BezpiecznaCiaza112023

Śląsk

10 lata 3 miesiąc temu #919161 przez ai007
Ja rodziłam w Śląskim Instytucie matki i Noworodka w Chorzowie jestem bardzo, bardzo zadowolona. Tam pracują cudowne położne, pisałam o tym już na innym wątku, bo chce ten szpital naprawdę wszystkim polecać, bo warto tam rodzić. Tam nie musiałam się bać porodu, nawet anestezjolog super facet opowiadał mi kawały żeby mnie odstresować. I bardzo mi pomogły pielęgniarki noworodkowe w karmieniu. Jesli jesteście ze śląska nie zastaniawiajcie się nawet tylko idzcie do Chorzowa rodzić. Polecam

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #935963 przez Felinka
Witam, a ja szczerze polecam Centrum medyczne bm quality w Glwiicach gdzie ostatnio rodziłam. Według mnie wszystko na plus, chyba najlepsze położnictwo gliwice i w okolicach. Dlatego jeżeli ktoś się zastanawia to szczerze mogę od siebie polecić te centrum bo posiadają wykwalifikowanych specjalistów i w dodatku bardzo miłych :) Dzięki nim nie ciążył na mnie taki stres.

9 lata 9 miesiąc temu #970110 przez mokka
Witam, ja rodziłam w 1 w Sosnowcu (tak, wiem, Sosnowiec to zagłębie :P ). W moim odczuciu szpital bardzo fajny. Nie miałam na co narzekać. poród naturalny, położne super miłe, dyskusja z lekarzem przed nacięciem, mogłam skorzystać z prysznica i piłki w trakcie, poród był rodzinny za darmo. Opieka poporodowa też ok. Wszystko tłumaczą jeśli chodzi o obsługę dziecka.

Fasolek [*] 10tc (2016)

9 lata 8 miesiąc temu #973687 przez Dominishka
Rodziłam w Katowicach w szpitalu przy ul.Raciborskiej. Szpital godny polecenia. Położne bardzo sympatyczne, chociaż ja zwykle staram się nie nadużywać ich dobroci. Sale ładne,zadbane, łazienki na każdej sali. Każdy pilnuje swoich obowiązków. I nawet dobre szpitalne jedzenie :D A mój ginekolog - dr szpitala, zaglądał do mnie w garniturze, chociaż wcale nie musiał. Jak będę jeszcze kiedyś rodzić to tylko tam ;)

Łączę pozdrowienia :)

Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka