- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 7 miesiąc temu #108481 przez Dorciaition
Majówka, ale pyszności. No no
Anulka już trzymam za kolejny cykl.
Delfinek jest jeszcze szansa
Miłego dnia dziewczynki
Anulka już trzymam za kolejny cykl.
Delfinek jest jeszcze szansa
Miłego dnia dziewczynki
Temat został zablokowany.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #108490 przez Majowka
hehe, dzieki dziewczyny!
Ciesze sie, ze Wam sie podobalo, ze smakolykow to am duzo nie bylo, ale bylo wszystko tak jak w prawdziwym polskim domu
No a u mnie lipa....@ sie spoznia ze hoho i tylko mi rozreguluje cykl jak poprzednio.
Dzisiaj jest (ide policzyc bo juz sie pogubilam przez te swieta).........36 dzien cyklu!!! niby nic to jeszcze bo ostatni mial 46 dni..
W ciazy oczywiscie nie jestem, bo nie mam zadnych objawow, ktore by na to wskazywaly i blagam nie mowcie mi, ze niektore z WAS tez nie mialy, poniewaz od owulacji minelo juz 18 dni...wiec cos juz bym odczula gdyby...
Cale szczescie jutro drugi dzien Swiat!!!!! i leniuchujemy!!!!!!!! nie myslimy o niczym innym!!!!!
Jeszcze raz Wesolych Swiat i mokrego dyngusa jutro!!!!!!!!!
Ciesze sie, ze Wam sie podobalo, ze smakolykow to am duzo nie bylo, ale bylo wszystko tak jak w prawdziwym polskim domu
No a u mnie lipa....@ sie spoznia ze hoho i tylko mi rozreguluje cykl jak poprzednio.
Dzisiaj jest (ide policzyc bo juz sie pogubilam przez te swieta).........36 dzien cyklu!!! niby nic to jeszcze bo ostatni mial 46 dni..
W ciazy oczywiscie nie jestem, bo nie mam zadnych objawow, ktore by na to wskazywaly i blagam nie mowcie mi, ze niektore z WAS tez nie mialy, poniewaz od owulacji minelo juz 18 dni...wiec cos juz bym odczula gdyby...
Cale szczescie jutro drugi dzien Swiat!!!!! i leniuchujemy!!!!!!!! nie myslimy o niczym innym!!!!!
Jeszcze raz Wesolych Swiat i mokrego dyngusa jutro!!!!!!!!!
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #108516 przez Dorciaition
Cześć dziewczynki
I jak tam? Zostałyście porządnie zlane? Ja na szczęście tylko troszeczkę
Miłego dnia.
Majówka my też dzis na totalnym leniuchowaniu się skupiamy
I jak tam? Zostałyście porządnie zlane? Ja na szczęście tylko troszeczkę
Miłego dnia.
Majówka my też dzis na totalnym leniuchowaniu się skupiamy
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #108525 przez delfinek83
Witam
@ nadal nie było więc poleciałam rano do apteki (jak tylko otworzyli) i kupiłam od razu 2 testy, tak na zapas.
Wróciłam do domu, zrobiłam i oczom nie wierzę, jest druga kreska, taka bladziocha różowa ale jest!!! najpierw pomyślałam ze to może ta taka fabryczna czy coś, ale szybko rozwaliłam drugie opakowanie i patrzyłam czy jest tam jakaś krecha, nie było wiec postanowiłam zrobić jeszcze raz no i też pojawiła się druga po ok.2 minutach, tez taka sama bladziocha
Serce mi wali, pisze bez ładu bez składu, ale w szoku jestem i tak się cieszę, bo na to wygląda ze w końcu się udało i jestem w ciąży
Piersi bolą, brzuch też czasem i plecy jak na @, a jak dostanę?
Boje się dziewczyny ze to tylko takie złudzenie, że jak powiem mężowi a potem się okaże że to jednak nie prawda, albo ze jutro już krechy nie będzie i ze coś się stanie z moim Dzidkiem,
trzęsę się cala i ryczę
staram się uspokoić bo stres przecież nie jest wskazany ale nie potrafię z tych emocji
tyle czekałam na II kreski a zamiast się cieszyć ja panikuję
jeszcze coś, wczoraj mojego męża strasznie bolały sutki, miał takie sztywne i dziwne, i siostra się zaśmiała że pewnie jestem w ciąży, a on cierpi
bo jak moja mama była w ciąży to ojciec też to po części odczuwał i nawet brzuch mu wtedy rósł, tył razem z mamą, dziwne
no i siorka stwierdziła ze tak samo jest z nami
ale nikt nic nie wiedział że mam akurat termin @ i że robię test, nawet mąż nie wiedział bo nie chciałam go już martwić tym że zawsze 1 kreska wychodzi, myślał pewnie że brzuch mnie boli bo dostałam @
ale się dzisiaj zdziwi hehe
@ nadal nie było więc poleciałam rano do apteki (jak tylko otworzyli) i kupiłam od razu 2 testy, tak na zapas.
Wróciłam do domu, zrobiłam i oczom nie wierzę, jest druga kreska, taka bladziocha różowa ale jest!!! najpierw pomyślałam ze to może ta taka fabryczna czy coś, ale szybko rozwaliłam drugie opakowanie i patrzyłam czy jest tam jakaś krecha, nie było wiec postanowiłam zrobić jeszcze raz no i też pojawiła się druga po ok.2 minutach, tez taka sama bladziocha
Serce mi wali, pisze bez ładu bez składu, ale w szoku jestem i tak się cieszę, bo na to wygląda ze w końcu się udało i jestem w ciąży
Piersi bolą, brzuch też czasem i plecy jak na @, a jak dostanę?
Boje się dziewczyny ze to tylko takie złudzenie, że jak powiem mężowi a potem się okaże że to jednak nie prawda, albo ze jutro już krechy nie będzie i ze coś się stanie z moim Dzidkiem,
trzęsę się cala i ryczę
staram się uspokoić bo stres przecież nie jest wskazany ale nie potrafię z tych emocji
tyle czekałam na II kreski a zamiast się cieszyć ja panikuję
jeszcze coś, wczoraj mojego męża strasznie bolały sutki, miał takie sztywne i dziwne, i siostra się zaśmiała że pewnie jestem w ciąży, a on cierpi
bo jak moja mama była w ciąży to ojciec też to po części odczuwał i nawet brzuch mu wtedy rósł, tył razem z mamą, dziwne
no i siorka stwierdziła ze tak samo jest z nami
ale nikt nic nie wiedział że mam akurat termin @ i że robię test, nawet mąż nie wiedział bo nie chciałam go już martwić tym że zawsze 1 kreska wychodzi, myślał pewnie że brzuch mnie boli bo dostałam @
ale się dzisiaj zdziwi hehe
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez delfinek83.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #108528 przez bewipo
Wow, delfinek, super wiadomość!!!! Serdecznie gratuluję Pewnie, że się martwisz, to normalne, ale teraz to nic tylko się cieszyć kochana To, że objawy @ to normalne, nic sie nie martw. Musi być dobrze. Wiosna jest, to bociek do Was zawitał ze świątecznym prezentem
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 7 miesiąc temu #108541 przez ann-sunshine
Cześć Dziewczynki,
Majówka - śliczne świąteczne dekoracje
Anulka - ech, no cóż trzymam kciuki za kolejny cykl
Delfinek - pocichutku gratuluję, oby wszystko dobrze się skończyło, a początek jest obicujący
Wczoraj rano nie wytrzymałam i zrobiłam test 1 krecha, ale @ wciąż brak, czekam...
Majówka - śliczne świąteczne dekoracje
Anulka - ech, no cóż trzymam kciuki za kolejny cykl
Delfinek - pocichutku gratuluję, oby wszystko dobrze się skończyło, a początek jest obicujący
Wczoraj rano nie wytrzymałam i zrobiłam test 1 krecha, ale @ wciąż brak, czekam...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu #108545 przez Dorciaition
Delfinek to cudowna wiadomość. Jak się denerwujesz zrób jutro albo za 2 dni jeszcze raz test.
Nie wiem czy pamiętasz ale moje to też były bladziochy
Nie wiem czy pamiętasz ale moje to też były bladziochy
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 7 miesiąc temu #108555 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Delfinek strasznie, strasznie, strasznie sie ciesze!! I bardzo mocno zaciskam kciuki!!
Delfinek strasznie, strasznie, strasznie sie ciesze!! I bardzo mocno zaciskam kciuki!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 7 miesiąc temu #108583 przez Agusia83
Delfinek, ale wspaniala wiadomosc. W koncu to najpiekniejsze i najwazniejsze swieta w kosciele, a u Ciebie fasoleczka. Cudnie. Jesli chcesz zrobic jakies testy, to moze kup 2 ale z innych firm....Ja tez mialam blada kreche, a tu juz dzidzia mi fika w brzuszku
I to swieta prawda, ze objawy @ sa rowniez objawami fasolki
I to swieta prawda, ze objawy @ sa rowniez objawami fasolki
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #108590 przez delfinek83
Ostatnio zmieniany: 13 lata 7 miesiąc temu przez delfinek83.