BezpiecznaCiaza112023

Mamusie CZERWIEC 2017

7 lata 9 miesiąc temu #1063438 przez ninka
Aleksia, ale Twoja malutka ma śliczne, długie włoski :-) mój to ma takie jasne, króciutkie :-)

Kasia pewnie jesteś już po, obyś teraz szybko doszła do siebie :-)

A czemu dzisiaj też nic nie będą robić Stokrotka? Nie ma miejsca na porodówce? Dobrze by było gdyby Ci założyli taki balonik jak mi, bo on powoduje, że robi się rozwarcie i później szybciej poród następuje.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

7 lata 9 miesiąc temu #1063442 przez kakasia20
Stokrotka witaj w klubie . Jestem.mega wkurwiona!! Wczoraj ,astepca ordynatora powiedziała ze dziś cięcie ma być rano lewatywa. Antybiotyk leki i na położnictwo tam ktg przyszedł ordynator zbadał mnie i mówi mi mam jeszcze poczekać na poród zrobił iść skurcze miałam.Ale nic no kazał mi wrócić na oddział patologie i mam leżeć .mówiąc mi ze na pewno do końca tygodnia czyli piątek sobota mnie będzie ciol .tak się wkurwilam że szok mój wkur...... Jak osa i gorzej !
Jakiś spór Mają tutaj żaden ginekolog się nie umi dogadać z ordynatorem a znowu ten chce tylko ciąć każdą dziewczynę sam .

www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+

7 lata 9 miesiąc temu #1063444 przez ninka
A ja myślałam, że już jesteś po Kasia :(

7 lata 9 miesiąc temu #1063445 przez MoNiaaa
kurcze to nie afajnie was zalawii!!!! ordnator jakiś nie poważny!!!!!
stokrotka zawsze możesz zadzwonić do swojej gin i zapytać na co masz się szykować.
u mnie Amelcia bierze smoczka choć nie zawsze chce ale cczase pomaga jej zasnąć. jak widze ze siebardzo kreci i szuka cyca a jest pojedzona to jej daje
Akeksia fryzurka boska!!!!chpdzice na polku bez czapeczki?bo ja zawsze zakładam ale musze jakas chusteczke albo opaske kupic taka malutka
ja kupiłam te saszetki na pokarm i prawie cale opakowanie mi zostało szkoda ze nie mieszkacie bliżej bo bym wam odstapila
u mni jeszcze jest krwawienie choć już bardzo mało ale mam strasznie dość bo goraco jest i sie
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

http

]

7 lata 9 miesiąc temu #1063447 przez aleksiaa88
To was przetrzymaja do lipca jak tak pójdzie

2 razy się zdarzyło bez czapki bo było naprawdę ciepło normalnie czad a mamy 27 dni taką pojebana pogoda niby ciepło a taki wiaterek chłodny wieje czasem nie wiem czy ubrać na krótki czy długi Ale jak wieje mocniej to woze tylko w jedną stronę jedziemy na wstecznym

7 lata 9 miesiąc temu #1063448 przez Judyta1992
Tez bym oddala pewnie ten femibion bo cale opakowanie mam. No ale zawsze jeszcze moze sie jakis kryzys pojawic tzn oby nie no ale zawsze na czarna godzine jest.
To jest jakas paranoja z tymi szpitalami...
Trzymajcie sie dziewczyny!

7 lata 9 miesiąc temu #1063449 przez aleksiaa88

Załącznik IMG_20170627_151447.jpg nie został znaleziony

Dokupilam dziś trochę węższe Bo ma jedną szeroką więc nie będę jej czapki zakładać niech czupryna się wietrzy
Teraz to nawet opaski dla chłopaków robią nawet fajnie to wygląda 4 lata temu opaski dla chłopaków nie były modne chyba że ja ich nie widziałam
Załączniki:

7 lata 9 miesiąc temu #1063450 przez stOkrOtka91
Lekarka wspomniała, ze jutro niby podejscie z oxy. Myślałam, ze dzisiaj będzie moja gin ale nie bylo, ale przed chwila dziewczyna przyszla a ona chodzi do tej samej doktor co ja i niby ona ma jutro popołudniu dyżur.

Badala mnie lekarka, rozwarcie na jeden palec jak bylo tak jest, tyle ze szyjka juz ok 1cm i powiedziała, że cos juz tam zaczyna sie przygotowywać bo juz jakiś śluz jest taki, no zobaczymy jutro. Chciałabym byc na weekend w domu :)

Na zawsze w mym sercu
Karolinka +25.05.2016

[url=http://www.] [img]http://www./components/com_widgets/view.php?sid=74276 [/url]

7 lata 9 miesiąc temu #1063452 przez Loq90
Cześć dziewczyny! Właśnie was nadrobilam. Stokrotka i Kasia trzymam kciuki! Tylko spokój Was uratuje także nie denerwujcie się:) doczekacie się swoich maleństw.

Moja malutka też ma jakąś wysypke dostała. Niby dużo nie ma, ale na szyjce też już ma parę krostek. A ja ciemna w tych wszystkich "dzieciowych" sprawach jestem i nie wiem czy to po prostu potówki nie są.. położnej nie mam, a do lekarza z byle krostka też nie będę jeździła..

Nie wiem czy wam się chwaliłam, ale wygoily mi się sutki i przystawilam mała do piersi i cudnie chwyciła. Także teraz się tylko cycujemy. A impulsem było to, ze dostała rozwolnienia moim zdaniem po mm. Teraz z kolei boję się że je mniej niż odciaganego mleka i że znowu spadnie z wagi. Nie myślałam że będę czuła o nią ciągły niepokój. Życie mamy jest ciężkie.. :)

7 lata 9 miesiąc temu #1063454 przez Judyta1992
Oj strasznie ciezkie...
Ja ciagle sie o cos martwie. A to kupka nie taka a to wydaje mi sie ze ma katar a to ta choerna wysypka. Dobrze ze mam termometr taki consie przystawia tylko bo maz sie smieje ze gdyby nie to to Ignas bylby biedny bo ciagle bym mu w pupe termometr wkladala.
Ide wlasnie do nefrologa dziewczyny trzymajcie kciuki!!

7 lata 9 miesiąc temu #1063458 przez MoNiaaa
loq to swietnie ze się udało przejść na cyca :)
powiem wam ze przy kolejnych dzieciach przechodzi to martwienie się :P
u mnie wszystko się toczy po prostu swoim torem ma te pryszczyki ale wiem ze zejda za niedługo taki urok niemowlaka :P
dziś bylam z Zuzia na dniach otwartych a tata z dziewczynami spacerowal po 30 min musiałam wyjść ja nakarmić i oddalam tacie :)
a temperatury nie zdazylo mi się jeszcze mierzyc

stokrotka kasia trzymam kciuki za jutro!!!
najgorzej jak każdy mowi cos innego i człowiek sam nie wie na co się nastawiac wrrr;/

http

]

7 lata 9 miesiąc temu #1063459 przez Loq90
Czyli jestem normalna? Ale wiecie co nie daje mi jeszcze spokoju? Skronie mojej małej. Wydaje mi się że są lekko zapadnięte i znowu wyczytałam że może być to objaw odwodnienia. Nie wiem czy nie pójdę jutro do lekarza żeby sprawdził czy wszystko z nią jest dobrze. Od razu ja zwazy i sprawdzi też ta wysypkę. A jak u Was wyglądają skronie maluszków?

7 lata 9 miesiąc temu #1063462 przez aleksiaa88
log moze poprostu ma taka budowe czaszki hmmm a jeszcze jeden objaw odwodnienia to sciskasz skóre np na rekach np przedramieniu i jak sa dołki i skóra powoli wraca do swojej postaci to odwodnione albo jak nie wraca cos takiego połozna mówiła

7 lata 9 miesiąc temu #1063463 przez MoNiaaa
loq moja tez ma takie skronie zapadnięte wydaje mi się ze to jeszcze po porodzie jest czaszka się zweza jak przechodzi przez kanal rodny i może jeszcze wrocic albo taki kształt im zostanie.dziwnie to trochę wygląda ale mam nadzieje ze ladnie się wypukli jeszcze w tym miejscu

http

]

7 lata 9 miesiąc temu #1063480 przez aleksiaa88
4:00 kupa taka że wylazła na plecy

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka