- Otrzymane podziękowania: 0
Jelenia Góra
- Groszek
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #18411 przez Groszek
Witam, nie wiem czy jest tu jakaś kobieta która rodziła bądź zamierza rodzić w Jeleniej Górze? Co sądzicie o oddziale położniczo ginekologicznym i personelu??
Ostatnio zmieniany: 14 lata 7 miesiąc temu przez Groszek.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basik_twins
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 21.07.2010 - Najpiękniejszy dzień w moim życiu
Mniej Więcej
14 lata 7 miesiąc temu #18420 przez basik_twins
Chodziłam do szkoły do Jeleniej przez rok i mieszkałam w internacie
Sie działo... Nauczyciele tam nie bardzo ale szpital to chyba nie powienien....
Sie działo... Nauczyciele tam nie bardzo ale szpital to chyba nie powienien....
- Ivy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #33726 przez Ivy
Groszku, czy możesz coś już powiedzieć o tym szpitalu? Bo jak widzę, niewiele tu osób z tych okolic.
Mój termin przypada dopiero na styczeń, przeprowadziłam się do Jelonki dwa miesiące temu i jeszcze nie bardzo znam to miasto. Jestem przed pierwszą wizytą u tutejszego gina i się trochę obawiam, bo wcześniej przez parę ładnych lat szukałam w rodzinnym mieście porządnego lekarza. Zmieniłam swojego prowadzącego na dr Kunkiewicza. Może wiesz coś także o nim?
Chciałabym wiedzieć cokolwiek na starcie. Z góry dzięki za jakąkolwiek informację .
No i oczywiście- jak się miewa Twój maluszek .
Mój termin przypada dopiero na styczeń, przeprowadziłam się do Jelonki dwa miesiące temu i jeszcze nie bardzo znam to miasto. Jestem przed pierwszą wizytą u tutejszego gina i się trochę obawiam, bo wcześniej przez parę ładnych lat szukałam w rodzinnym mieście porządnego lekarza. Zmieniłam swojego prowadzącego na dr Kunkiewicza. Może wiesz coś także o nim?
Chciałabym wiedzieć cokolwiek na starcie. Z góry dzięki za jakąkolwiek informację .
No i oczywiście- jak się miewa Twój maluszek .
- Groszek
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #33801 przez Groszek
Witaj Ivy
dr Kunkiewicz hmmm zdania podzielone, część bardzo chwali inni ganią ja osobiście chodzę do dr Błażko i jestem mega zadowolona Ze szpitalem w Jeleniej nie chce mieć nic wspólnego. W lipcu 2009 przez ordynatora straciłam ciążę i sam pobyt na ginekologii źle wspominam... Personel w szpitalu traktuje Cie jak zło konieczne. Rodziłam w Lubaniu tam gdzie pracuje mój lekarz A co Cie tu sprowadziło??
dr Kunkiewicz hmmm zdania podzielone, część bardzo chwali inni ganią ja osobiście chodzę do dr Błażko i jestem mega zadowolona Ze szpitalem w Jeleniej nie chce mieć nic wspólnego. W lipcu 2009 przez ordynatora straciłam ciążę i sam pobyt na ginekologii źle wspominam... Personel w szpitalu traktuje Cie jak zło konieczne. Rodziłam w Lubaniu tam gdzie pracuje mój lekarz A co Cie tu sprowadziło??
- Ivy
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
14 lata 3 miesiąc temu #34083 przez Ivy
Oj... no ja niestety będę raczej zdana na ten szpital. Mam tylko nadzieję, że personel będzie mieć dobry dzień i postaram się nie marudzić . O doktorze słyszałam tyle, że odstrasza oschłością, ale jako fachowiec jest dobry. Jak dla mnie to może i zrzędzić, byle mój dzidziuś był pod jego opieką bezpieczny, jestem więc dobrej myśli- dziś się okaże, mam pierwszą wizytę u niego.
Co mnie przywiało do Jelonki? Ha... miłość oczywiście .
Co mnie przywiało do Jelonki? Ha... miłość oczywiście .