- /
- /
- /
- /
- Mamusie CZERWIEC 2017
Mamusie CZERWIEC 2017
- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=74794
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
wpadajcie na drozdzowke z dżemem truskawkowym i mlekiem. Jeszcze ciepła

- Loq90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 3
- Iwona23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nie ma nic ważniejszego od rodziny i zaufania
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja jestem z Warszawy i planuje drugi poród w IMiD na Kasprzaka 17 pierwszy był tam i nawet nie myślę o zmianie szpitala wygląd jest co prawda PRL ale za to opieka jest poprostu cudowna.
Synek mi się rozłożył dziś po balu karnawalowym 3 tygodnie udało się bez gluta chodzić do przedszkola więc i tak całkiem dobrze. Jutro leniuchujemy w domu i cały weekend też żeby szybko do poniedziałku przeszło. Choć pewnie tak pięknie nie będzie.
- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A ja kupiłam maslannne bułeczki z sezamem i kurczaka piersi zrobiłam małe kotlety dałam do bułki dałam musztardę ketchup rzecz święta ogórki podstawa konserwowe I mali zajadaja sobie

Dziś się dowiedziałam ze moja kuzynka jest w ciąży i też ma taki termin jak ja na 14/17.07 he może uda mi się ja zaprosić do nas

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Nigdy nie trać nadziei !
- Otrzymane podziękowania: 22

U mnie narazie nie wiadoma co do płci ostatnio lekarz nie był pewny i teraz 1 lutego ma sie potwierdzic strasznie jestem ciekawa i nie moge sie juz wizyty doczekac kupiłam jak narazie kokon/otulacz i sie wstrzymałam bo chciałabym wiedziec juz pewną płec a juz niedlugo wiec moze troszkę kupie ale bardziej sie rozkręce z z zakupami jak bedzie wiosna

Ruchy czuje juz regularnie z córcią były pozniej teraz wczesniej uwielbiam to rano,po obiedzie i szczegolnie jak kłade sie spać jest aktywne az ciezko na boku polezec

a tu moj brzuchol

- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Teraz tylko rosnijmy i rosnijmy :-:-

Połowa prawie za nami ciąży:) ja ten czas leci

Hm ja czasem myślę jakby tak ciąża trwała wieczność dzidzia czuć na co dzień

Ale mam marzenia ho ho ho już za pasem wiosna będzie

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- Fasola
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
Piękne brzuszki, mój mały ale ruchliwy ;D dopinguje mamę, ale gdy kładę rękę córci na swoim brzuchu to skubaniec ani drgnie!
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moja Zosia tak samo co położy rękę to bobas ani drgnie wtedy moja mówi ze posłucha dzidzia i kładzie główkę i słucha i mówi dużo do bobasa doczekać się nie moze ciekawe co to bedsie jak się urodzi boję się żeby Ni była zazdrosna bo koleżanka mnie nastraszyla ta zazdrością zazdrością Moja przywiązania bardzo do Mnie a wiadomo później będą inne obowiązki i troszkę czas będę dzieliła
Jak to u Was mamy co mają dwójkę jak było było ta zazdrością ?
- Fasola
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 1
- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja szłam po 3:00. Spać tak nie umiałam spać co przysnelam głupoty mi się snily i wstawalam...
Miałam.wojnę gazową .

Taak mnie gazy dopadly aż mnie bolało jak je wydalalam :/

Przy synu też miałam tak z gazami do końca ciąży

Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+
- MoNiaaa
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46

fasola biedaczko

kasia to prawda jak przyjdzie wiosna to będzie cudnie już się nie mogę doczekać ! nie trzeba będzie tych kurtek itp. oby szybko się zrobilo cieplo bo ja się już ledwo dopinam w kurtke

ja jestem z Tarnowa i będę tu rodziła albo w Tuchowie jeszcze nie zdecydowalam

z rodzeństwem roznie bywa zależy chyba od harakteru. wiadomo ze starszaki sa trochę zazdrosne częściej chcą się przytulać i siedzieć na kolanach itp. ale ja osobiście nie miałam jakiś sytuacji niebezpiecznych ze starsza chciała zbil malutka podobno to się czasem zdarza. mysle ze jak się poswieca 2 uwagę i pozwala się starszej pomagać przy dziecku to szybko się oswoi z nowa sytuacja.ja już to niby raz przechodziłam a teraz tez się zastanawiam jak będzie bo Zuza jest inna jak Julka w jej wieku. w sumie stosunkowo mało mówimy o dzidziusiu w brzuszku ona tylko tyle ze się cieszy i ze będzie wszystko sama roila lacznie z karmieniem

co do ruchtakie stukniecie od srodka ale delikatnie z zewnątrz jak trzymam reke to ledwo jest wyczuwalne.dziewczyny jeszcze nie probowaly czuc malutkiej bo ciężko utrafić mam nadzieje ze niedługo będą mocne i będą się cieszyly.
a jak u was z imionami? u mnie w glowie to będzie Amelka ale maz jeszcze nie wie

widzialyscie może na innych watkach dziewczyny tworza takie tabelki z nickami i kto jakiej plci się spodziewa iamie termin porodu jesteście chętne na cos takiego i komus chce się pobawić z tworzeniem czegos takiego??
- Iwona23
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Nie ma nic ważniejszego od rodziny i zaufania
- Otrzymane podziękowania: 0
- Sophie25
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Monia dziękuję

A co do imion to my z mężem mamy odmienne coś co mi się podoba jemu mo bardzo ... ale jak już poznamy płeć to chce ustalić z Nim żeby wołać do bobasa po imieniu już ;D
Ja podkarpacie

Fajnie by było z taką tabelka musimy pomyśleć jak już poznamy wszystkie pplec maluchów i wymyslimy imiona

- kakasia20
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ja od początku miałam tak ze syn mi pomagał z córką przewijal pod moim okiem karmil butelka .dawał ubranka woził wózkiem mała kapalin malutka pod moim okiem.
Do dziś są tak nierozlaczni .raz się wasza wymiana zdań a za chwilę kochają się .:*
A teraz to miałam taki przypadek ze córką mówiła ze będzie dziewczynka syn ze chłopak i taka sprzeczna była i trwała miesiąc.Ale jak powiedziałam co będzie ze syn to Michałek w 7 niebie ale nie wiem czy pomagać będzie zobaczymy bo ma 7 lat i koledzy szkkola wiadomo:)
Znów córką pomocną jest i chodzi ze mną wybiera ubranka dla dzidzi będzie pomagała .Zobaczymy jak to będzie już po ciąży.
Co do imion
Jeśli córką będzie jednak to lenka/michasia
A syn Kubuś . W wtorek się dowiem co tam się ukrywa:)

Ja się na Excelu nie znam co do tabelki Ale tak bym mogła wypisać Nick imiona i potem waga wzrost jak się urodzi
Michałek 3.11.2010
Majka 10.10.2012
Aniołek 09.2016+