- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124006 przez gosiak
jak się okaże że masz fasolinkę to jeszcze będziesz dziękować za te relaxy w Egipcie a jak Twój kiciuś przetrwał rozłąkę bez Was? mój jak przepadnie na noc ostatnio mu się zdarza to potem całą noc śpi między nami jak dziecko i się tulu tulu do nas taki stęskniony
idę na kocyka chyba bo mi w domu zimno, ale pewnie długo nie poleżę bo jak wcześniej pisałam słonce też mnie wkurza nie dogodzi mi dzisiaj, widać że małpa zbliża się wrrrrrrrrrr
idę na kocyka chyba bo mi w domu zimno, ale pewnie długo nie poleżę bo jak wcześniej pisałam słonce też mnie wkurza nie dogodzi mi dzisiaj, widać że małpa zbliża się wrrrrrrrrrr
Temat został zablokowany.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124020 przez Lacrijka
Z tego co mi tesciowa mowiła to niezbyt dobrze chyba..pierwszy tydzien siedział u nich pod drzwiami i miaukał, sikał gdzie popadnie i uciekał od nich.. Biedny cicioł..Teraz jak juz jest z nami w domu to krok w krok za mnie idzie..Nawet jak ide siku to on tez włazi do kuwety hahaha Spi mi na głowie, lazi pod nogami, śmiesznie tak Taka moja mała bida kochana.
Pokaże Wam nowe, ulubione miejsce do siedzenia mojego Maxia:
Pokaże Wam nowe, ulubione miejsce do siedzenia mojego Maxia:
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124048 przez Marta M
Nie wiedzialam ze koty tez tak sie potrafia przywiazac do ludzi...
Wiecie, tak czytam kilka stron i przyznam racje dziewczynom, Astra przestan myslec wkolo o sluzie, tutaj na staraczkach wiekszosc dziewczyn stara sie po kilka cykli, gdybys wyliczyla srednia staran to nie wiem czy by wyszlo mniej jak 6 miesiecy...Chocbys nam poslala zdjecie tego sluzu, pisala o wszystkich objawach, o samopoczuciu to my i tak nie jestesmy w stanie odpowiedziec na pytania typu: czy byla owu, czy jestes w ciazy...Ja tez myslalam ze jak zapragniemy dziecka to bedzie od razu, a to nie takie proste...kochajcie sie i jak nic z tego nie bedzie przez jakies pol roku to mozesz zaczac myslec o jakichs wstepnych badaniach, ale tez nie stresujac sie a tak dla wlasnej informacji...mnie gin powiedziala, ze jak po 2 latach nic nie bedzie, to wtedy sie mozna zaczac martwic!! A jak chcesz wiedziec czy masz owu idz do gina na monitoring cyklu..
Spoznione zyczenia dla Klaudusi, naszej egipskiej Iwonki i dla najmlodszej tu mezatki ann..
Wiecie, tak czytam kilka stron i przyznam racje dziewczynom, Astra przestan myslec wkolo o sluzie, tutaj na staraczkach wiekszosc dziewczyn stara sie po kilka cykli, gdybys wyliczyla srednia staran to nie wiem czy by wyszlo mniej jak 6 miesiecy...Chocbys nam poslala zdjecie tego sluzu, pisala o wszystkich objawach, o samopoczuciu to my i tak nie jestesmy w stanie odpowiedziec na pytania typu: czy byla owu, czy jestes w ciazy...Ja tez myslalam ze jak zapragniemy dziecka to bedzie od razu, a to nie takie proste...kochajcie sie i jak nic z tego nie bedzie przez jakies pol roku to mozesz zaczac myslec o jakichs wstepnych badaniach, ale tez nie stresujac sie a tak dla wlasnej informacji...mnie gin powiedziala, ze jak po 2 latach nic nie bedzie, to wtedy sie mozna zaczac martwic!! A jak chcesz wiedziec czy masz owu idz do gina na monitoring cyklu..
Spoznione zyczenia dla Klaudusi, naszej egipskiej Iwonki i dla najmlodszej tu mezatki ann..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Marta M.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu #124049 przez @nulka
hej diewuszki! witam też świeżyznę!!!trzeba nam tu takiej krwi rozgośćcie się i dużo pisać, baaardzo dużo!
goguś mnie też słońce wk... ja nie lubię takich prześwietleń bo chodzę wtedy jakbym obuchem w łeb dostała
dobrze że w domku mam chłodno...
lacrijjjo po test ale już!!!! bo mam głoda na II krechy popryskaj się czymś i leć. na chwilę to nie musisz się kąpać zaraz
Mirella dobra kara dla Jagody! i się nie pozacinaj....
Astra sory ale bez histerii. Sie uspokój a potem poczytaj nasze odpowiedzi i luzzzzzz, luz, luzzzzzzz a będzie i śluz (k. ale ze mnie poetka wątpliwa)
sory dziewczynki ale mam dzisiaj kompletny zastój mózgu i nie ręczę za to co tu jeszcze dzisiaj napiszę.
Głupawa, chyba hormony mnie w dekiel rąbią.
goguś mnie też słońce wk... ja nie lubię takich prześwietleń bo chodzę wtedy jakbym obuchem w łeb dostała
dobrze że w domku mam chłodno...
lacrijjjo po test ale już!!!! bo mam głoda na II krechy popryskaj się czymś i leć. na chwilę to nie musisz się kąpać zaraz
Mirella dobra kara dla Jagody! i się nie pozacinaj....
Astra sory ale bez histerii. Sie uspokój a potem poczytaj nasze odpowiedzi i luzzzzzz, luz, luzzzzzzz a będzie i śluz (k. ale ze mnie poetka wątpliwa)
sory dziewczynki ale mam dzisiaj kompletny zastój mózgu i nie ręczę za to co tu jeszcze dzisiaj napiszę.
Głupawa, chyba hormony mnie w dekiel rąbią.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124091 przez gosiak
ktoś tu jest mocno podejrzany ale nie powiem kto
luuzzzz luzzz będzie śluz hahahaha, anula mnie też dziś w dekielek odwala i to równo a co będzie latem jak słońce dopiero będzie walić
No fajne miejsce kocurek sobie znalazł widać równowagę umie utrzymać mój też różne dziwne miejsca sobie do siedzenia wybiera ostatnio wchodze do kuchni a ten na chlebaku nosz kurna ale wtedy to klapsa dostał i już nie siada
luuzzzz luzzz będzie śluz hahahaha, anula mnie też dziś w dekielek odwala i to równo a co będzie latem jak słońce dopiero będzie walić
No fajne miejsce kocurek sobie znalazł widać równowagę umie utrzymać mój też różne dziwne miejsca sobie do siedzenia wybiera ostatnio wchodze do kuchni a ten na chlebaku nosz kurna ale wtedy to klapsa dostał i już nie siada
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124096 przez @nulka
Lacrijka dawaj te II krechy, ciśnienia mi nie rób...
Ty ciężki przypadek>????
ja to dopiero jestem ciężka... ze 6 kilo dowaliłam od zeszłego roku. (nie wiem z czego cieszę)
A mój M zeby być delikatnym tekst do mnie: no przybyło Ci troszeczkę tu i ówdzie
gentaaaaaaaaalman!!! sie odezwał
kazałam się odwalić i do wieczora bidok dłubał coś w garażu. to było przed @ więc wybaczył szybko
wrócę tu dzisiaj ten test zobaczyć!!! Dała bym Ci swój bo mam skitrane pod gaciami 2 ale nawet mi sie franca nie spóźnia więc nie mogę się zabawić w siku - miku nic a nic
Gosiak Ty teraz masz najfajniejszą fazę. Tempka piękna i czekasz i masz nadzieję... Często dziewczyny piszą że mają stresa po owulce i nie mierzą. A ja tę fazę bardzo lubię!! prawie tak samo mocno jak przytulankową!!
taka trochę Agatha Christie (czy jakoś) "jest fasolka, czy nie ma?"
a potem niiiiiiiiima
Mirella mam nadzieję, że już wyciągnełaś to dziecko z tej wody...długo Cię nie ma
i się denerwuję
idę trawę skosić może mi ta faza przejdzie i zacznę się normalnie zachowywać
Ty ciężki przypadek>????
ja to dopiero jestem ciężka... ze 6 kilo dowaliłam od zeszłego roku. (nie wiem z czego cieszę)
A mój M zeby być delikatnym tekst do mnie: no przybyło Ci troszeczkę tu i ówdzie
gentaaaaaaaaalman!!! sie odezwał
kazałam się odwalić i do wieczora bidok dłubał coś w garażu. to było przed @ więc wybaczył szybko
wrócę tu dzisiaj ten test zobaczyć!!! Dała bym Ci swój bo mam skitrane pod gaciami 2 ale nawet mi sie franca nie spóźnia więc nie mogę się zabawić w siku - miku nic a nic
Gosiak Ty teraz masz najfajniejszą fazę. Tempka piękna i czekasz i masz nadzieję... Często dziewczyny piszą że mają stresa po owulce i nie mierzą. A ja tę fazę bardzo lubię!! prawie tak samo mocno jak przytulankową!!
taka trochę Agatha Christie (czy jakoś) "jest fasolka, czy nie ma?"
a potem niiiiiiiiima
Mirella mam nadzieję, że już wyciągnełaś to dziecko z tej wody...długo Cię nie ma
i się denerwuję
idę trawę skosić może mi ta faza przejdzie i zacznę się normalnie zachowywać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124104 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Byłam siku Gosku i wyczułam w moczu ze do mnie pijesz..Pudło kochana, mnie sie żelków zawsze chce, tylko dzis jakos wyjatkowo nie mam ich pod reka wiec musiałam nabyc.. Nabylam
ktoś tu jest mocno podejrzany ale nie powiem kto
Byłam siku Gosku i wyczułam w moczu ze do mnie pijesz..Pudło kochana, mnie sie żelków zawsze chce, tylko dzis jakos wyjatkowo nie mam ich pod reka wiec musiałam nabyc.. Nabylam
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #124107 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Lacrijka mnie sie wydaje, ze Gosku o kim innym myslala - dla mnie tez grubo podejrzany
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124111 przez gosiak
Magda wiem o kim myślisz też można by podejrzewać ale chodziło mi przyznam się o Lacrijke nosz po testa to nie bo tam ze 100 stopni jest ale po żelki to pewnie, nawet pewnie się wykąpała żeby iść, a może się spryskała? żeby szybciej
Mirella wyciągaj małą z wody bo już pewnie pomarszczona cała
@nulka no ty już niebawem wejdziesz w fazę którą lubisz czyli przytulanko, a potem też lubiana faza wyczekiwania, a ja w tym czasie pewnie będę płakać nad swoim nieszczęsnym losem ehhh.... i tak tak w kółko ...
A mnie już cyce to całe bolą, zgagula mnie dopadła wczoraj też mnie paliła rura...i jeszcze na sutkach jakieś gulki
Mirella wyciągaj małą z wody bo już pewnie pomarszczona cała
@nulka no ty już niebawem wejdziesz w fazę którą lubisz czyli przytulanko, a potem też lubiana faza wyczekiwania, a ja w tym czasie pewnie będę płakać nad swoim nieszczęsnym losem ehhh.... i tak tak w kółko ...
A mnie już cyce to całe bolą, zgagula mnie dopadła wczoraj też mnie paliła rura...i jeszcze na sutkach jakieś gulki
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #124113 przez gosiak
a do tej osoby o Której piszecie to po pierwszym niesfornym zdaniu się domyśliłam i miałam dejavu czy jak to się pisze
Gabi historie lubią się powtarzać
Gabi historie lubią się powtarzać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #124117 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Aaaa Gosia i LAcrijka to sorki wybaczcie - umysl mi cos wyzarlo
No ale... Gabi ja podejrzewam. Chocby po tym, ze za cholere nie czyta co sie pisze i wkolko macieju o jednym i tym samym gada - nerwow mi brak
No ale... Gabi ja podejrzewam. Chocby po tym, ze za cholere nie czyta co sie pisze i wkolko macieju o jednym i tym samym gada - nerwow mi brak
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.