- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- Mamusie CZERWIEC 2017
Mamusie CZERWIEC 2017
- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 9
Paznokcie już 2 razy obcinalam bo ona mnie drapie jak karmię to czasem po cycku mnie złapie za sutka bo jak szuka to jak oszalala ustami rękami wywija
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- aleksiaa88
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Fizycznie i psychicznie czuję się ok póki co już jak leżę z prostymi nogami to mnie nie ciągnie brzuch minęło 3 tyg dziś i dziś w nocy poczułam e mogę nogi w każdej pozycji już trzymać
- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- ninka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Ja paznokcie obcinałam już z trzy razy, jak nie więcej, a małego rano i wieczorem smaruję balsamem, a twarz kremem, troszkę mu schodzi tylko skórka przy stópkach i przy rączkach, poza tym jest OK.
Pępek też już odpadł małemu, zrobiła się ranka, lekarz powiedział, ze najlepiej przemywać ja wodą z mydłem i po prostu wietrzyć.
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
u nas kikut odpadl 9 dnia

tez mamy trądzik poki co nie smaruje niczym i na nosku ma takie kropeczki biale już się z tym urodzila polozna jakos to nazwala ale nie pamiętam mam nadzieje ze szybko jej to zejdzie.
ja się czuje tak na dwa razy

psychicznie dalej jakas bardziej wrazliwa i placzliwa jestem zwłaszcza jestem wyczulona na to co powie i zrobi m jak cos nie tak zaraz mam lzy w oczach .
fizycznie najbardziej dokucza mi bol plecow!!!!krocze już spoko brzuch tez ale jak dluzej postoje albo pochodze to wtedy czuje lekki bol jeszcze
- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Teraz wlasnie mala zasnęła, a ja odciągam mleko. Strasznie to męczące, najpierw odciągnąć mleko pozniej grzać jak mala płacze, mycie i odparzanie butelek.. Wszystko to zajmuje dwa razy wiecej czasu niz przystawienie do piersi. No ale mala pije poki co moje mleczko a nie mm. Jak widze w butelce ile wypija to wydaje mi sie ze to duzo. W 12 dniu powinna wypijac 120 ml, w 13 dniu 130ml itd. Tak powiedzieli mi w szpitalu. wydaje mi sie ze to bardzo duzo jak na taki mały brzuszek. Ale co najlepsze to wlasnie tyle ml jednorazowo ściągam takze mój otganizm chyba wie o co chodzi:)
A powiedzcie mi jeszcze czy dajecie jakieś witaminki swoim maluszkom? Ja dostałam witaminę D w tabletkach do rozpuszczania w moim mleku.
Ja fizycznie czuje die dobrze, boli czasami przy szwach ale poruszam sie normalnie. Przemęczona jestem tylko nocnym wstawaniem i odciaganiem.
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
ja podaje wit d na razie ta w kapsułkach ale wzielam sobie receptę na kropelki bo taniej wychodzi zresztą ja nie nawidze tych kapsulek odkrecac bo polowa się wylewa.
u mnie Amelka nie wisi nawet na cycu je ok 20/30 min z 2 cycow później na ogol spi 3 godz no ale zdarzają się dni ze po godzinie się obudzi i szuka to jej daje na szczęście nie zdarza się to często choć przy upałach może się to nasilić bo będzie im się chciało pic nawet probowalam jej dac wode ale się krzywila i plula

- ninka
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Sophie u mnie Nataniel też wisi na cycu, jest tak jak u Ciebie, najchętniej co godzinę by jadł.
Log w każdym szpitalu mówią co innego, u mnie powiedzieli, że ilość mleka musi być dostosowana do wagi małego. Przy wadze 4 kg kazali mi mu podawać 40 ml mleka co 3 godziny i nie pozwalać mu spać dłużej niż te 3 godziny żeby nie spadał z wagi.
- Judyta1992
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 2
I ma tak jak mowicie zje usypia wkladam go do lozeczka to krzyk i znkwu je
- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
W czwartek jeszcze dzieci a mylam basen cały wodę wpuszczalam żeby mieli bo od dziś u nas upały od 27-35 stopni Mają być :/:/
Ja niestety w tym roku nie skorzystam z basenu bo po cc nie będzie jak szwy itp .Ale przynajmniej oni skorzystają .
Wczoraj myślałam że stracę nogi tak mnie bolały opuchly masakra od ud w dół ból i podbrzusza jeszcze na grilla szliśmy z okazji dnia ojca ...
Mój m.zasnol.na fotelu he do teraz śpi .Ja już wstałam nogi mniej bolą

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+