- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #124957 przez ajłona
MagdoM odpowiedź przednia!!!! buhahahahaha i ja zrobiłam, sorki...fajno się czyta pościki o śluzie...zgadzam się z dziewuchami Astra - wyluzować i działać kiedy ochota najdzie najtrudniej jak się człowiek wkręci i sprawdza objawy panicznie. hahahah i kto to mówi- wczoraj zrobiłam test owulacyjny na razie cisza.tak orientacyjnie siekłam bo jeszcze chyba ze 2 dni do owulacji...pozdro.a historia z wywrotką Jagoda była przerażająca ale tak opowiedziana ze rykłam ze śmiechu i zaciesz na twarzy jak mówią gimnazajlisci
Temat został zablokowany.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #124963 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Gosia hahahahahaha buhahahahaa pierniczysz z tym kwadracikiem co nie?? hahahahahaa
Dobranoc
Dobranoc
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #124974 przez gosiak
nie piernicze bo to prawda sama testowałam a tak na serio to na prawdę coś takiego kiedyś wyskoczyło mi w reklamach na jakiejś stronce o tematyce "ciąży" więc wybaczcie że Wam wcześniej tego nie powiedziałam ile byście zaoszczędziły na tych testach .... no ale Astra już tak dobitnie pyta czy jest w ciąży więc olśniło mnie i przypomniałam sobie
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 6 miesiąc temu #125003 przez gabi28
o tak,no teraz jak już wiem,że @ nie przyjdzie (niebieski kwadracik) to muszę mieć zachcianki,więc faktycznie 12zł na truskawki będzie jak znalazł....ale czy ja już mogę mieć zachcianki?????? no napiszcie mi dziewczyny,musicie to wiedzieć...
uciekam spać bo palma na głowę mi bije
uciekam spać bo palma na głowę mi bije
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #125019 przez gosiak
hahah no Asik dobrze że o palcu nie zapomniałam, biedne były by te monitory
Gabi myślę że powoli mogą się zacząć zachcianki więc leć po te truskawki
matko mi też odbiło aż mam wyrzuty
brzuch małpowo
Gabi myślę że powoli mogą się zacząć zachcianki więc leć po te truskawki
matko mi też odbiło aż mam wyrzuty
brzuch małpowo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez gosiak.
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #125033 przez Lacrijka
Ależ Wy jestescie okropne !!! Nie żal Wam koleżanki, mi jej troche szkoda, ale co tam pewnie musi byc wysoka za to..Stała w kolejce po wzrost a po rozumek juz czasu brakło..Coś za coś.
Wstałam własnie..i mój maz juz spiewa "Stara wstała, bedzie dymic" lalala hahahha Ma to mózg ?? teraz bede sie przewracac z boku na bok bo pospałam od 16
Gosiak, mnie tez na @ cmi..tylko u mnie gorzej bo u mnie @ natentychmiast ma przyjsc a Tobie to sie z leksza zdaje bo masz czas, rano pewnie mnie nawiedzi.. a Kupiłam se extra testa..by to szlag, no !
PS. Nie piszcie o truskawkach bo Mirella patrzy hahahaha
Wstałam własnie..i mój maz juz spiewa "Stara wstała, bedzie dymic" lalala hahahha Ma to mózg ?? teraz bede sie przewracac z boku na bok bo pospałam od 16
Gosiak, mnie tez na @ cmi..tylko u mnie gorzej bo u mnie @ natentychmiast ma przyjsc a Tobie to sie z leksza zdaje bo masz czas, rano pewnie mnie nawiedzi.. a Kupiłam se extra testa..by to szlag, no !
PS. Nie piszcie o truskawkach bo Mirella patrzy hahahaha
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #125048 przez gosiak
My okropne??? hehe no Tyś dowaliła jak trza
Fajnego musisz mieć męża, i pośpiewa
Dobra ja mogę Duśki popilnować niańkowałam kiedyś przez dwa lata więc coś tam jeszcze pamiętam a Mirella niech sobie poje truskawek i szybko wyleczy przejedzenie
Lacrijka ja myślę że wykorzystasz ten super extra test
Fajnego musisz mieć męża, i pośpiewa
Dobra ja mogę Duśki popilnować niańkowałam kiedyś przez dwa lata więc coś tam jeszcze pamiętam a Mirella niech sobie poje truskawek i szybko wyleczy przejedzenie
Lacrijka ja myślę że wykorzystasz ten super extra test
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 6 miesiąc temu #125051 przez ann-sunshine
Dziewczynki, lepiej te truskawki ograniczcie, bo widzę, że one jak grzybki na was działają i humorki Wam się przednie porobiły mimo objawów przedmałpowych
- Grudniowa Jagoda 79
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #125053 przez Grudniowa Jagoda 79
hej noga lepiej nawet nie boli juz az tak ,ale dzieki za troske.Ale najgorsze jest to ze młody i paula tez dzis zaliczyli glebe kolo kuchni.Kuba biegal i sie wywalil ale Paula to juz bylo mistrzostwo swiata.Szła do kuchni bo chciala wziasc dokladke obiadu i za chwile łubudu! ja patrze ta lezy na podłodze talez daleko od niej ona wstaje i mowi "nic mi nie jest " a w szoku byla chyba bardziej ode mnie. Podkneła sie o mały karton ktory przygotowalam do wyrzucenia.Stal z boku ja do tej pory nie wiem jak ona na niego wpadła.Wstala i mowi "juz mi sie odechcialo jesc" Ja nie wiem jakies fatum czy cos?
Astra ja sie nie znam u mnie sex byl zawsze z przyjemnosci nawet wtedy kiedy staralismy sie o dziecko.Nie wiem ile masz lat lecz wiem ze chcesz miec dziecko.Pisałam Ci juz kup sobie testy owulacyjne i nie traktuj męza jak reproduktora bo wkoncu on tez bedzie mial dosc.
Mimo to trzymam kciuki zeby sie udało.
MagdaM masz racje (mowie o astrze)
Pogłaskaj mieszkanca brzuszka ode mnie
Nikusia vifi trzymam zeby @ sie nie pojawiła, a jak bedziecie kupowac testy ciazowe to poproscie w aptece o te pozytywne
Nikusia ale moze sie nie rozkreci, czasem zamiast okresu pojawia sie plamienie wiec moze jeszcze nic straconego.
Lacrijka trzymam mooooooooooooocno!!!!! Musi byc pozytywny.MUSI!
magda m spokojnie polez troszke i moze przejdzie jak nie to wez no-spe
@nulka ja tez Cie kofam :*
ajłona niemozliwa baba z ciebie teraz to Ty mnie rozbawilas z tym "zaciesz na twarzy"
ale macie humorki te testy przez internet niezla sprawa trzeba bylo podac adres to bym sie posmiała.
Kurde mi palma dzis nie odbija ale dopadło mnie jakies wku*rwi*enie rozsiane ja piernicze, maz to nie wiedzial dzis czy uciekac z domu czy jednak zaryzykowac i zostac tak fuczałam na wszystkich ,nawet młodemu sie oberwal opiernicz bo zostawil klocki i nadepnełam na jeden aaaaaaaaałłłłłłłłłłććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!
ale byl w szoku ze mama potrafi tak krzyczec.Głupio mi teraz jak nie wiem.
Astra ja sie nie znam u mnie sex byl zawsze z przyjemnosci nawet wtedy kiedy staralismy sie o dziecko.Nie wiem ile masz lat lecz wiem ze chcesz miec dziecko.Pisałam Ci juz kup sobie testy owulacyjne i nie traktuj męza jak reproduktora bo wkoncu on tez bedzie mial dosc.
Mimo to trzymam kciuki zeby sie udało.
MagdaM masz racje (mowie o astrze)
Pogłaskaj mieszkanca brzuszka ode mnie
Nikusia vifi trzymam zeby @ sie nie pojawiła, a jak bedziecie kupowac testy ciazowe to poproscie w aptece o te pozytywne
Nikusia ale moze sie nie rozkreci, czasem zamiast okresu pojawia sie plamienie wiec moze jeszcze nic straconego.
Lacrijka trzymam mooooooooooooocno!!!!! Musi byc pozytywny.MUSI!
magda m spokojnie polez troszke i moze przejdzie jak nie to wez no-spe
@nulka ja tez Cie kofam :*
ajłona niemozliwa baba z ciebie teraz to Ty mnie rozbawilas z tym "zaciesz na twarzy"
ale macie humorki te testy przez internet niezla sprawa trzeba bylo podac adres to bym sie posmiała.
Kurde mi palma dzis nie odbija ale dopadło mnie jakies wku*rwi*enie rozsiane ja piernicze, maz to nie wiedzial dzis czy uciekac z domu czy jednak zaryzykowac i zostac tak fuczałam na wszystkich ,nawet młodemu sie oberwal opiernicz bo zostawil klocki i nadepnełam na jeden aaaaaaaaałłłłłłłłłłććććććććććć!!!!!!!!!!!!!!
ale byl w szoku ze mama potrafi tak krzyczec.Głupio mi teraz jak nie wiem.
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Grudniowa Jagoda 79.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #125060 przez @nulka
Dżizessss
czegoście się dzisiaj nażarły????
ja sie boje tu wejść!!!!
ja sie boje Was czytać!!!
poszłyście po bandzie na maxa
mam nadzieję że ktoś nie zatrybi..., jesu... mi się udzieliło!!
Gosiak jak znajdziesz namiar na ten kwadracik to podeślij, mój lapcioch wytrzymały to się mogę nawet pokręcić na nim.
Jagoda a może tam jakaś żyła wodna??
Laski a na sm dziewczyny piją jakieś zioła, jakiegoś Sroki słyszałyście coś o tym??
One tam fasolkują po 28 szklankach
Astra nawiązując do kilku innych wypowiedzi to wyznam szczerze że dla mnie sex jest tylko i wyłącznie przyjemnością, póki co efektów brak więc cieszę się że czas nie zmarnowany
czegoście się dzisiaj nażarły????
ja sie boje tu wejść!!!!
ja sie boje Was czytać!!!
poszłyście po bandzie na maxa
mam nadzieję że ktoś nie zatrybi..., jesu... mi się udzieliło!!
Gosiak jak znajdziesz namiar na ten kwadracik to podeślij, mój lapcioch wytrzymały to się mogę nawet pokręcić na nim.
Jagoda a może tam jakaś żyła wodna??
Laski a na sm dziewczyny piją jakieś zioła, jakiegoś Sroki słyszałyście coś o tym??
One tam fasolkują po 28 szklankach
Astra nawiązując do kilku innych wypowiedzi to wyznam szczerze że dla mnie sex jest tylko i wyłącznie przyjemnością, póki co efektów brak więc cieszę się że czas nie zmarnowany
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.