BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #125741 przez delfinek83
Cześć Dziewczynki :kiss:

Moc buziaków dla wszystkich obecnych i przyszłych Mamusiek :kiss:

Trzymam kciuki za nasze dzielne staraczki :silly:

Lacrijka i Nikusia, bardzo chciałabym zobaczyć jutro Wasze II :kiss:

Ajłona, no to działaj działaj, w czerwcu chcę widzieć efekty! :lol:

A co do akcji z Astrą, to po prostu szkoda słów, było zabawnie, ale co za dużo to niezdrowo :angry:

Mirella, dobrze pamiętasz, że to mi pisałaś że póki nie ma @ to jest dobrze i na drugi dzień proszę, od razu II, czary mary i są hehe dziękuję :kiss:
miałaś moc w Wielką Noc :lol:

spadam już do wyrka, bo coś zaczyna grzmieć i się błyskać za oknem, a ja za burzą nie przepadam :cheer:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #125777 przez ajłona
Delfinku i ja czekam z niecierpliwością na efekty czerwcowe. pozdrawiam serdecznie Ciebie i resztę załogi!!! dzis zdecydowałam się wziąc sie za ten cholerny pecherz. jade do nefrologa!!! moze powie cos mądrego. pzdr
13 lata 6 miesiąc temu #125778 przez angellika1
Dziewczyny co sie dzieje na tym forum???? jakieś dziwne osoby sie tutaj loguję masakra........

No nic.. Trzymam kciukalce za testujące :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #125784 przez mala_czarna
Ajłona bardzo dobrze że wzięłaś "byka za rogi". Takie stany zapalne, bakterie powinno się przed staraniami wyleczyć. 3mam kciuki za pozytywne wiesci :)

Delfinek nasza forumowa czarownica ma w sobie moc...nie da się ukryć. Ja jeszcze nie wiedziałam czy test pokaze II kreski a ona wiedziała. Teraz czekam z niecierpliwością czy co do płci maleństwa też się sprawdzi...ja mam tez przeczucie że to chłopiec...ale cokolwiek by nie było ważne by było zdrowe.

Angelika1 oj się dzieje kochana!

Mirella ale się uśmiałam :D :D :D :D
13 lata 6 miesiąc temu #125804 przez Marta M
Kurna felek! tyle mnie ominelo...ale i tak mialam niezly ubaw czytajac zalegle posty, buahahaha :) Co do astry od poczatku mi to nie pasowalo: kochalam sie z mezem, mam sluz, skonczyl we mnie, czy jestem w ciazy?? Bojuuuu!!! Ale juz nie ma sensu sie wypowiadac na ten temat i najlepiej bedzie wogole nie reagowac na jej posty, to sama (albo sam) przestanie tu wypisywac ;)

Gdzie nikusia, lacrijka?? Co tam, jak tam???
13 lata 6 miesiąc temu #125819 przez gosiak
Witam:)

Angelika no widzisz co raz częściej jakieś barany tu włażą, ale nieważne powinno się jej znudzić bo ileż można, a Ty kochana napisz co u Ciebie jak się czujesz i w ogóle? :kiss:

Majocha no to świetnie widzę czas Ci w PL mija, wrzucaj fotki chętnie popatrzę :cheer:
ile jeszcze w PL pobędziesz?

A u mnie dziwota termometr mi szaleje 5 dni z rzędu miałam 37 a dziś skok 37.2- nigdy takiej nie mialam, ale myślę że jutro zacznie spadać, to chyba nie ten cykl niestety, tak jakoś czuje :(

miłego dnia dziewczyny, jak u Was pogoda u mnie pochmurno :dry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #125822 przez Suari
gosiak niczego nie przekreślaj :) niejednej wydawało sie, że to "nie tym razem" :)
13 lata 6 miesiąc temu #125824 przez gabi28
cześć dziewczynki :)

chyba przez pogodę(jest parno ) nie mam siły pisać,przyszłam się tylko przywitać. może później napiszę coś wiecej... póki co cycuchy bolą małpowo.
13 lata 6 miesiąc temu #125840 przez angellika1
Gosiak a ja rosne i rosnę .. teraz łatwiej mnie przeskoczyć niż obejść ;) ;) ;) Nikoś coraz bardziej się rozpycha aż nie mogę uwierzyć że tak całkiem niedawno widziałam ledwo widoczne dwie kreseczki na teście :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #125850 przez Lacrijka
Czesc dziewuszki !!

U mnie @ nadal brak, brzuch @ nie boli, ale jajuchy pikaja na zmiane. Tempka spadła o jeden kresek, test negatywny (10mlU). Juz w ogóle zgupłam :huh: :huh: :huh:

Żrem co sie pod łapę nawinie. Czekam na @. Mogła by sie zjawic bo chce sie umówic do fajnego gina. We wrocku mówia na niego "dzieciorób" hehe Pomógł wielu kobietkom zajsc w ciaze, znajoma mi go poleciła. Tylko nie wiem jak sie do niego dostac, bo nie rejestruje sie do niego tylko sie idzie i czeka..pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Zobaczymy, moze sie mi uda "wysiedziec" wizyte :laugh: :laugh: :laugh:

U nas pogoda pod psem, duszno i parno a szlonka nie ma.. Cos z tego bezie, rano juz padało a zapowiadaja burze.. Fajnie !! Wczorajsze plamienia juz wieczorem ustapiły, nie wiem o co kaman. Gosiak, Ty nie marudz bo jak Mirellla to poczyta to Ci sie oberwie nieźle :lol: :lol: :lol: Mamy sie tak nie bałam jak Mirelli hahahaha ;) ;) ;) ;) ;)
13 lata 6 miesiąc temu #125856 przez Natu
witam się ciepło w ten ciepły dzień. Jestem tu nowa - mam pytanie.... jest tu może jakaś poczekalnia dla staraczek? Nasze starania zaczną się najwcześniej na wiosnę 2012 więc nie chcę się tu pałętać niepotrzebnie ;)

pozdrawiam staraczki i gratuluję tym które się już wystarały ;)

6tc[*]...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #125866 przez @nulka
witam dziewczynki
u mnie pochmurno i chłodno, ale ja mam przy takiej pogodzie powera więc nie narzekam.

Angelika ale masz fajnie, też bym chciała być takim grubaskiem :)

Gosiak w tamtym Twoim cyklu myślałam, że to już na Ciebie czas. No dupa ze mnie nie czarownica. :)
Ale w tym to już tak mmocno mi się zdaje, że musisz!!!! :lol:

trzymam, nie puszczam kciuków za wszystkie majowe Testówki. :) :) :)

a ja będę się już powoli rozkręcać na staranka :silly:
Tylko że eM mnie wczoraj wk... i mu zrobiłam bana na sypialnię.
No kara jakby i dla mnie bo pościć musiałam :(
Ale gadać wczoraj nie było z kim bo jeszcze nie dotarło że jest be, a też ja nie lubię w emocjach spraw załatwiać. Przespałam się z problemem i dzisiaj mu wykład zrobię na spokojnie. :side: B)

Natu witaj, no u nas to sie liczy staż, ;) więc tu zostań to wiosną jak znalazł już Ci sie to stażwe policzy i może się uda za pierwszym razem.

Lacrijka Ty działaj, bo może Ci się wszystko pop... i kto wie czy ten śluz to nie jajeczkowanie było
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #125870 przez gosiak
Angelika to super, strasznie szybko minęło jeszcze troszkę i Nikoś będzie już obok Ciebie :kiss: śliczne imię wybraliście :blink:

Lacrijka dobra już nie będę marudzić, czekam :dry:

Witam Natu ja nie mam nic przeciwko żebyś tu została, bo my tu o wszystkim nie tylko o starankach piszemy:blink:

No właśnie @nulka wolę się nastawiać na @ bo ostatni cykl strasznie mnie rozczarował...więc piękne wykresy nie zawsze muszą mieć piękne zakończenie, czasem jak widzę te wykresy co się udało to zadaję sobie pytanie jakim cudem :unsure: dla tego cierpliwość trzeba mieć i czekać do ostatniego dnia bo wszystko może się zdarzyć :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #125877 przez Marta M
Natu na staraczkach sa nie tylko staraczki, sa i ciezarowki i bylo tez tak, ze byly z nami kobitki, ktore mialy dopiero w planach starania..Sa tu poprostu kobiety, ktore maja instynkt macierzynski..;) Zreszta jak nie uciekniesz to sama sie przekonasz jakie tu fajne kobity sa :lol: :lol:
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #125885 przez Lacrijka
@nulka, tez pomyslałam ze to moze owulka dopiero.. I wieczorem dopadłam małża, zobaczymy.
Powiem Wam, ze od paru dni mam przybite dni..ostatnio troche sie z Wami pochichrałam ale tak to lipa, moze jakas deprecha mnie łapie ?? Nie mam ochoty na nic, nie chce mi isc do ludzi..Siedze w domu i łapie doły.. Nawet wczorajsze lody, które przyniósł mąz nie sprawiły mi przyjemnosci a moje ulubione orzeszkowe :( :( :( :( :( Musze sobie znaleźc jakies zajecie, bo o..pieje sama ze soba :( :( :(

Gosiak, niby nie marudzisz..a co to za minka po obiecaniu ze nie bedziesz marudziła ?? Coś Ci nie wierze ;) ;)
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia