BezpiecznaCiaza112023

Mamusie CZERWIEC 2017

7 lata 6 miesiąc temu #1063003 przez kakasia20
Aleksia-- ja też mam problem z piciem wody ...mało pije jakoś Noe wiem z msc temu dużo piłam ...A teraz woda 1,5 l na dwa dni starcza nawet w takie upały się pić nie chce jakoś :/:) ale się zmuszam by te 1,5 l na cały dzień wypić :):)

U nas dziś 30 w słońcu więc pujdzie zglupiec z ciepla a jutro ochłodzenie do 22 :/ już mocz krew oddałam na badania wyniki po południu będą. ..
I tak myślę czy jak mam jutro 37 tydz to czy gin mi da już skierowanie na cc czy tak będę musiała jeszcze raz przyjść .... Mi już nogi wchodzą w pupe. Z tego chodzenia. :/:/:/

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 6 miesiąc temu #1063006 przez MoNiaaa
probowalam tez dosłownie 1 truskawke na razie nie widze żeby malej cos było może skusze się na więcej :)
wogole to caly czas jestem glodna nie wiem czy przez to ze mala wysysa ze mnie wszystko?narazie wafle ryzowe podjadam musze sobie kupic więcej owocow i nawet z jogurtem naturalnym zjeść jako podwieczorek albo 2 sniadanie :)

u nas tez dziś upal

z piciem tez mam problem za mało pije wczoraj nawet w glowie mi się krecilo kiedyś miałam znowu plamy przed oczami ale w ciągu dnia zapominam o pici i nie czuje ze mi się chce musze się pilnować teraz bardziej!!

aleksia strasznie zleciał ten miesiąc!!!
ja z kolei uwielbiam takie wlasnie noworodki i jakbym mogla to bym czas zatrzymala
ani się obejrzymy i minie rok i trzeba będzie do pracy wracac :(

moja Amelka odpukać na razie je i spi clymi dniami oby jej tak zostało :)

http

]

7 lata 6 miesiąc temu #1063026 przez kakasia20
Odebrałam wyniki .mocz porażka jakaś.
Leukocytów mnustwo w dodatku nablonki b.liczne i i bakterie pisze pełno. :?:/
Walczę już 2 Msc z grzybica ciągle antybiotyki dopochwowe i nie umie wyleczyć grzybicy :/:( aż dół boli cały. . Czuję się jak królik doświadczalny na którym leki testują ... Z córką też miałam grzybice pod koniec ostra i rozwiązali mnie ... Zobaczymy co lekarz to inna opinia .

Mój m.od jutra wziol wczasy pod gruszą w pracy. Będzie mi pomagać .. teraz upał straszny siedzę w domu i krzyż znów boli mnie:(:(

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

7 lata 6 miesiąc temu #1063032 przez Judyta1992
Kasia to moze akurat stwierdza zs juz czas na cc. Trzymam kciuki zebys zie juz dluzej nie meczyla tylko tulila malucha!
Dzisiaj bylismy na pierwszej wizycie u pediatry :)
Powyginala mi malucha pougniatala i orzekla ze jest bardzo zdolny i silny. Powiem wam ze te badania to byly straszne dla mnie jak patrzylam co ona z nim robi.dziwne jednak bo moj syn malo plakal przy tym ale byl juz wymeczony czekaniem w upale na swoja kolejke.
W lipcy pierwsze szczepienia w przychodni polecili mi ta 6w1 za 220zl jest u nas. No i kazali przemyslec sprawe rotawirusow szczepicie na to tez?

7 lata 6 miesiąc temu #1063034 przez Joanna92
Adaś ma już 3500, jeśli usg się nie myli, ale moje ciało nie chce współpracować, ledwo 2cm mam, żadnych porządnych skurczy i mam doła że jak tak dalej nic się nie ruszy to dopiero 4.07 wywołają jak będzie miał już ponad 4 kilo :(

7 lata 6 miesiąc temu - 7 lata 6 miesiąc temu #1063038 przez Loq90
moja Marysieńka tuż po porodzie:)
Załączniki:

7 lata 6 miesiąc temu #1063039 przez Loq90
I kilka dni temu:)
Załączniki:

7 lata 6 miesiąc temu - 7 lata 6 miesiąc temu #1063040 przez Loq90
Joasiu wiem że łatwo mówić, ale nie stresuj się:* będzie dobrze. Moja Marysia też miała 4 kg i wszystko dobrze się skończyło:) przezylabym poród jeszcze raz dla małego skarba:)

A ja właśnie wyjątkowo dużo pije. Co jest dziwne dla mnie:)

I tak w ogóle to jesteśmy w domu! Wczoraj nas wypuścili:)

7 lata 6 miesiąc temu #1063041 przez Judyta1992
Sliczna Marysia :) moj to przez tydz mial problem z otwarciem oczek byl taaki spuchniety.
Mon ponad 4kg i dalam rade :) lekarze i polozna byli w szoku ze ja takiego olbrzyma urodzilam bo ja raczej drobna jestem

7 lata 6 miesiąc temu #1063042 przez stOkrOtka91
Loq slodziaczek z tej Twojej corci ;)

Moja nie ma checi wyjsc, a juz wazy ponad 3800, co to bedzie do porodu :)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

7 lata 6 miesiąc temu #1063043 przez MoNiaaa
joanna nie stresuj się może być tak ze nagle cie wezma bole albo wody odejda wcae nie jest powiedziane ze będziesz musiala mieć wywoływany jeszcze 1,5 tyg czerwca zostało 3mam kciuki żeby ruszylo samo i szybko:)

Marysia siczna i taka ksztaltna glowke ma :) jaki miała obw. bo wydaje się duza?

kasia daj znac co gin powiedział

my dziś byliśmy na 1 spacerku :) wkleje jutro zdjęcia
a jutro idziemy do pediatry
dalej się zastanawiam nad szczepieniami dziewczyny niby szczepilam 5w1 ale teraz mysle o tych na NFZ
a na rotawirusy i pneumokoki nie szczepie na pewno

stokrotka spora ta twoja niunia tez

http

]

7 lata 6 miesiąc temu #1063044 przez ninka
Log śliczna jest ta Twoja Marysia :-) i od razu oczka otwarte miała, a na drugim zdjęciu już ładnie się uśmiecha :-)
Kasia powinni Ci w końcu zrobić to cc, bo chyba z takimi bakteriami nie powinnaś już chodzić w takiej później ciąży. Chociaż u mnie też powinni rozwiązać ciążę jak tylko znalazłam się w szpitalu przez cholestazę ciążową, a czekali ponad tydzień i próbowali wywołać poród.

My już codziennie chodzimy na spacerki, a w poniedziałek mamy pierwszą wizytę u pediatry.

7 lata 6 miesiąc temu #1063046 przez kakasia20
Tak dam znać jak się dowiem ... Co i jak .:)

Ja już odpoczywam ile się da .nie mam siły na nic zwłaszcza na chodzenie A jeszcze muszę kupić laktator w razie problemu z karmieniem i majtki zwykle takie babcine he luzniejsze i octenisept .

A właśnie kupiliscie jakieś leki dla dzieci przyled narodzinami lakcid coś od biegunek .Coś od odwodnienia czy gorączki by podawać maluszkowi ...?

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

7 lata 6 miesiąc temu #1063047 przez kakasia20
A tak to myślę pół dnia czy jutro dostanę skierowanie na cc do szpitala ...

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

7 lata 6 miesiąc temu #1063048 przez stOkrOtka91
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]
Załączniki:

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka