- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 6 miesiąc temu #126625 przez nikusia1988
Jednak teraz dobrze jest oznaczony mój wykres i jestem w 13dfl i jutro @ na całego bo teraz wróciłam z toalety i znowu ok 3 kropel krwi w śluzie... Bez komentarza...
Gosiaku i Lacrijko walczcie dalej
Gosiaku i Lacrijko walczcie dalej
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 10
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126645 przez Lacrijka
Noooo ! odsprzatałam sie w koncu ! teraz czas na kawe i sciaganie meza do domku..troche mi przeszła złosc, wyładowałam na lustrach w szafie hehehe.
Nikusia, nie peniaj! dobrze bedzie !
Gosiak, ile masz tych testów owu jeszcze ????? do konca cyklu starczy po jednym ??
Nikusia, nie peniaj! dobrze bedzie !
Gosiak, ile masz tych testów owu jeszcze ????? do konca cyklu starczy po jednym ??
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Lacrijka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126658 przez Lacrijka
A po co Ci na nastepny cykl ??? Przeciez w ciazy sie nie uzywa Oj Gosku, cos nie wierze ze jutro jeszcze jeden zrobisz a reszte schowasz hehehe Dam se reke u samej doopy urabac
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126663 przez @nulka
no Gosiak też tak myślę. rób jutro i aż do dnia@
bo się zmarnują a do drugiego dzidzi to sie przeterminują przecież i znowu będziesz miała stresa
posprzatać to za wiele nie posprzatałam ale placek w piekarniku już mam.
jeszcze cholerne zakupy mi zostały... a mi się makijażu nie chce robić a muszę...
Nikusia zaczniesz łądnie drugi cykl i bedziesz mierzyć gdzie trzeba i codziennie albo wypiernicz termometr całkiem bo oczadziejesz w takiej niewiedzy.
Będzie dobrze....
bo się zmarnują a do drugiego dzidzi to sie przeterminują przecież i znowu będziesz miała stresa
posprzatać to za wiele nie posprzatałam ale placek w piekarniku już mam.
jeszcze cholerne zakupy mi zostały... a mi się makijażu nie chce robić a muszę...
Nikusia zaczniesz łądnie drugi cykl i bedziesz mierzyć gdzie trzeba i codziennie albo wypiernicz termometr całkiem bo oczadziejesz w takiej niewiedzy.
Będzie dobrze....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126674 przez gosiak
ten wczorajszy skok to zwiastun zbliżającej się @ tak jak w ostatnim moim cyklu najpierw skok a potem leci na łeb na szyję także jutro sobie strzele ten owulacyjny żeby zobaczyć czy jeszcze bardziej ściemnieje ta kreska, a reszta na następny będzie
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126682 przez Lacrijka
Po pierwsze primo Gosiak miałas isc sprzatac !! A Ty co ?? glupotami sie zajmujesz !!!
Po drugie primo, Mirella wejdz na chwile na forum by palnąc Gosie w baniak
Po trzecie primo cioci Lacrijka pobiła gapowatosc cicioła swego..zamiast spsikac sie antyperspirem popsikałam paszki lakierem do włosów..ino nie wiem po co bo chwile wczesniej je łogoliłam hahaha
No nic, czas chyba wybrac sie nie do gina, tylko do psychiatry Rano miałam złosc a teraz to mnie tak bije w dekiel ze az mi wstyd za sama sie
Po drugie primo, Mirella wejdz na chwile na forum by palnąc Gosie w baniak
Po trzecie primo cioci Lacrijka pobiła gapowatosc cicioła swego..zamiast spsikac sie antyperspirem popsikałam paszki lakierem do włosów..ino nie wiem po co bo chwile wczesniej je łogoliłam hahaha
No nic, czas chyba wybrac sie nie do gina, tylko do psychiatry Rano miałam złosc a teraz to mnie tak bije w dekiel ze az mi wstyd za sama sie
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Lacrijka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126690 przez Lacrijka
ło matko, do środy az ??? a tak poza tym to czystosci Gosiak nigdy dosc !!!! albo pograb ogrodek, trawe pokoś albo se pazurki pomaluj...
A ja chyba pójde za rada @nulki i bedę sie perfumowac a przestane sie myc !! Skóra mi tak złazi po gabce plamkami ze wyglądam jakbym sobie krzywo samoopalacza nałozyła.. Tragedia !
Wiesz co mi sie przypomniało Gosia, jak dwa czy trzy miesiace temu pisałysmy ze wrzucamy na luz ze starankami..Ja mialam isc do dentysty..Ty chyba tez z tego co pamietam.. Miałam sie wyszalec, uzyc jeszcze zycia i co ?? jeden cykl chyba wytrzymałam na luzie a tak to doopa..co cykl to sie nakręcam i jest ogień w szopie.. Wiec teraz jak sie nie uda to na wakacja bankowo odpuszczam..Tyle fajnych rzeczy mozna porobic w lato..pojezdzic, pogrilowac na luzie itd itd.. Zobaczymy, czy jestem honorowa
A ja chyba pójde za rada @nulki i bedę sie perfumowac a przestane sie myc !! Skóra mi tak złazi po gabce plamkami ze wyglądam jakbym sobie krzywo samoopalacza nałozyła.. Tragedia !
Wiesz co mi sie przypomniało Gosia, jak dwa czy trzy miesiace temu pisałysmy ze wrzucamy na luz ze starankami..Ja mialam isc do dentysty..Ty chyba tez z tego co pamietam.. Miałam sie wyszalec, uzyc jeszcze zycia i co ?? jeden cykl chyba wytrzymałam na luzie a tak to doopa..co cykl to sie nakręcam i jest ogień w szopie.. Wiec teraz jak sie nie uda to na wakacja bankowo odpuszczam..Tyle fajnych rzeczy mozna porobic w lato..pojezdzic, pogrilowac na luzie itd itd.. Zobaczymy, czy jestem honorowa
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126702 przez @nulka
no ja na wakacje to już napewno daję na luzzzzz.
ostatni cykl się ze sobą pomęczę
a we wrześniu założę chyba piorunochron bo do łba dostanę a do emerytury jeszcze mi zostało tyle co do menopauzy
ostatni cykl się ze sobą pomęczę
a we wrześniu założę chyba piorunochron bo do łba dostanę a do emerytury jeszcze mi zostało tyle co do menopauzy
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez @nulka.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #126711 przez Mirella
Lacrijka jak mi wyjasnisz czego komp widzi a odtwarzacz nie, to Gosiaka palnę, tak to mi energii szkoda A w ogóle to nauczy się palać a nie tylko mną straszysz, mo
Swoją drogą to weźcie sobie odpuśćcie bo lata szkoda, sierpień to dobry moment na fasolkę wtedy się w maju rodzi, no ile Wam można powtarzać, co? a jak se chcecie to se fasolkujcie teraz i męczcie sie w najgorsze upały z mdlościami, ale nie liczcie na to, że Was pożałuję, no
I w ogóle jak Wam się nudzi i wali na dekiel to przyjdźcie i u mnie posprzątać, bo ja nie mam czasu na pierdoły
Swoją drogą to weźcie sobie odpuśćcie bo lata szkoda, sierpień to dobry moment na fasolkę wtedy się w maju rodzi, no ile Wam można powtarzać, co? a jak se chcecie to se fasolkujcie teraz i męczcie sie w najgorsze upały z mdlościami, ale nie liczcie na to, że Was pożałuję, no
I w ogóle jak Wam się nudzi i wali na dekiel to przyjdźcie i u mnie posprzątać, bo ja nie mam czasu na pierdoły