- Otrzymane podziękowania: 13
- /
- /
- /
- /
- Majóweczki 2016
Majóweczki 2016
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Miska,Martyna ja też mam ciągle wzdęcia kurde juz nie wiem co robić,a brzuch tez zaokrąglony może niekiedy tak jest ze widać szybko np.musze mieć rozpiety guzik w spodniach wszędzie jest ok a w brzuch ciśnie jak siedzę czy się pochylam.
a ile ważycie? Bo ja 62kg
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 47
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
Owieczka śpij, śpij, ile tylko chcesz. Ale jutro koniecznie tu zajrzyj i napisz jak wizyta
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Owieczka-no na USG to juz prawie człowieczka będzie widać w całości ja mam nadzieje w październiku też juz zobaczyć małego człowieka
ja nareszcie już w domu po pracy jutro wolne! Jupi jak ja się cieszę! Mam bardzo relaksujący jutro dzień spacer z psem(wreszcie mu troszke poświęcę czasu),potem jakis obiad(to juz mniej relaksujące) a potem ksiązka herbata i leżing! Ołłł je jak ja to lubie a wy jaki plan macie na jutro? kiedy planujecie iść na L4? Bo ja w sumie sama nie wiem kiedy iść (pracuje jako fryzjer). Jak wasze objawy? kurcze mnie tak momentami mdli że szko nie wiem czy nie lepiej było by żygnąć i spoko a tak to masakra,i to najbardziej teraz wieczorami!
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
A plany na jutro.... obiad dziś zrobiła na dwa dni więc obiad z głowy. Może jutro też upiekę jakieś babeczki bo dzisiejsze już znikły. No i pewnie skończę czytać Greya I pewnie tak jak ty będę musiała iść na spacer z psiakiem.
A o swoim samopoczuciu to lepiej nie pisać. Dalej czuję się tak samo. więc ledwie żyję do 14, a później jest świetnie
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martyska
- Wylogowany
- rozmowna
- skarbek nasz kochany:*:*:*:*
- Otrzymane podziękowania: 41
Mi to caly dzien jest niedobrze masakra
Co do l4 to ja jeszcze po Igorze do pracy nie wrocilam od stycznia do lipca tamtego roku bylam na l4 pozniej rok macierzynskiego który teraz w lipcu mi sie skończył i w tel chwili jestem na zaleglym urlopie do 8 pazdziernika ale jesli jutro bedzie serduszko do sam lekarz powiedzial ze od razu l4 przez poronienia takze cóż...
Dzis beda mi liczniki wody wymieniac
- Patikierc
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój pies już przy mnie siedzi jakby czuł że jedziemy na spacer i mówił "szybciej szybciej już jedźmy" haha i patrzy tymi ślepiami na mnie
- Emilia92
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- Skalarek
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 30
Kurcze nie mam czasu pisac, bo w pracy sajgon, a w domu jestem tak padnieta, że non stop śpię
Czytam Was w miare możliwości na bieżąco i mam nadzieje, że mi wybaczycie, że nie napisze do każdej z osobna, ale jetem z Wami
Co do wagi, hmmm ja waze obecnie 66-67kg przy wzroście 172... Na szczęście mąż też jest wysoki ponad 190cm, więc szpilki nie sa problemem
W pon byliśmy u gina, troche miałam obawy, bo nigdy wcześniej u niego nie byłam, ale okazał sie bardzo sympatyczny, a co ważniejsze sprawdziłam go wczesniej i okazuje się naprawdę dobrym specjalista, no i sprzęt tez całkiem niezły bo usg zrobił mi przez brzuch, ale wszystko bylo pieknie widać, no i serduszko bilo przede wszystkim wiec sie trochę uspokoilam no i dzidzia rozmiarem idealnie wpasowuje sie w suwaczek czyli rośniemy zdrowo Kolejna wizyta w 12tyg i wtedy mamy robic usg genetyczne.
No ale zeby nie bylo tak milo to w badaniach wyszla mi cukrzyca ciążowa no i sie trochę strachu najadlam... Wczoraj robilam test obciazenia glukoza... Dziewczyny za przeproszeniem myślałam ze sie pozygam przy piciu tej glukozy na szczescie wyniki wyszły b.dobre wiec trochę sie uspokoiłam...
No i u mnie to chyba narazie tyle, dzisiaj do pracy ale na szczęście weekend wolny wiec odpoczne, może wybiore sie na grzyby
- miśka23
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- owieczka1804
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2