- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- Mamusie LUTY 2017
Mamusie LUTY 2017
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Sander fajny brzusio taki ciążowy mój wygląda w ubraniach dalej jakbym była mocno wzdeta, na ulicy nikt by nie pomyślał że to ciąża, prędzej tłuszczyk
U mnie lekarz jest super bo ma cennik od 180(wizyta nie w ciąży) do 250 (za wizytę z usg) a genetyczne nawet 280 a mi z racji tego że chodzę częściej niż raz w miesiącu do niego to zawsze najtańszą każe płacić, cokolwiek by nie robił także Sander jeśli masz godnego zmiany i tańszego to zmieniaj póki jeszcze początki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kakadu
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Piekne rozowe.buciki.dla corci pozdrawiam I zycze milego I slonecznego dnia
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Jeszcze nie znam płci, przeczuwam/chcę córeczkę i dlatego, a w razie co szwagierka rodzi w listopadzie Polcię i mam komu prezent zrobić.
Dziś weszłam na wagę i mam plus 0,9kg. A dziewczyny wiem że to za wcześnie 14tc, ale dziś rano jak leżałam na plecach z ręką na brzuchu poczułam jakby motylka, wiecie o co chodzi, tego uczucia nie da się pomylić, ale mam wątpliwości, bo to bardzo wcześnie. Gin pomyśli że wariatka
Mój gin bierze 100/150 zł bez usg i z, z tym że ja chodzę co 2 tyg. KTG w szpitalu w którym jest ordynatorem.
Mena mnie też jest zimno, śpię pod kołdrą i kocem, a wieczorami siedzę w swetrze. Jak mam synowi ubranie przygotować to pytam męża, bo nie mam wyczucia.
Kejt ta pielucha jest ekstra, zamówię jeszcze kilka, przyjemniejsza od tetry i taaaka wielka.
Honka chciałabym mieć chociaż połowę Twojej energii.
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 15
Sander fajny brzuszek! Ja podobnie jak Kejt wyglądam jakbym miała pokaźne wzdęcie
Dziewczyny już takie zakupy robicie...., ale w sumie jak już będę wiedziała, że wszystko jest ok (16.08 usg) to pewnie też coś zacznę kupować.
Honka, ale z ciebie supermenka, pocieszam się, że jesteś tak zorganizowana i pracowita bo masz już dwójkę dzieci ja jestem teraz jeszcze bardziej leniwa niż zwykle, choć zaczynam odzyskiwać siły, już nie czuję takiego osłabienia jak wcześniej. Ale wszyscy powtarzają mi, żebym korzystała z tego czasu w pełni bo już nigdy tak nie będzie jak się urodzi maluch
Drogie te prywatne wizyty, ja na szczęście mam z pracy ubezpieczenie InterPolska wykupione i póki co wizyty mam już w abonamencie, za usg genetyczne chyba będę musiała zapłacić 250 zeta.
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
- honka_18
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 67
Mulian dobrze się pocieszasz przed 1 ciążą na nic nie miałam czasu, nie umiałam się zorganizować, a jak miałam zimową przerwę w pracy ( pracowałam na farmie z owocami) i dorabiałam pilnując dzieci to tylko się z nimi bawiłam, karmiłam przygotowanymi przez rodziców posiłkami i zmieniałam pieluchy nie było mowy o sprzątaniu czy gotowaniu, jak Adaś się urodził to się zorganizowałam, że z dziećmi gotuje, sprzątam, piorę, piekę itp. i wszyscy świetnie się bawimy A i uczę przy tym dzieciaczki porządku bo wszystko robimy razem
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Niestety skierowanie mam do okulisty ale w tym popieprzonym kraju jest problem żeby ktoś przyjął kobietę w ciąży z wylewem w oku jutro ostatnia szansa lub sor
Czuje się średnio więc wszystko mnie dobija jestem bardzo poirytowana cała sytuacja
Buciki przepiękne ja grzecznie czekam do środy
Oby dzidziulkowi nic złego nie działo się od tego mojego oka
Pozdrawiam serdecznie mamuski
- Mena
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 8
masuska nie to ja mam tylko etap zimna że 3 godz później znowu mi gorąco I otwieram okno kobieta zmienna jest . Co do ruchów to ja ostatnio swojemu ginowi mówiłam że widzę czasem jak sobie przepływa to powiedział jakie są statystyki ale że cuda się zdarzają i alez owszem mogłam widzieć, ale podreslil że to rzadko się zdarza
Kurczę A ja jeszcze nic nie kupuję poczekam aż mi potwierdzi pewniej że to będzie dzieczynka wtedy będzie szał
mavi A czemu problem?
A tu mój brzucholek
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Załącznik nie został znaleziony
Ładne brzuszki, tylko ten mój jakiś taki nie wyględny
a mnie znów głowa boli i ciśnienie niskie mam, ale chociaż posprzątałam
- mavi31
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 4
Eh......
Jutro może się uda ale od Rana muszę koczowac i to jeszcze z synem bo nie mam go z kim zostawić
- dodi
- Autor
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 16
- Kejt
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mavi za Ciebie też trzymam kciuki żeby się jutro udało zapisać
Masuska miałam też takie same buciki w tamtej ciąży i też sprzedałam
- Mulian
- Wylogowany
- budujemy zdania