BezpiecznaCiaza112023

Majóweczki 2016

9 lata 3 miesiąc temu #1007723 przez miśka23
Pati ja nie mam zaparć, wystarczą mi moje mdłości :P Ja jestem z okolic rzeszowa. Ja mam dodatkowo wizytę w środę u mojej starej gin ( liczę że zobaczę jeszcze raz dzidzię i że da mi skierowanie na badania, żebym nie musiała płacić).
Weź mnie ze sobą na wakacje :) nie będę sprawiała kłopotów :P

Kacha My ostatni raz byliśmy nad morzem w podróży poślubnej, pogoda była cudowna. Jeździliśmy na plażę gdzie nie było dużo ludzi.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 3 miesiąc temu #1007746 przez martyska
A ja mieszkam w Szczecinie wiec nad morze mam godzinke z hakiem autem no i siostre mam w Świnoujściu wiec i gdzie kimnąć jest :P

9 lata 3 miesiąc temu #1007809 przez kacha
Martyska- Tobie to dobrze:) Jakbym miała bliżej nad morze to bym tam była co weekend. Niestety- z Warszawy to wyprawa.

9 lata 3 miesiąc temu #1007877 przez gaguka
Ja jestem z Wrocławia ;) Kolejną wizytę u gin mam 7.10, a dziś wieczorem endokrynolog. My byliśmy nad morzem w tym roku we wrześniu i było super ;) Pogoda dopisała a Zuzka jakby mogła to by z wody nie wychodziła :P

9 lata 3 miesiąc temu #1007950 przez Patikierc
A ja jestem z Krakowa :) i w sumie bliżej mi do gór niż do morza bardziej wolę górskie klimaty :) oj pomału zbliża się koniec dnia w pracy,nie mogę dziś nic zjeść jestem na dwóch bułkach i mandarynce masakra. Tak mi nie dobrze źle się zaczął tydzień. Jutro do lekarza juz się doczekać nie mogę :) a jak u was poniedziałek?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 3 miesiąc temu #1007951 przez Emilia92
Hey zajrzalam do was;)
Czuje sie lepiej beta 614, nastepna 1130;) wyniki badan krwi moczu i innych bardzo dobre. W srode mam wizyte u lekarza, ale boje sie bo mam malo objawow ciazowych jak na poczatku;(
Pare krostek mi wysypalo na twarzy;/

9 lata 3 miesiąc temu #1007982 przez miśka23
Emilia ja pierwsze objawy miałam dopiero po 5 tygodniu, więc nie masz co się zamartwiać.

9 lata 3 miesiąc temu #1008002 przez Emilia92
Miska dzieki ale i tak sie boje bo na poczatku byly objawy a teraz ich nie ma;(

9 lata 3 miesiąc temu #1008029 przez miśka23
Uważam że na prawdę nie masz się czym martwić. W każdej książce czy poradniku przeczytasz że objawy najczęściej pojawiają się w 6 tygodniu. Pewnie niedługo je dostaniesz i będziesz narzekać że je masz :P

9 lata 3 miesiąc temu #1008041 przez Patikierc
Emila-też mi sie wydaje że nie masz co dramatyzować beta pięknie przyrasta więc tylko sie cieszyć! Kiedy masz kolejna wizytę u lekarza? Pewnie już serduszko zobaczysz :)

Ja dzis mam wizyte o 17.00 już się doczekać nie moge! Wczorajszy dzień masakra,nie mogłam jeść tak mnie mdliło w sumie dziś nie jest lepiej też mnie mdli,tylko tymi wieczorami jest nagorzej :D już się śmieje że chcielibyśmy coś z mężem po baraszkować :D a tu mdłości i ni huhu :D muszę chyba przejść na tryb porannego seksu :D :evil: :evil:

Ech a teraz pranie i obiad i taki o to dzień wolny :D miałam psu porzucać piłkę ale chyba mnie to przerasta :D W piątek wybieram się na badania co dostałam dużo płaciliście? Bo też chodzę prywatnie :blink: robiłyście juz te badania?

10 cykl starań! Udało się!
Szczęśliwi!

9 lata 3 miesiąc temu #1008043 przez miśka23
Pati kiedyś był temat seksu w ciąży. Mój lekarz powiedział że dla pewności lepiej zrezygnować z tego w pierwszym trymestrze ponieważ zarodek jeszcze dobrze się nie zagnieździł a seks wywołuje delikatne skurcze macicy. Dlatego my z mężem raczej staramy się tego unikać, no chyba że na prawdę najdzie nas taka wielka ochota. Ale staramy się nie współżyć za często.
A na mdłości właśnie będę próbować imbir :)
Pati ty dopiero dziś zobaczysz serduszko? Cudowny widok:)
Ja na jutro jestem umówiona do mojej starej gin, więc liczę że da mi skierowanie na badania i za większość nie będę musiała płacić :P i mam zamiar zrobić je jeszcze w tym tygodniu

9 lata 3 miesiąc temu #1008059 przez Emilia92
Jutro mam wizyte

9 lata 3 miesiąc temu #1008068 przez martyska
Hej.

Ja dzis byłam na badaniach tylko ze ja na NFZ. A w piatek wizyta :-)

Tez mam schzy bo dzis np czuje sie świetnie zero mdłości ale oczywiscie zem poczytala internety i było napisane ze w pierwszej ciazy jest z reguly najgorzej w kolejnych w ogóle nie muszą wystepowac wymioty ani mdłości takze chyba tylko sie cieszyc :-)

9 lata 3 miesiąc temu #1008108 przez kacha
Ja miałam morfologię, ogólne badanie moczu, cukier i alloprzeciwciała (ze względu na ujemną grupę krwi). Zapłaciłam 89 zł.
Jutro wizyta - już się nie mogę doczekać

Emilia - zgadzam się z dziewczynami - masz czas na dolegliwości. To bardzo wczesna ciąża. Poza tym organizm przyzwyczaja się do wzrastającego poziomu hormonów i stąd gorsze i lepsze dni.

Ja teraz mam parę lepszych z wyjątkiem wieczorów, które są wszystkie beznadziejne :sick: Chodzę spać z Wandą o 20 - to jedyne lekarstwo. No i doskwierają mi bóle głowy, co jest dla mnie nowym uczuciem. Nigdy w sumie mnie głowa nie bolała, a teraz dzień w dzień mnie ćmi albo i gorzej.

9 lata 3 miesiąc temu - 9 lata 3 miesiąc temu #1008124 przez miśka23
A ja dzisiaj mam lepszy dzień :) Po prostu muszę cały czas coś jeść. No i piłam dziś profilaktycznie wywar z imbiru.

Kacha o której masz wizytę?

Pati jak tam u lekarza?

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka