- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126004 przez nikusia1988
Madziaska to już i tak by negatyw wyszedł bo już kilka razy mocz oddawałam
Temat został zablokowany.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #126011 przez Mirella
Gosiak ja też widzę, avatarki mają to do siebie że ich właścicielki najpóźniej je widzą
Natu, przylazłaś i się zaraziłaś, już od nas nie pójdziesz, ja Ci to mówię, jakem tutejsza czarownica sama widzisz, że już mną straszą
gabi jak Cię tak dusi to sobie przypomij jakie hasełko tu głosiłyśmy niedawno "stop testom przed terminem @" bo sama wiesz co z tego wynika, niestety swoje odczekać trzeba... bierz z Nikusi przykład, wszystkie nas trzyma w niepewności...
Lacrijka, Ty to podejrzana jesteś
Jak o kimś zapomniałam to buziaki hurtowo łapcie, na bank zapomniałam przez te 3 strony, ale mam chore dziecko to chyba wybaczycie?
Natu, przylazłaś i się zaraziłaś, już od nas nie pójdziesz, ja Ci to mówię, jakem tutejsza czarownica sama widzisz, że już mną straszą
gabi jak Cię tak dusi to sobie przypomij jakie hasełko tu głosiłyśmy niedawno "stop testom przed terminem @" bo sama wiesz co z tego wynika, niestety swoje odczekać trzeba... bierz z Nikusi przykład, wszystkie nas trzyma w niepewności...
Lacrijka, Ty to podejrzana jesteś
Jak o kimś zapomniałam to buziaki hurtowo łapcie, na bank zapomniałam przez te 3 strony, ale mam chore dziecko to chyba wybaczycie?
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126014 przez nikusia1988
Mirella nadrabiam za te dni co testy robiłam 2,3 dni przed @ z nadzieją że będzie cień cienia cienia Teraz muszę nabrać sił i dojrzeć do tego co zobaczę na teście, bo albo będę ryczeć cały dzień z pozytywa albo pół dnia z negatywa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126040 przez Lacrijka
Ja jestem podejrzana Mirellko ???? ale jak to ? To nie ja, ja jestem niewinna! No przeciez mnie tam nawet było !!!
Gosiak, avatara masz przedniego !! No alez nie ma za co, nie ma za co..ja przeciez taka raczej skromna jestem
Nosi mnie !! Tak mnie nosi ze szok !! łaze od okna do okna, kotowi biednemu sie oberwało bo mi pod nogami sie palenta....Echhhhh marny ten moj zywot ...
Gosiak, avatara masz przedniego !! No alez nie ma za co, nie ma za co..ja przeciez taka raczej skromna jestem
Nosi mnie !! Tak mnie nosi ze szok !! łaze od okna do okna, kotowi biednemu sie oberwało bo mi pod nogami sie palenta....Echhhhh marny ten moj zywot ...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu #126056 przez @nulka
no dopiero tu zagladałam a Wy przez 2 godziny 3 strony zrobiłyście!!!
znowu się ukwiczałam
jak se wyobraziłam Gosiakowego sierściucha jak targa do swojej pani bet od sąsiadów.
taki kot to skarb!!!
Mirellka zdrówka dla Dusi
Nikusia brawo!!! jutro 16fl a to najbardziej prawdopodobne że coś będzie widać więc czekam na jutro
Lacrijka łączę się z Tobą w tej dolinie, zauwazylam że mnie dopada co drugi dzień
ale nie daję się, walczę dzielnie, a te głupawki to chyba obrona organizmu przed deprechą.
Nic to, trza się cieszyć z tego co jest.
gabi jak Cię testy swędzą to je ....podrap , po co Ci rozczarowania, czekaj grzecznie a my będziemy wspierać. No i jak czekamy to nam ładnie napięcie budujesz
Natu nie powiedziałyśmy Ci allle.... jak tu wlazłaś to przepadłaś!!! Jesteś już nasza.
znowu się ukwiczałam
jak se wyobraziłam Gosiakowego sierściucha jak targa do swojej pani bet od sąsiadów.
taki kot to skarb!!!
Mirellka zdrówka dla Dusi
Nikusia brawo!!! jutro 16fl a to najbardziej prawdopodobne że coś będzie widać więc czekam na jutro
Lacrijka łączę się z Tobą w tej dolinie, zauwazylam że mnie dopada co drugi dzień
ale nie daję się, walczę dzielnie, a te głupawki to chyba obrona organizmu przed deprechą.
Nic to, trza się cieszyć z tego co jest.
gabi jak Cię testy swędzą to je ....podrap , po co Ci rozczarowania, czekaj grzecznie a my będziemy wspierać. No i jak czekamy to nam ładnie napięcie budujesz
Natu nie powiedziałyśmy Ci allle.... jak tu wlazłaś to przepadłaś!!! Jesteś już nasza.
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #126057 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hahahahaa Musialam wejsc na chwile od mamy jak to zobaczylam to jest albo niedorozwoj albo pustoglowie. Podejrzewam musta Pancie i tyle. I w tym momencie jak za wszystkie laseczki trzymam tu kciuki za II tak za Astre nie - sorry ale zal dziecka. Do dziecka trzeba dorosnac. Kup sobie lalke moze najpierw bo taki poziom prezentujesz...
Buziole kochane!!
Buziole kochane!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126064 przez nikusia1988
@nulka ale i tak nie jestem przekonana do jutrzejszego testowania bo być może jak to już parę postów w tył pisałam może być to dopiero 12dfl...
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126068 przez Lacrijka
gosiak napisał:
Ja po kocie nie chodze, to on mi wchodzi pod nogi bo chrupki żydzi Jude mały.. Ale juz dzis jadł a za duzo nie moze, ba! w ogóle nie moze ale ze lubi to mu nie pożałuje przecież, nie ?
A z innej beczki, podoba Wam sie taka łazienka ?? Mam pare h zeby odszukac inspirace, bo wieczorem jedziemy po płytki 1.
2.
3. moj faworyt z czerwienią :
sama lepszejszego bym nie znalazła jeszcze raz dzięki niech Ci fasolką będzie wynagrodzone
nie łaź po kocie a patrz pod nogi
Ja po kocie nie chodze, to on mi wchodzi pod nogi bo chrupki żydzi Jude mały.. Ale juz dzis jadł a za duzo nie moze, ba! w ogóle nie moze ale ze lubi to mu nie pożałuje przecież, nie ?
A z innej beczki, podoba Wam sie taka łazienka ?? Mam pare h zeby odszukac inspirace, bo wieczorem jedziemy po płytki 1.
2.
3. moj faworyt z czerwienią :
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #126073 przez Mirella
Anulka, widzę, że tak się Duśką przejęłaś, ze nie doczytałaś do konca co napisałam ale Natu gdzieś polazła, przestraszyła się czy co?
W imieniu Duśki dziękuję, bidulka moja taka, sama nie wie co chce, i co gorzej ja tez nie wiem...
Magda to już mówiłam, mój charakter, tylko ja się częściej w język gryzę
Lacrijka, szczerze mówiąc lazienka w tych kolorach to nie mój typ, no ale co kto lubi
W imieniu Duśki dziękuję, bidulka moja taka, sama nie wie co chce, i co gorzej ja tez nie wiem...
Magda to już mówiłam, mój charakter, tylko ja się częściej w język gryzę
Lacrijka, szczerze mówiąc lazienka w tych kolorach to nie mój typ, no ale co kto lubi
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126077 przez Lacrijka
Mój mąż tez nie byl zachwycony, poki mu tego nie znalazłam w sklepowych inspiracjach i mógł na zywo ocenic, mało tego, teraz pozwolił mi cały dom urzadzic w szarościach, grafitach i bieli..Musi mnie troche chyba kochac
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33