- Otrzymane podziękowania: 158
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipiec 2016
Mamusie Lipiec 2016
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Cornick - a jak przygotowujesz pomarańcze? Dajesz takie kawałeczki? Bo ja właśnie małemu postanowiłam zrobić pomarańćze z jabłkiem hehe bo akurat miałam pod ręką... i tak jakoś dziwnie mi ta pomarańćza wyszła hehehe
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- Cornick
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 31
- Smerfetka005
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
- Smerfetka005
- Wylogowany
- budujemy zdania
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Hmm. smerfetka.... w sumie to nie myślałam o tym póki idzie nam dobrze, to nie przerywamy No i chyba nie pisałam... śliczna ta Twoja malutka Nie szuka czasem kawalera? hehe No i dobrze że torbiel się wchłoneła.
Sandra - mam nadzieję, ze tu jesteś dalej z nami... ujawnij się
- Smerfetka005
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Smerfetka005
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Ewaaa1988
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Najszczęśliwsza!!! ;-)
- sandra911
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Codo wózków to miałam nadzieję Kacpra wozić w gondoli przynajmniej do marca. Też kupiliśmy tak jak Magmuś długą i głęboką, no ale mój maluch odkąd skończył 7 miesięcy to taki akrobata się zrobił że bałam się że na zakupach mi wypadnie, także jezdzimy już w spacerówce i widzę że mu ta opcja bardziej odpowiada
Cornick myślałam że to tylko mój kasku potrzebuje też wiecznie buły na głowie, wszędzie się wspina...
Jeśli chodzi o spanie to Kacper wędruje po całym łóżeczku i śpi różnie na boczku, na brzuszku bardzo lubi i zwykle śpi do góry nogami
Co do uczuleń, Wasze dzieci ulewają lub ulewały po jedzeniu? Mój mały od urodzenia strasznie ulewał wręcz chlustał co prawda odkąd zjada normalne obiadki jest trochę lepiej. próbowałam zmieniać mu mleko nic to nie dało, ostatnio pediatra poradziła żeby spróbować mleko HA ale było tak nie dobre że wcale nie chciał tego pić...
Śliczne są Wasze maluszki
Magmuś widzę że Bartuś lubi smoczka, zazdroszczę, mój za nic nie chce
Milenka jakie ma długie włoski, już może kitki nosić
mam nadzieję że nie rozpisałam się za bardzo
- sandra911
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam Was w ten piękny, pączkowy dzień!!
Przyznać się, ile już macie na swoim koncie?
Smerfetka - my ze Śląska. Gryfno baba żech je
Hej Ewa ale słodka bułeczka włosy ma kapitalne : ) lubię strasznie dzieci z włoskami. Sa takie urocze
U nas już dwa zębole na dole. Chciałam Wam zrobić zdjęćie łyżeczki silikonowej, jaka pogryziona od spodu ale za nic mi ne wychdozi
Sandra - no witaj o jej, to faktycznie kruszyneczki Ci się rodziły. Hmm smoczek. Nie masz czego zazdrościć chyba, ze mały Twój paluszki ssie? Bo Bartek to smoka tylko do spania chce. Ale i tak często zasypia bez. W sumie bym się nie obraziła jakby wcale nie chciał ehhe.
A wracając do maluchów... coś się działo podczas ciąży, ze miałaś cc? W którym tygodniu jeżeli m ogę zapytać? Jak nie chcesz to nie odpowiadaj, zrozumiem.
Co do wózków.... My jeszcze pojeździmy w głębokim. Jak jeździmy na spacerki to mały jest bardzo grzeczny. Przeważnie śpi, a jak nie śpi to sie rozgląda. Nie chce wstawać, ani się nie przewraca na boki. Także dopóki możemy to jeździmy.
Ja zaraz jadę do rodziców. Bedę piekła pączucie twarogowe. A wieczorem już standardowo, jak co roku idziemy do znajomej z okazji pączka jej rodzice mają cukiernie więc wiecie.... wiem jak się sutawić hahaha
- Lustigpaula
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 1
Więc tak po krotce, Madzia, co do zdjecia ktoŕe wstawilaś z plamkami, Olek miał takie same. Przyznam szczerze,że nic z tym nie robiłam, tylko odstawiłam mu na jakiś czas słoiczki i zaczęly schodzić...
Na mm się nie znam, nawet nie wiem jakie są rodzaje itp. Cycuje caly czas i planuje do roku, ale potem pewnie jak bedzie chciał sobie pociumciać to mu pozwole jak będzie mleko
Śliczne te Wasze dzieciaczki i ile mają włosów, tylko ja mam łysola
A u nas ok, synuś broi, coraz to nowe guzy ma. Wyczułam nowego ząbka, to już 3 do kolekcji. I wbijamy się dziś w spacerówke.
A ze spraw niedzieciowych. To w koncu wyremontowalismy sypialnie, w sobote kladzie mój tata tapete i się wynosimy z salonu
- Sevilla
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36
U nas BLW ruszyło pełną parą. Co prawda teraz znów jesteśmy chorzy, znaczy Basia, ale jak wiadomo jak maluch chory to cały dom choruje
Ja miałam karmić do pół roku, ale ta moja glutka żadnego mleka modyfikowanego nie chce pić, więc karmimy się dalej cycen.
Co do okresu hmm nie tęsknię, ale szczerze mówiąc mógłby się pojawić bo nie wiem jak mam się obserwować.
- magmus88
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz taki czas, kiedy maluchy stają się bardziej ruchliwe... i nic ich już nie powstrzyma
CO do karmienia jeszcze.... nie planowałam i póki co nie planuję do kiedy będe karmić. Wyjdzie w praniu
Przyznawać się.... jak tam pączki?