- Otrzymane podziękowania: 15
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moja zazwyczaj najada się w 10-15 min. Je różnie, teraz co godzinę, dwie ale wcześniej zazwyczaj na 3 jej to starczyło.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
- Agutka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 9
Mulian moja też się popsuła też teraz co godz je a wczesniej co 2.5 i a i kolki też mamy nasze dziewczyny w tym samym okresie są widzę i podobne zachowania mają bo dzień różnicy między nimi jest. My też idziemy do neurologa i jeszcze okulisty w związku z podejrzeniem tej Cytomegalii u mnie .
- Joanna90
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 12
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Co u Was mamuśki ?
Mój kochany aniołek obudził się dopiero o 2 na jedzonko później o 5:30 w szoku jestem oby juz tak zostało
I nauczył się strzelać z sutów zwłaszcza jak chłopcy hałasują to Kuba odwraca głowę żeby na nich spojrzeć z moim sytkiem z buzi
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
A u nas dziwna sprawa , Malutka po zajęciach u fizjoterapeuty i w domu już ładnie układała glowe raz po jednej raz po drugiej już się tak nie przeżyła i nie wyginała a po szczepieniu przedwczoraj wszystko się cofneło... znowu rogalik i za chiny ludowe nie przekreci glowy na lewo.. wszystko z dnia na dzień się zmieniło
A karmienie mimo że mm to schodzi sie nam 40 minut pociągnie troche i zasypia co rozbudze to znowu pociagnie i zasypia.. mozolna praca czy kiedyś bedzie jesc normalnie bez spania ? Czy ktoś tak miał?
A mam pytanie czy po szczepieniach objawy np typu goraczka i inne , ile dni po mogą jeszcze występować? Bo u nas nie było żadnych na razie tfu tfu takich objawów ale nie wiem czy może się jeszcze coś pojawić czy już nie..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Agutka łącze się z tobą u mnie też burdel w domu młody mógł by jeść co chwila i siedzieć przy cycku cały czas spać jeść
Lewa pierś bardz mnie boli i tez nie wiem czemu
Młody mi dziś w nocy zrobił bonsnze najpierw mu się trochę ulalo a potem normalnie wszystko co miał w brzuchu zwymiotowal do tego dołożył kupę i cały był do przebrania
Chce bardzo karmić ale zaczynam mieć kryzys bolaco niewyspania
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 7
- Inezka
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
a Michasia śliczna jest i duża
Lecę, bo właśnie moja mała się obudziła.
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Moi chłopcy mieli gorączkę na drugi dzień po szczepieniu.
Co do jedzenia Artur 40 ml zjadł w godzinę i połowę na siebie wylewał, przez 3 miesiące. Później szybciej jadł ale też bez szału. W sumie do dzisiaj nie lubi jeść
Chyba musze częściej narzekać na Kubusia to będzie mi pięknie w nocy spał
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
Chyba przyszła pora na depresję u mnie , do tego moje dzieci chcą mnie dzisiaj wykończyć, Marcel do godz 4 nad ranem nie spał w związku z czym ja również nie za to dzisiaj w dzień Kornela śpi po 5 min a mnie szlag trafia bo kompletnie nic nie mogę zrobić a moj mąż zaprosił na dzisiaj gości. Jestem nie wyspana,wściekła i rzucam piorunami
Kejt z tego co pamiętam to gorączka może się pojawić do 5 dni po szczepieniu. A z tą główka tzn z ukladaniem to może skutek szczepienia?
My szczepienie mamy w poniedziałek
- olcia1989a
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 3
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
U nas noc była masakryczna, ciągle na rękach. Dopiero nad ranem przysnela i teraz śpi po 3 h. W związku z tą zoltaczka chce ją przepijac woda tylko nie wiem ile ona tego powinna wypić. Poogladalam też w necie jak powinno się nosić maleństwo, no niestety ja do tej pory ciągle stymulowalam mała do napinania pleców i karku, zobaczymy czy nowe techniki pomogą.
Olcia powodzenia!
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
Mulian ja też myślę,żeby przepajac bo ponoć pomaga.Daje się płaską łyżeczkę glukozy na 100ml wody,chodź ponoć zamula żołądek maluszka i wciąż się waham
Kej cudna jest ta Twoja córka
Jak u Was nocki?
U nas tragedia noc-z 6pobudek
Moje dzieci o 7.00
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jestem już na placu zabaw z dziećmi bo co można robić o 10.00 rano
- Megi
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16