- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
My też s tej ciąży powiedzieliśmy mojej siostrze, a później rodzicom bo patrzyli na mnie dziwnie bo podejrzewali a bali się zapytać a teraz to już wszyscy pod przedszkolem pytają "co będzie " to mówię że dziecko, i jak będę rodzic to mówię że szybko wiem zołza ze mnie ale nie lubię ludzi którzy odzywają się tylko po to żeby przeprowadzić " wywiad środowiskowy "
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Niestety zamiast masy wolnego czasu masa obowiązków ale czytam was dzielnie
Brzuszki śliczne zgrabniutkie mój myślę o raz albo dwa taki znaczy każdy sądzi że to 6 miesiąc
Ale wcale się nie przejmuję będzie jsk ma być staram się nie obrzerac byle czym jem teraz masę owoców śliwek i jabłek brakować w domu nie może
Fajnie ze przedszkole podoba się pociechom oby tylko zdrowie dopisalo bo mój już przywlukl jakąś kipe
Co do ciazy to też mbie irytuje ten wywiad środowiskowy a co a kiedy a ile już przytylas
Co do teściów to regularnie podnoszą mi cisnienie
Rozpisalam się hihi
Miłego dnia
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
honka haha dobre odpowiedzi, podkradne, jak ktoś się mnie następnym razem zapyta
Kejt nie dziękuję
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Honka, też już mnie to pytanie o płeć denerwuje, ale tylko jak pyta moja sis i tata, bo jak mówię że jeszcze nie wiem to oni, żę chceliby żeby była dziewczynka, ja mówię a co jak będzie chłopak? no to wtedy mówią żeby było zdrowe. Tez bym chciała, ale czuję jakby wywierali na mnie presję, a co ja mogę, kocham i będę kochać nie ważne czy Adę czy Aleksa.
Ostatnio się pokazywałyście to i mój brzuszek, już ładnie widać, no i w spodniach ciążowych już muszę chodzić.
Załącznik nie został znaleziony
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
Wczoraj miałam wizytę wszystko ok waga 0,5kg na +a synkiem miałam już prawie 3kg
chodzę do lekarza na nfz ogólnie nie narzekam na opiekę,ale powiedział mi że za 3 tygodnie umówimy się na kolejne usg to dopiero za około miesiąc znałabym płeć częstotliwość usg na kasę to masakra...u nas znowu gorąco ,wczoraj byłam wykończona tym upałem i pół dnia spędziłam w trasie za kierownicą...
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dzisiaj gorąco Artek wył niesamowicie nie chciał popatrzeć na zabawki, nie dałam rady go zostawić, wyszłam z nim z przedszkola i siostrze kazałam go odstawić, teraz siedzę w domu z Oskarem i się zastanawiam czy już przestał płakać
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Wczoraj się cały dzień męczyłam z zatruciem pokarmowym, zawsze mi wtedy głowa pęka do tego ten upał. Mam w ciąży bardzo wrażliwy żołądek, co rusz to jakieś zatrucie. Dziś też trochę chodzę przymroczona.
Mena ja bym chyba łeb ukręciła temu promotorowi jakbym musiała przez niego dodatkowo płacić
Masuska polecam napar z imbiru +goździki+miód+cynamon.
Ja też już po części w ciążowych ciuchach chodzę, są dużo wygodniejsze.
- Sander
- Wylogowany
- rozmowna
- Nic nie dzieje się bez przyczyny
- Otrzymane podziękowania: 6
Musaska fajny brzusio, mój też zaczyna rosnąć :-D
Honka musisz być silna... Przykro mi.... Chętnie bym Cie przytuliła!!! Mi.Panie mówiły ze im szybciej zamknę drzwi za sobą tym lepiej Dla dziecka....
Mulian super ze wszystko dobrze!! No i grono dziewczynek rośnie w siłę mnie strasznie ciekawość zżera.... Tez bym chciała wiedzieć... Ale myślę że chłopak będzie.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sander wiem o tym Adama w drzwiach dawałam pani na ręce i wychodziłam, a z Artkiem jest taki zonk, że wchodzę od ogrodu i muszę wejść do klasy, ale wszystkie panie są zajęte innymi płaczkami, a Artek nie chce się ode mnie odkleić nie mam komu go oddać żeby "uciec" a to tylko przedłuża płacz jego i mój
Też już bym chciała wiedzieć, ale muszę czekać do 3 października. Pewniaki już mamy Kamil albo Marysia ( po cichu liczę na Marysię )
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
Honka ja ci współczuję, jak chrześniaka prowadzali rano do przedszkola i on biedny się pytał mamy ze sto razy przed wyjściem czy na pewno po niego przyjdzie Ja to płakałam z nim razem a co mówić co rodzic przeżywa.
Kurcze dziewczyny wy też takie głodne jesteście ciągle?
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tez jestem ciągle głodna
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Ja czekam do 30.09 na połówkowe, obiecał lekarz że mi wtedy powie. To będzie też pierwsza wizyta z mężem, druga na usg 3d:P trzecia na porodówce.
Honka, pamiętam jak mój płakał, ale jakoś daliśmy radę. Tydzień to trwało.
Kejt tak, apetyt to ja mam, dobrze że owoce są
Mulian, dzięki spróbuję.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moi chłopcy tylko 3 dni w tyg do przedszkola chodzą więc u nas pewnie to dłużej potrwa, ale jutro chyba spróbuje przy głównym wejściu Artka zostawić, może będzie łatwiej