- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #108159 przez gosiak
Dzięki dziewczyny @nulka świetnie zinterpretowałaś ten sen oby wszystko było jak piszesz
Oj ja już ledwo chodzę jeszcze tylko wieczorkiem podłogi pomyję, teraz wrzucam jaja do malowania i będzie git
delfinek to rzeczywiście straszny sen, jak mi się coś takiego śni to się zastanawiam skąd takie dziwne sny w mojej głowie , takie jak miałam dziś to uwielbiam, a wiecie co rano jak się obudziłam złapałam się za brzuch czy szwów nie mam tak mi się to prawdziwe wydawało
Magda i Dorcia współczuję Wam z tymi mdłościami ale jak każda chyba staraczka powiem że zazdroszczę i wiele bym dała żeby te mdłości były przyczyną fasolki rosnącej pod serduchem
uciekam jeszcze pazurki mnie czekają do wieczorka
Oj ja już ledwo chodzę jeszcze tylko wieczorkiem podłogi pomyję, teraz wrzucam jaja do malowania i będzie git
delfinek to rzeczywiście straszny sen, jak mi się coś takiego śni to się zastanawiam skąd takie dziwne sny w mojej głowie , takie jak miałam dziś to uwielbiam, a wiecie co rano jak się obudziłam złapałam się za brzuch czy szwów nie mam tak mi się to prawdziwe wydawało
Magda i Dorcia współczuję Wam z tymi mdłościami ale jak każda chyba staraczka powiem że zazdroszczę i wiele bym dała żeby te mdłości były przyczyną fasolki rosnącej pod serduchem
uciekam jeszcze pazurki mnie czekają do wieczorka
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 8 miesiąc temu #108165 przez Dorciaition
Delfinek co za sen! Ale Anulka Tobie go na pewno pomyślnie zinterpretuje
Gosiak ja też pomimo wszystko cieszę się z tych mdłości. Nie wymiotuję dużo, pluję ewentualnie i mam zawroty głowy, ale dla fasolki wszystko
Dlatego życze Wam w te święta, no i po wielkich mdłości
A ja biorę Luteinę i mam śluz. Nie wiem czy dużo, ale mam
Gosiak ja też pomimo wszystko cieszę się z tych mdłości. Nie wymiotuję dużo, pluję ewentualnie i mam zawroty głowy, ale dla fasolki wszystko
Dlatego życze Wam w te święta, no i po wielkich mdłości
A ja biorę Luteinę i mam śluz. Nie wiem czy dużo, ale mam
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #108168 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Ejjj ale ja nie powiedzialam, ze sie nie ciesze...
Choc w sumie racja nie powinnam tu o tym pisac
Zycze Wam na swieta tego co chcecie i wkoncu mdlosci bynajmniej nie z zatrucia
Choc w sumie racja nie powinnam tu o tym pisac
Zycze Wam na swieta tego co chcecie i wkoncu mdlosci bynajmniej nie z zatrucia
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #108179 przez gosiak
A broń Boże nie miałam na myśli że się nie cieszycie z mdłości przez fasolkę i pisz Magda i reszta ciężarówek tu co chcecie, ja jak zajde to też pewnie będę pisała że mdłości mnie wykańczają itd...normalka
A teraz dziewczynki składam Wam Wesołych Świąt Wielkiej Nocy, aby minęły w rodzinnym gronie, aby wszystkim staraczkom pojawiły sie niebawem II wymarzone kreseczki, przyszłym mamusią aby stan w którym są pomyślnie i w zdrowiu minął i szczęśliwego rozwiązania a dla wszystkich mam uśmiechu na co dzień od swoich pociech
A teraz dziewczynki składam Wam Wesołych Świąt Wielkiej Nocy, aby minęły w rodzinnym gronie, aby wszystkim staraczkom pojawiły sie niebawem II wymarzone kreseczki, przyszłym mamusią aby stan w którym są pomyślnie i w zdrowiu minął i szczęśliwego rozwiązania a dla wszystkich mam uśmiechu na co dzień od swoich pociech
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 8 miesiąc temu #108188 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosia no zesz taki kroliczek a ja mam zakaz
Dolaczam sie do zyczen, a dla Cebie szczegolnie tych II
Dolaczam sie do zyczen, a dla Cebie szczegolnie tych II
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #108196 przez Dorciaition
Haham czytając życzenia wzruszyłam się, ale jak zobaczyłam tego króliczka to uśmiech od razu się pojawił
A ja Wam życze spełnienia marzeń, a co za tym idzie to wiadomo
A ja Wam życze spełnienia marzeń, a co za tym idzie to wiadomo
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #108211 przez @nulka
delfinek no szkoda ze nie wiesz co Cię tam z tyłu auta gryzło w szyję...
ja Ci tylko powiem, że wszystko co ze zwierzętami w marzeniach sennych to Freud jednoznacznie tłumaczy
ja w każdym razie jak mi się np śni stado goniących mnie nosorożcy albo psy wielkości konia to jak u Freuda zawsze na ostry sexik
i czasami to już nie wiem czy się spełnia czy ja nakręcam sytuację bo mi się śniło
ALE wierzę w sny i myślę że w święta poszalejesz bo Cię TO dogoni!!!
kurde, takie dziewczyny tu zajebiaszcze kartki z życzeniami wstawiacie, ze nie chce byc gorsza i ide coś szukać
gosiak królik w moim typie, no ciacho
ja Ci tylko powiem, że wszystko co ze zwierzętami w marzeniach sennych to Freud jednoznacznie tłumaczy
ja w każdym razie jak mi się np śni stado goniących mnie nosorożcy albo psy wielkości konia to jak u Freuda zawsze na ostry sexik
i czasami to już nie wiem czy się spełnia czy ja nakręcam sytuację bo mi się śniło
ALE wierzę w sny i myślę że w święta poszalejesz bo Cię TO dogoni!!!
kurde, takie dziewczyny tu zajebiaszcze kartki z życzeniami wstawiacie, ze nie chce byc gorsza i ide coś szukać
gosiak królik w moim typie, no ciacho
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez @nulka.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #108226 przez Dorciaition
Ostatnio zmieniany: 13 lata 8 miesiąc temu przez Dorciaition.
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 8 miesiąc temu #108230 przez magduska
dziewczyny moze ostatnio malo udzielam sie na forum ) ale jestem kobita ostatnio mocno zapracowana hihi
Zycze Wam kobitki kkochhanne duzo szczescia,milosci ,zdrowia,moze banalnie to zabrzmialo,ale dla nas staraczek poawienia sie tych upragnionych kresek na tesciku )) a mamom obecnym i przyszlym samych radosci ze swych pociech i usmiechu na buzkach. Wszystkiego najlepszego kochana i trzymam za nas wszystkik kciuki )) )
Zycze Wam kobitki kkochhanne duzo szczescia,milosci ,zdrowia,moze banalnie to zabrzmialo,ale dla nas staraczek poawienia sie tych upragnionych kresek na tesciku )) a mamom obecnym i przyszlym samych radosci ze swych pociech i usmiechu na buzkach. Wszystkiego najlepszego kochana i trzymam za nas wszystkik kciuki )) )
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 8 miesiąc temu #108253 przez angellika1
Gosiak króliczek rewelacyjny
Ja równiez życzę Wszystkim owocnych jajeczek i spełnienia marzeń tych większych i tych mniejszych
Ja równiez życzę Wszystkim owocnych jajeczek i spełnienia marzeń tych większych i tych mniejszych
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #108266 przez delfinek83
dziewczyny a gdzie Lacrijka?
już z tydzień jej chyba nie ma, wyjechała?
już z tydzień jej chyba nie ma, wyjechała?
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 8 miesiąc temu #108309 przez ann-sunshine
Gabi, no nie teraz jak już Ci gips zdjęli to zabraniam się złościć. My Ciebie tak podziwiałyśmy, że taka "baba nie do zdarcia" z Ciebie i z gipsem sprzątasz i uśmiech na twarzy ciągle masz. Jaki to nam teraz przykład dajesz? A tak poważnie, to już u kresu niewygody jesteś, dasz radę, bo dzielna jesteś
@nulka jak Ty ślicznie sny tłumaczysz, chodzący sennik z Ciebie
Wielka B, Magda M, Dorcia i @nulka dziękuję za trzymanie kciuków i proszę o jeszcze
@nulka termometr wyrzuć, ja tak zrobiłam i przynajmniej się nie stresuję, że spadło, że nie wzrosło, że za mało itp.
A dla Wszystkich życzenia spokojnych i radosnych świąt
@nulka jak Ty ślicznie sny tłumaczysz, chodzący sennik z Ciebie
Wielka B, Magda M, Dorcia i @nulka dziękuję za trzymanie kciuków i proszę o jeszcze
@nulka termometr wyrzuć, ja tak zrobiłam i przynajmniej się nie stresuję, że spadło, że nie wzrosło, że za mało itp.
A dla Wszystkich życzenia spokojnych i radosnych świąt
- wielkaB
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- teraz czekam na moje malenstwo
Mniej Więcej