- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Czy to miesiączka?
Czy to miesiączka?
- Agamaga
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
5 lata 9 miesiąc temu #1068519 przez Agamaga
Witam,
Mam pytanie, a mianowicie od 14miesiecy karmie piersią i postanowiliśmy z mężem postarać się o kolejne dziecko. Nie mam okresu dlatego postanowiła kupić testy owulacyjne aby sprawdzić czy mam wogole owulacje, testy robiłam od 04.03, przez 6dni były negatywne( jedna kreska jaśniejsza od drugiej), 10.03 były dwie kreski gej same barwy(a wiec owulacja) . Staraliśmy się o dziecko . 16.03 dostałam rano lekkiego różowego plamienia, wieczorem wyglądało to jak skąpa miesiączka. Następnego dnia znów wyglądało jak skąpa miesiaczka, a dZis nie ma już prawie nic. Czy to mógł być okres ? Tak krótki po porodzie?
Mam pytanie, a mianowicie od 14miesiecy karmie piersią i postanowiliśmy z mężem postarać się o kolejne dziecko. Nie mam okresu dlatego postanowiła kupić testy owulacyjne aby sprawdzić czy mam wogole owulacje, testy robiłam od 04.03, przez 6dni były negatywne( jedna kreska jaśniejsza od drugiej), 10.03 były dwie kreski gej same barwy(a wiec owulacja) . Staraliśmy się o dziecko . 16.03 dostałam rano lekkiego różowego plamienia, wieczorem wyglądało to jak skąpa miesiączka. Następnego dnia znów wyglądało jak skąpa miesiaczka, a dZis nie ma już prawie nic. Czy to mógł być okres ? Tak krótki po porodzie?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agamaga
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
5 lata 9 miesiąc temu #1068523 przez Agamaga
Hallo, nikt nie miał podobnej sytuacji?
- Jagna89
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
5 lata 9 miesiąc temu #1068535 przez Jagna89
Jeśli starasz się o kolejne dziecko a jeszcze nie zaczęłaś miesiączkować po ciąży to zainwestuj w sprawdzony sprzęt do monitorowania cyklu, ja używam komputera cyklu myway, jest prosty w obsłudze, precyzyjny bo wyniki bierze tylko z dane cyklu no i oprócz badania temperatury, sprawdza również jakość śluzu szyjkowego oraz poziom hormonu LH.