- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- sprzedam mnóstwo ubranek,bucików,zabawek
sprzedam mnóstwo ubranek,bucików,zabawek
- hallogen
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 1 dzień temu - 12 lata 11 miesiąc temu #285465 przez hallogen
Witam! Mam do sprzedania mnóstwo ubranek głównie dla chłopca, w stanie BDB oraz idealnym, pojedyncze sztuki oraz zestawy. Ponadto wiele zabawek. Ciuszki to: pajacyki, rampersy, body z długim i krótkim rękawem, spodnie, jeansy, ogrodniczki, bluzeczki, bluzy, kurtki, czapeczki, buciki, pantofelki itd. Wszystkie rzeczy do obejrzenia wraz z cenami na allegro (wiele zdjęć i świetne ceny) poniżej link do moich aukcji
allegro.pl/myaccount/sell.php/p,1 gdyby komuś link nie chciał się otworzyć, mój nick na allegro to hallogen Serdecznie polecam!!!
Co do kosztów wysyłki, bez względu na ilość zakupionych rzeczy (w tym również wielu oferowanych książek) cena wysyłki stała 20 zł kurier, wysyłam również pocztą, jednak wtedy cena uzależniona jest od gabarytów i wagi, oczywiście odbiór osobisty
Przykładowe zdjęcia oferowanych rzeczy
Co do kosztów wysyłki, bez względu na ilość zakupionych rzeczy (w tym również wielu oferowanych książek) cena wysyłki stała 20 zł kurier, wysyłam również pocztą, jednak wtedy cena uzależniona jest od gabarytów i wagi, oczywiście odbiór osobisty
Przykładowe zdjęcia oferowanych rzeczy
Ostatnio zmieniany: 12 lata 11 miesiąc temu przez hallogen.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.