BezpiecznaCiaza112023

Mamusie CZERWIEC 2017

7 lata 6 miesiąc temu #1062573 przez kakasia20
U nas ten femaltiker w rosmanie jest na promocji do poniedziałku. Normalna cena Jest ok .25zl jakoś tak .

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 6 miesiąc temu #1062574 przez Loq90
Judyta super! :)

Stokrotko ja bym mogła spać dalej. Ale ochota na drozdzowke chyba jest większa, jadę po drożdże:)

7 lata 6 miesiąc temu #1062578 przez Sophie25
oj ja też ciągle senna ale przy mojej starszej popołudniu nie dda się polozyc bo to chodzący żywioł ;D muszę się przygotować na zastrzyk energi bo później będą we dwoje ;D

muszę też zakupić je w rossmanie w takim razie i mieć w razie konieczności ;)

Monia daj znać jak tam wizyta ?

Judyta to ładnie Ci przybrał ;) super!

7 lata 6 miesiąc temu #1062579 przez Sophie25
loq Ty chcesz drozdzowke ;D a mnie tak ochota naszła Na lody ze do budki pojechałam ;D Maja te nasze dzieci smaki ;D
aż mi się truskawki przejadly bp ostatnio ciągle koktajl uu nas w domu mąż wielki fan koktajli koktajli truskawek ;p

7 lata 6 miesiąc temu #1062581 przez aleksiaa88
Witajcie dnia 9 czerwca

Monia ja kupuję pampersy w Tesco są u mnie za 22zl

Byliśmy i ostatnia waga ze szpitala to 2290 a dziś 2400 więc tyjemy po raczkach widzę że mniej pomarszczone

Mamy Już pierwsze szczepienie wyznaczone na lipiec

Wczoraj patrzyłam na zegarek i jednym ciągiem z małymi przystankami ciągłą 8 minut potem przyznała dobudzilam 2 minuty kolejne i zasnela już całkiem

7 lata 6 miesiąc temu #1062585 przez stOkrOtka91
Nie wiem jak u Was, ale ja wczoraj bylam w Rossmanie to jakby jakiś tajfun przeszedł, takie puste półki to nie widziałam jeszcze.
Chciałam dokupić podpaski poporodowe, ale jedna paczka tylko... Pampersów wgl na stanie nie było, mydla i wgl tak poprzebierane, ze szkoda gadać.

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

7 lata 6 miesiąc temu #1062587 przez kakasia20
stokrotka połowa ludności na wakacje woli prędzej jechać bo taniej jest :) też w Tesco widziałam te po 22 zł Ale ja mam zakupione z Lidla aktualnie jest promocja u nas i 2 pampersy są po 14 zł za cała paczkę a 1 za 8 zł więc się opłaca kupiliśmy zapas 2 :) :silly: w lidlu też spotkałam obok podpasek podkłady poporodowe za 6,50 jakoś tak za paczkę. Zobaczymy

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

7 lata 6 miesiąc temu #1062588 przez MoNiaaa
u mnie ok ktg w porządku w poniedziałek mam jechać na oddzial tam mi jeszcze ktg zrobi i wtedy podejmie decyzje co dalej a ja jakiegoś dola zlapalam bo mam już dość tego czekania wszyscy pytaja kiedy urodze a ja sama nie wiem już czego chce z jednej strony już urodzić z drugiej boje się porodu i tego co będzie później strasznie mnie kregoslup boli i krzyże esh te uroki koncowki :(
jeszcze komary mnie pogryzły i mnie swędzi!
tych saszetek nie widziałam w rossmanie wogole kupiłam tylko pampersy ja będę kupować albo oryginalne pampers albo dady nie kombinuje z innymi lidla czy rossmana bo moim zdaniem sa dużo sztywniejsze
zza mna tez cos chodzi caly dzień już batonika zjadłam i loda wloskiego i dalej cos bym zjadla na obiad miałam tylko zupe wiec glodna już jestem :P
jutro jak pogoda dopisze to może na grilla pojedziemy w końcu!!!

http

]

7 lata 6 miesiąc temu #1062590 przez aleksiaa88
No jak można pytać kiedy urodziwa nie lubię takiego głupiego ludzkiego gadania, ja zawsze mówiłam jak się urodzi to będzie szybciej niż później

My terz pampers albo rada
Kiedyś kupiłam happy i takie grube a z Lidla i Rosjan nigdy nie miałam w rece

7 lata 6 miesiąc temu #1062591 przez Sophie25
ja uwielbiam Te pampers sa takie mięciutkie i wydaje mi się ze dzieciatku w Nich dobrze napewno będziemy ich używać przez pierwsze miesiące a później pewnie dady bo z córką też później się na Nie przezucilam ;)

Monia do poniedziałku już blisko i może akurat zacznie się coś dziać ;)

Mnie też denerwują te pytania kiedy będzie wcziraj dostaje wiadomości no i co kiedy bedsie bobas miałam miałam pewnym momencie odpowiedzieć będzie jak się urodzi proste ! ;p

7 lata 6 miesiąc temu #1062592 przez Loq90
Monia najważniejsze ze wszystko jest do dobrze:) do poniedziałku już tak niewiele:)

7 lata 6 miesiąc temu #1062593 przez MoNiaaa
loq a jak u ciebie na froncie?teraz chyba nasza kolej cos cie zbiera?
ja się czuje dziś starsznie napompowana nie wiem czy tak mi się woda zbiera czy co?na nogach straszny cellulit mi wyszedł nawet na lydkach nie wiem czy mi to zejdzie po porodzie czy już tak mi zostanie:(?
wiadomo ze już niedaleko nawet do terminu to 10 dni zostało czasem mnie dopada jakiś dol ale wytrzymać trzeba

http

]

7 lata 6 miesiąc temu #1062597 przez Loq90
Monia no tak, jesteśmy następne w kolejce. Jutro pozostanie mi tydzień. Ale z tego co widzę to nie szykuje się nic. Brzuch wysoko, także pdejrzewam, że Marysia pojawi się po terminie.

Ja tez miałam dzisiaj gorszy dzień. Ślub mojej siostry za dwa tygodnie, także teraz już pewne że nas nie będzie. Dobija mniej to bardzo a z drugiej strony cieszę się na Malutką i nie mogę się juz jej doczekać. Nie wiem co byłoby lepsze... Czy żeby urodziła się przed tym ślubiem czy po. W dzień ślubu chyba się zaplaczę, a dopadnie mnie dolek na pewno:/ wyzylam się trochę na mężu i teraz mam wyrzuty sumienia. Jeszcze godzinę temu myłam okna... Jak widzial to którys z sąsiadów na pewno pomyślał że niezła wariatka ze mnie:\

7 lata 6 miesiąc temu #1062600 przez MoNiaaa
loq to rzeczywiście siostra nie trafila z tym terminem slubu na pewno będzie ci przykro ze nie możesz isc jeszcze w ciąży hormony szaleją i wahania nastrojow ale przynajmniej nie musisz się martwic o kreacje i te cale przygotowania :P
ja tez nie wiem czemu mam takie fochy zamiast się cieszyc ze jeszcze nie musze się dzidzia zajmować tylko odpoczywać ale jakos wszystko mnie drazni esh te kobiety w ciąży...:P
tak wogole to na początku posypaly się dzieciaczki a teraz ciszza cos się nie spieszą te czerwcowe maluchy

http

]

7 lata 6 miesiąc temu #1062601 przez Loq90
Chyba Marysia przerwie ta ciszę. Nie do wiary ale o 3 zaczęły odchodzic mi wody. O 4 byliśmy w szpitalu. A o 5 dostałam juz pokoj. Miałam juz dwa razy robione ktg i sa delikatne skurcze. Wody płodowe były rozowe dlatego sie wystraszyłam i przyjechaliśmy zeby sprawdzili co i jak. Jeszcze w domu odszedł mi czop. a najlepsze jest to ze śniło mi sie ze sie zsiusialam i wstałam do łazienki

Mało tego w drodze do szpitala zatrzymała nas policja. I mielismy pierwsza kontrole drogowa odkad jestesmy w Niemczech:)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka