- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #125244 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Oj tak dolaczam sie do zyczen Gosi!! Mamcie obecne i przyszle (staraczkowe) wszystkiego Naj!! I jestem pewna, ze za rok juz Was tu nie bedzie
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Temat został zablokowany.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu #125280 przez Lacrijka
Ja niestety od 3 lat nie lubie tego dnia.. Od kiedy straciłam moja kochana mame ten dzien mogłby dla mnie nie istniec.. Wiem wiem, ze ona gdzies jest i sie mna opiekuje, ale to juz nie to samo..Nie moge do niej pojsc z kwiatkiem, przytulic sie, zlozyc jej zyczen.. Nie moge..
Mam nadzieje ze czar tego dnia wróci, gdy ja sama zostane mama... Mam nadzieje....
Mam nadzieje ze czar tego dnia wróci, gdy ja sama zostane mama... Mam nadzieje....
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #125319 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Lacrijka sciskam i zaciskam
ViFi jak sytuacja u Ciebie??
ViFi jak sytuacja u Ciebie??
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #125328 przez Mirella
Lacrijka, to przytulam, też wiem co to znaczy, ale fakt, że jak się fasolki doczekasz to już innaczej na ten dzień popatrzysz, wiem coś to tym
U nas dziś w ogóle świętowanie na maksa bo nie dość ze Dzień Matki, to jeszcze mój mąż ma urodziny, a jakby nam było mało to jeszcze mamy czwartą rocznicę ślubu
Wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom (nieważne z fasolkami czy bez) życzę dużo wytrwałości i optymizmu na codzień
U nas dziś w ogóle świętowanie na maksa bo nie dość ze Dzień Matki, to jeszcze mój mąż ma urodziny, a jakby nam było mało to jeszcze mamy czwartą rocznicę ślubu
Wszystkim obecnym i przyszłym mamusiom (nieważne z fasolkami czy bez) życzę dużo wytrwałości i optymizmu na codzień
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #125337 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Mirella to na 4 gody wszystkiego naj kochani!! Spelnienia marzen, radosci i usmiechow!!
I dla meza z okazji urodzin tez zyczonka przesylam
I dla meza z okazji urodzin tez zyczonka przesylam
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #125366 przez nikusia1988
Raport:
@ dalej nie ma... tylko wczoraj ten różowy śluz.
Co do kwadracika to najpierw że pozytywny a za drugim razem niebieski, a jak palca nie przyłożyłam to również się zmienił na niebieski Oby ta pierwsza próba była dobra...
@ dalej nie ma... tylko wczoraj ten różowy śluz.
Co do kwadracika to najpierw że pozytywny a za drugim razem niebieski, a jak palca nie przyłożyłam to również się zmienił na niebieski Oby ta pierwsza próba była dobra...
- magduska
- Wylogowany
- rozmowna
- W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walc
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 17
13 lata 6 miesiąc temu #125380 przez magduska
a ja witam was serdecznie,moze sie juz nie udzielam,ale staram sie was czytac na biezaca ) powiedzmy,choc wiecie,ze nielatwo was jest nadrobic w jeden dzien
ja rowniiez zycze wszystkim mamom przyszlym,obecnym i tym ktore fasolkuja wszystkiego najlepszego z okazji DNIA MATKI )))
mirellla dla ciebie po czworne zyczenia hihhi
lacrijka trzymaj sie cieplo ))
a ja tez dostalam prezent w tym szczegolnym dniu,otorz zawiatala do mnie niedawno @-spodziewalam sie,no coz,mi nie jest dane byc matka i coraz bardziej sie do tego przekonuje ((( a na dodatek najgorsze jest to,ze teraz na ulicy jak nigdy wysyp kobiet z brzuszkiem-poprostu zazdroszcze im tego-choc wiem,ze tak nie wolno,ale to silniejsze odemnie
ja rowniiez zycze wszystkim mamom przyszlym,obecnym i tym ktore fasolkuja wszystkiego najlepszego z okazji DNIA MATKI )))
mirellla dla ciebie po czworne zyczenia hihhi
lacrijka trzymaj sie cieplo ))
a ja tez dostalam prezent w tym szczegolnym dniu,otorz zawiatala do mnie niedawno @-spodziewalam sie,no coz,mi nie jest dane byc matka i coraz bardziej sie do tego przekonuje ((( a na dodatek najgorsze jest to,ze teraz na ulicy jak nigdy wysyp kobiet z brzuszkiem-poprostu zazdroszcze im tego-choc wiem,ze tak nie wolno,ale to silniejsze odemnie
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #125386 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
magduska nie gadaj glupot!! Kazda moze byc mama, czasem poprostu trzeba poczekac... Zaciskam mocno kciuki. Najwazniejsze to wierzyc i sie nie poddawac. Ja sama mam kolezanke ktora przez 2 lata nie mogla zafasolkowac, potem 6 razy poronila i powiedzieli jej, ze musze jej wyciac jajniki bo cos tam i nie bedzie mama. Ale ona miala wielka sile i wiare i w dniu operacji przyszedl lekarz i powiedzial, ze niestety operacji nie bedzie, bo on nie wie jak to mozliwe ale kolezanka jest w ciazy!! I co?? I teraz corenka jest na swiecie - udalo sie!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #125400 przez Mirella
Magduska no chociaż w takim dniu moglabyś mi dać odpocząć, to nie, muszę Cię za głupie gadnie palnąć,
wrrrrrrrrrr
AAAAAAAA MMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
i żebyś mi więcej durnot nie gadała bo następnym razem mocniej będzie, no
za życzonka dziękujemy
wrrrrrrrrrr
AAAAAAAA MMMMMMMMMAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
i żebyś mi więcej durnot nie gadała bo następnym razem mocniej będzie, no
za życzonka dziękujemy
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- mala_czarna
- Gość
13 lata 6 miesiąc temu #125441 przez mala_czarna
Mirella napisał:
Dziewczyny ja tu do Was często zaglądam i śledzę Wasze strania. Zaciskam kciuki mocno mocno mocno mocno... choć nie tak często się udzielam, jak kiedys, to jestem cały czas z Wami. Za oknem pogoda piękna lato się zrobiło pełną gębą.Idę dzis do lekarza i zobaczę jak moja dzidzia się sprawuje
Co Wy takie nerwowe? Wykapana nakarmiona wyspana i jeszcze raz nakarmiona
@nulka misiaczki słodkie, reszcie cioć też dziękujemy
mnie się wydaje, że te Wasze podejrzenia, zakładając że słusznie odgadłam, to o tyle bez sensu że m_cz juz tu nie ma, na mamusie się chyba przeniosła, jakoś jej daaawno nie widziałam. Czy mi się wydaje?
Nie piętnujmy każdej nowej, lepiej zwyczajnie poprosić o sprawdzenie jak uważacie że coś na rzeczy jest.
Za te truskawki to Wam coś zlego zrobię normalnie, uwielbiam, a nie mogę
to teraz jak mi smaka narobiłyście, to która na ochotnika z Klaudią posiedzi? to ja się obeżrę i odchoruję
Dziewczyny ja tu do Was często zaglądam i śledzę Wasze strania. Zaciskam kciuki mocno mocno mocno mocno... choć nie tak często się udzielam, jak kiedys, to jestem cały czas z Wami. Za oknem pogoda piękna lato się zrobiło pełną gębą.Idę dzis do lekarza i zobaczę jak moja dzidzia się sprawuje