak Stara babcia A mój nie potrafi tego zrozumieć i wynikają spiecia..... trudno.... ma pecha.....
Jutro mam wizytę więc bede pisać :*
- Mikulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
więc tak wczoraj trafiłam na patologię z powodu krwawienia i niewydolności szyjki ( taki mój utok) ( 33 tc już nie było jak trafiłam wtedy dostałam sterydy ) . Po przebadaniu gin stwierdził ze szyjki nie ma I jest rozwarcie na 4 cm. Skurcze sporadyczne czasem silniejsze ( bardziej spowodowane kaszlem moim ) Dostaje kroplowy nospe magnez i antybiotyk bo crp podwyższone no i leze . Na ta chwile nie ma krwawienia. Jak cos bede wiedziala dam znac jutro moze cos sie dowiem od mojego prowadzacego.
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Ja w nocy myślałam ze cos sie rozkręca, ale wzięłam nospe no i ustało, o 13.15 ktg.
- Heathera
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 19
Ja już po wizycie. Pobrali mi krew na te wyniki cholestazy znowu, pobrali też gbs. Kolejna wizyta u gin w piątek. Ale przy badaniu wyszło że szyjki to już praktycznie nie ma (gdzieś z pól cm zostało) i gin stwierdził że za kilka dni pewnie urodzę. A raczej on dobrze mówi bo z Wiktorem też mi przewidział kiedy urodzę
I tak samo powiedział że jak tylko poczuje skurcze lub wody odejdą do jechać szybko do szpitala bo podejrzewa że 2 godziny i urodzę
Także tego no...już zaczynam się denerwować trochę ze mnie niedługo złapie i najgorzej jak męża w domu nie będzie...on też już się stresuje i ma mówić dla szefa że to już zaraz i żeby takich prac długich na polu nie robić
- Pumcia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 131
Joanna super masz prezent od zajączka w wolnej chwili poprosimy o zdjęcia kurczaczka
DIewczyny ja też miałam tej nocy skurcze i to takie ze myślałam że na pogotowie pojadę. Ale zjadłam nospe i zasnelam-byłam padnieta :/ oczywiście skurcze i ten tępy ból brzucha budził mnie wielokrotnie ale wiedziałam że to jeszcze nie teraz. Was też podczas skurczu boli brzuch, twardnieje i potrafi zemdlic-Kurde dziwne to dziś było :/ a skurcze nie tylko mam takie jak na okres na w podbrzuszu ale i w górnej części-nie miałam pojęcia jak się położyć żeby ułożyło :/ dobrze że już nie długo-damy radę
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mamusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Karii to już niedługo u Was widzę...
Ja właśnie jestem w szpitalu na kontrolnym KTG znowu.... Wizyta u lekarza zaliczona więc dalej mam centymetrowe rozwarcie A malutka waży 3.5kg... Fajnie jakby coś na tym KTG wyszło to może juzby mnie w szpitalu zostawili i byłabym spokojniejsza....
- Wietrzyca
- Wylogowany
- budujemy zdania
Heathera, Ty się nie denerwuj, bo adrenalina wstrzymuje akcje będzie dobrze przecież
Ja dalej myślę, że mi jest maj pisany. Choć nogi mam tak opuchniete że nie mam już kostek i butów nie mogę ubrać. Jedyne co, to trampki i stare baleriny. I tez mnie skurcze takie łapią, jak opisujecie.
Jutro mam wizytę u gina, zobaczymy co mi powie.
Mikulinka, trzymam kciuki Kochana, żeby jeszcze udało się trochę malutka w brzuszku potrzymać.
Mamusia, informuj nas, co po tym ktg.
- Karii
- Wylogowany
- budujemy zdania