- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123057 przez gabi28
ale dzisiaj cisza
Kunder,oj chciałabym taką niespodziankę zrobić mężowi.
dzisiaj popołudnie spedziłam u cioci i wybawiłam niunie(ma pół roczku) jeszcze nigdy nie widziałam że takie dziecko tyle się usmiechało,smiało. no cudo z niej.chcę takie i to już
mój M dopiero teraz wrócił do żywych... okazałam dobre serce i nawet zrobiłam mu obiad na kolacje
teraz idziemy do łóżka...jakiś film oglądniemy i do spania...
Jagódka...trzymam kciuki.oj to chyba TO gdyby mi @ się spózniała przynamniej trzy dni to wiedziałabym na 100 % że to fasolka.
uciekam kochane...papa
Kunder,oj chciałabym taką niespodziankę zrobić mężowi.
dzisiaj popołudnie spedziłam u cioci i wybawiłam niunie(ma pół roczku) jeszcze nigdy nie widziałam że takie dziecko tyle się usmiechało,smiało. no cudo z niej.chcę takie i to już
mój M dopiero teraz wrócił do żywych... okazałam dobre serce i nawet zrobiłam mu obiad na kolacje
teraz idziemy do łóżka...jakiś film oglądniemy i do spania...
Jagódka...trzymam kciuki.oj to chyba TO gdyby mi @ się spózniała przynamniej trzy dni to wiedziałabym na 100 % że to fasolka.
uciekam kochane...papa
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123112 przez delfinek83
Matko, ale burza idzie Zaraz mi parapet wyrwie, w takim hałasie na bank nie zasnę, no i te błyskawice straszne, brrr jakoś nie lubię burzy
spadam bo się boję, pa
spadam bo się boję, pa
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #123141 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej
Jagoda trzymam kciuki za wizyte
Cholera odkad wrocilam do domu to cos jest nie tak. Co noc mam koszmary A wczoraj nie moglam usnac. Dopiero o 3:30!! No a dzis znowu jestem jakby mnie przejechali... Zeby to nie byla tylko ta cholerna nerwica
Mirella STO lat dla Dusi
ViFi wszystkiego najlepszego kochana!! Spelnienia marzen
Jagoda trzymam kciuki za wizyte
Cholera odkad wrocilam do domu to cos jest nie tak. Co noc mam koszmary A wczoraj nie moglam usnac. Dopiero o 3:30!! No a dzis znowu jestem jakby mnie przejechali... Zeby to nie byla tylko ta cholerna nerwica
Mirella STO lat dla Dusi
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- ViFi
- Wylogowany
- gadatliwa
- „…przyjaciele są jak Anioły..."
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 39
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #123191 przez ViFi
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
MagdaM napisał:
Dziekuje mazenie jedno.....czekam na wynik ale bylby prezent
Dziekuje mazenie jedno.....czekam na wynik ale bylby prezent
ViFi
Lipton33 - wykres na 28dni_sprawdz
Mama Aniołaka 30.03.2010 [*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez ViFi.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #123204 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
To z calych sil zaciskam!! Wlasnie o tym prezencie myslalam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #123238 przez Grudniowa Jagoda 79
hej dziewczyny
Nie umialam sie dzis obudzic, normalnie jakbym na jakis prochach była.No ale niestety w tygodniu pospac sie nie da, Paula do zerówki wiec trzeba ja uczesac dac ubrania zrobic jakies sniadanko.
Kolejny dzien bez @ .
Sylka napewno dam znac, on przyjmuje od 16 ja nie jestem zapisana wiec nie wiem o ktorej wejde.Ale chocbym miala wziasc termos i kanapki to MUSZE sie dzis dowiedziec co jest grane.
gabi ja ci powiem ze ja tez tak myslalam, ale po badaniu beta zgłupiałam,dzis sie okaze wszystko.
dziewczynki dziekuje za kciuki
Vifi wszystkiej najlepszego , spełnienia wszystkich marzeń
Nie umialam sie dzis obudzic, normalnie jakbym na jakis prochach była.No ale niestety w tygodniu pospac sie nie da, Paula do zerówki wiec trzeba ja uczesac dac ubrania zrobic jakies sniadanko.
Kolejny dzien bez @ .
Sylka napewno dam znac, on przyjmuje od 16 ja nie jestem zapisana wiec nie wiem o ktorej wejde.Ale chocbym miala wziasc termos i kanapki to MUSZE sie dzis dowiedziec co jest grane.
gabi ja ci powiem ze ja tez tak myslalam, ale po badaniu beta zgłupiałam,dzis sie okaze wszystko.
dziewczynki dziekuje za kciuki
Vifi wszystkiej najlepszego , spełnienia wszystkich marzeń
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #123311 przez Marta M
VIFI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!
Jagoda, to zycze, cobys nie musiala dlugo czekac na wejscie do gabinetu i cobys uslyszala same pozytywne wiesci, a nie takie jak Twoje mysli!
Magda te koszmary to normalka w ciazy, nie zadna nerwica, zapomnij o niej i nie doszukuj sie jej objawow!!!!
Jagoda, to zycze, cobys nie musiala dlugo czekac na wejscie do gabinetu i cobys uslyszala same pozytywne wiesci, a nie takie jak Twoje mysli!
Magda te koszmary to normalka w ciazy, nie zadna nerwica, zapomnij o niej i nie doszukuj sie jej objawow!!!!
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #123355 przez nikusia1988
Hej dziewczynki
Ja tylko na chwilkę złożyć raport, iż zbliżam się do mety Dzisiaj mam 11 lub 12 dzień fazy lutealnej (dla tych mniej poinformowanych około 14 dnia powinna przyjść @) więc już jestem prawie na mecie i biała gorączka mnie niestety dopadła... Już mnie ręce swędzą... Choć wiem że jutro to i tak za szybko... Więc może po jutrze zrobię testa i znowu na pewno rozczarowanie będzie... Tylko mnie najbardziej zastanawiają te brodawki bolące przy dotknięciu, bo zawsze mnie bolały ale parę dni przed @ a teraz to się to ciągnie od około owulacji do teraz... I wczoraj doszło takie lekkie kłucie całych (.)(.) przy dotknięciu. I to mnie najbardziej zastanawia i dlatego te testy mnie tak korcą. A tempka dziś 36.64 tak jak parę dni temu... Czyli utrzymuje się cały czas na poziomie... www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=nikusia1988&cid=2607
Ja tylko na chwilkę złożyć raport, iż zbliżam się do mety Dzisiaj mam 11 lub 12 dzień fazy lutealnej (dla tych mniej poinformowanych około 14 dnia powinna przyjść @) więc już jestem prawie na mecie i biała gorączka mnie niestety dopadła... Już mnie ręce swędzą... Choć wiem że jutro to i tak za szybko... Więc może po jutrze zrobię testa i znowu na pewno rozczarowanie będzie... Tylko mnie najbardziej zastanawiają te brodawki bolące przy dotknięciu, bo zawsze mnie bolały ale parę dni przed @ a teraz to się to ciągnie od około owulacji do teraz... I wczoraj doszło takie lekkie kłucie całych (.)(.) przy dotknięciu. I to mnie najbardziej zastanawia i dlatego te testy mnie tak korcą. A tempka dziś 36.64 tak jak parę dni temu... Czyli utrzymuje się cały czas na poziomie... www.skarbmamy.pl/wykres_kolezanki.php?user=nikusia1988&cid=2607
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #123491 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirellka, Martus dziekuje za uspokojenie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- madziaska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 34
13 lata 6 miesiąc temu #123493 przez madziaska
nikusia mnie piersi tez bolaly przed spodziewana @ Tak jak mowisz kuly po bokach jak je dotykalam... trzymam mocno kciuki, cos czuje, ze nie wytzrymasz z tym testem
madzia nie denerwuj sie
Vifi sto lat!!!!!!!! i dla Klaudusi tez wszystkiego naj
madzia nie denerwuj sie
Vifi sto lat!!!!!!!! i dla Klaudusi tez wszystkiego naj
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 6 miesiąc temu #123495 przez gabi28
Nikusia,dobrze cie rozumiem. ja od wczoraj myśle o testach.. a termin mojej małpy ma być dokładnie za tydzien... tak bardzo chcę żeby się udało,że nie chcę przyjmować do wiadomości że sie nie udało.dobrze że nie mam testów to nie będzie mnie korciło.kupię dopiero jak się bedzie spóźniać(o ile będzie się spóźniać?)
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 6 miesiąc temu #123503 przez ann-sunshine
Dzień dobry,
dogorywam po weselichu, było super
a jak dwa dni przed ślubem ludzie informowali nas o końcu świata "ale żeście sobie datę na ślub wybrali", to im odpowiadaliśmy, że jak odejść z tego padołu to z hukiem ;-p
Agnes - witaj i gratuluję, będzie dobrze
Kunder - ale super, a tak się bałaś test zrobić, gdybyś wiedziała, że taki wynik to pewnie szybciej byś testowała
Jagoda - pozytywnej energii trochę przesyłam bo czytam, że jakieś doły u Ciebie, niech idą precz
MagdaM, przykro mi z powodu twojego pieska, jakby coś nie bardzo z pieskiem było, to pomyśl sobie, że będzie Aniołków w niebie pilnował. Ale wierzę, że jednak zwalczy chorobę
Anulka, za następny cykl trzymam kciuki jeszcze mocniej
Lacrijka, współczuję
Jagoda trzymam kciuki za wizytę, oby same dobrw wieści były
Vifi wszystkiego najlepszego
Nikusia trzymam kciuki. Jak testy korcą to rób, dziś, jutro, za 3 dni, aż dwie krechy zobaczysz
wiecie jakie cudne życzenia ślubne dostaliśmy? - po dzieciątku w każdym kątku ;-D
dogorywam po weselichu, było super
a jak dwa dni przed ślubem ludzie informowali nas o końcu świata "ale żeście sobie datę na ślub wybrali", to im odpowiadaliśmy, że jak odejść z tego padołu to z hukiem ;-p
Agnes - witaj i gratuluję, będzie dobrze
Kunder - ale super, a tak się bałaś test zrobić, gdybyś wiedziała, że taki wynik to pewnie szybciej byś testowała
Jagoda - pozytywnej energii trochę przesyłam bo czytam, że jakieś doły u Ciebie, niech idą precz
MagdaM, przykro mi z powodu twojego pieska, jakby coś nie bardzo z pieskiem było, to pomyśl sobie, że będzie Aniołków w niebie pilnował. Ale wierzę, że jednak zwalczy chorobę
Anulka, za następny cykl trzymam kciuki jeszcze mocniej
Lacrijka, współczuję
Jagoda trzymam kciuki za wizytę, oby same dobrw wieści były
Vifi wszystkiego najlepszego
Nikusia trzymam kciuki. Jak testy korcą to rób, dziś, jutro, za 3 dni, aż dwie krechy zobaczysz
wiecie jakie cudne życzenia ślubne dostaliśmy? - po dzieciątku w każdym kątku ;-D