BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126279 przez nikusia1988
Ale skąd by się u mnie ta jasna krew wzięła???? Może to dopiero zagnieżdżenie było hahaha :lol: :laugh: Ale to nie było to bo przy zagnieżdżeniu jest kropelka czy coś podobnego a ja miałam trochę więcej...
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #126281 przez gosiak
wiecie co dziewczyna z SM o nicku "renata:)" też wcześniej robiła test owu i też jej słaba krecha wyszła na drugi dzień z rana z pierwszego sika jeszzce słabsza a po dwóch dniach ciążowy ze słabą krechą i następny z mocną i jest w ciąży...jeny nakręcam się a miałam na spokojnie podejść do tego cyklu :angry:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126283 przez nikusia1988
Gosiaku siebie nakręcasz i przy okazji mnie :woohoo:
13 lata 6 miesiąc temu #126303 przez MagdaM
Mirella ja jak widze skrajna glupote to nie umiem sie ugryzc w jezyk :silly:

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu #126305 przez monika1984lodz
Witam was dziewczynki :) tak sobie was podczytuje od czasu do casu i trzymam mocno kciuki :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #126306 przez gabi28
humor mam iście @. dostało się niechcący mojemu M. biedak,uciekł ode mnie :) i teraz sama siedzę.

myślałam,myslałam i wymyśliłam... jeśli się nie uda w tym cyklu,to "zawieszam"starania na jakiś czas.będę szukać pracy,żeby wyjechać tak na 2 miesiące do Niemiec.zajmowałam się już starszymi osobami i taki wyjazd dobrze by mi zrobił.gdybyście miały jakieś namiary na kogoś kto może cos wiedzieć o takiej pracy to dajcie mi znać...

odpoczęłabym trochę od stresów z przed operacji,po operacji i teraz stresów związanych ze staraniami. zresztą chyba potrzebuję odmiany,od kwietnia zeszłęgo roku siedzę w domu i mam tego trochę dość.
13 lata 6 miesiąc temu #126309 przez bewipo
No dziewczynki trzymam mocno kciuki, żeby coś tam było :) Tylko ze spokojem, nie ma co się za mocno nakręcać...
13 lata 6 miesiąc temu #126325 przez ajłona
działaj działaj gosiak!!! ja miałam tez taką sytuację, wiec zobaczymy w czerwcu:) testy robilam trzy dni z rzędu - pierwszego dnia jedna, drugiego dnia 2 takie w miare, trzeciego dnia zrobilam tak kontrolnie i 2 tez sie pojawila i jajniki mnie naparzały po prostu. moze byc cos na rzeczy;)))prszynajmniej mam taą nadzieję. Działaj i to nał!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #126330 przez ajłona
aaaa ja nie doczytałam no i tez myslałam ze owu u Cie gosiak. no fest!
13 lata 6 miesiąc temu #126333 przez ajłona
ciężko za Wami nadążyc cholerka
13 lata 6 miesiąc temu #126419 przez Lacrijka
Mowicie ze macie slabe krechy na tescie owu teraz ?? To patrzcie jakie ja mam po terminie @
Załączniki:
13 lata 6 miesiąc temu #126426 przez gosiak
wow dziś robiłaś???

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126429 przez Lacrijka
20min temu go robiłam Gośku.
13 lata 6 miesiąc temu #126430 przez gosiak
robisz jutro test ciążowy? kurde ja się tyle naczytałam o tych owulacyjnych testach co ciąże wykrywają że nie wiem co myśleć, piszą że może wykryć ciąże, ale pozytywny też nie musi oznaczać ciąży, pluję sobie w twarz że zrobiłam

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126432 przez Lacrijka
Nie robie, pierdziele. Moze u mnie dopiero owu.. Wiesz ze ja jestem dziwna ! Zauwazylas, ze ja w kazdym cyklu cos mam nie teges, juz mnie to meczy z wolna :huh: :huh: :huh:

Ja tez czytałam ze testy owu wykrywaja ciaze..ale za pozytywny uwazna sie, gdy krecha testowa jest ciemniejsza od kontrolnej..lub przynajmniej taka sama jak kontrolna.
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia