- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- mala_czarna
- Gość
13 lata 6 miesiąc temu #126813 przez mala_czarna
ja mysle podobnie co Gosiak...
Temat został zablokowany.
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126859 przez nikusia1988
Sylka lepiej nie pytaj Bo tu bardzo gorąca atmosfera i wciąż czekamy na wielki finał czy @ przyjdzie czy nie... Nawet doszło do tego że testowałyśmy testami ale owulacyjnymi Normalnie szok
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126861 przez nikusia1988
Jutro rano zmierzę tempkę od dołu Ciekawe jaka temp będzie... I tak się zastanawiam ile tego termometru wepchnąć "tam"...
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126872 przez ajłona
dziewczyny czyżby nowa koleżanka już zniknęła???może warto przypomnieć listę oczekiwanych @.tylko kompletnie nie pamiętam która może być to strona....zakupy udane dziś - 2 szafki na buty i lustro i parę pierduł jeszcze tak gratisowo:)))łamie mnie coś w kościach i na rzyg się zbiera. byle nie jakieś choróbsko!!! plissssss. pozdrówka serdeczne
- Majowka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jestem Mamą!
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 202
13 lata 6 miesiąc temu #126876 przez gosiak
nikusia1988 napisał:
hmm Nikusia tak na wyczucie nie za daleko i nie za płytko
no nie wiem co z Tą nową koleżanką, spłoszyła sie
cieszę się ajłona że zakupki udane tez lubię zakupy w ikea a mam parę kuponów to niebawem może się wybiore na małe zakupki
Jutro rano zmierzę tempkę od dołu Ciekawe jaka temp będzie... I tak się zastanawiam ile tego termometru wepchnąć "tam"...
hmm Nikusia tak na wyczucie nie za daleko i nie za płytko
no nie wiem co z Tą nową koleżanką, spłoszyła sie
cieszę się ajłona że zakupki udane tez lubię zakupy w ikea a mam parę kuponów to niebawem może się wybiore na małe zakupki
- angellika1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 08.08.2011 cud narodzin
Mniej Więcej
- ann-sunshine
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Nieopisana radość
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 178
13 lata 6 miesiąc temu #126886 przez ann-sunshine
Cześć Dziewczynki,
Jestem zła i niestety nieopatrznie znów wyzłościłam się na M. Chyba na "te" dni muszę się z domku wynosić.
Męczy mnie czekanie. Tęsknię do @ przychodzących w terminie. A nie, kolejny cykl i nie wiem, tak czy nie, jedno czy drugie. Kurka, jak wytrzymać to napięcie i nie psuć wszystkich stosunków międzyludzkich. Dzień po terminie @ i dalej czekam...
Jestem zła i niestety nieopatrznie znów wyzłościłam się na M. Chyba na "te" dni muszę się z domku wynosić.
Męczy mnie czekanie. Tęsknię do @ przychodzących w terminie. A nie, kolejny cykl i nie wiem, tak czy nie, jedno czy drugie. Kurka, jak wytrzymać to napięcie i nie psuć wszystkich stosunków międzyludzkich. Dzień po terminie @ i dalej czekam...
- ilona
- Wylogowany
- Moderator
- 12.05.2010 Wiktor 26.09.2014 Weronika
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 24
13 lata 6 miesiąc temu #126895 przez ilona
Dziewczyny jak zwykle czujne! ale dobrze, chociaż jak zaczęłam czytać zaległości to od razu mi wpadł do bańki ten sam pomysł co Wam.
OFICJALNIE OŚWIADCZAM, ŻE TO TE DWIE OSOBOWOŚCI Astra_1988 I Malutka23 TO POSIADAJĄ TO SAMO IP
Zaraz pisze do "góry" czy jest możliwość zablokować IP takich delikwentów na stałe
OFICJALNIE OŚWIADCZAM, ŻE TO TE DWIE OSOBOWOŚCI Astra_1988 I Malutka23 TO POSIADAJĄ TO SAMO IP
Zaraz pisze do "góry" czy jest możliwość zablokować IP takich delikwentów na stałe
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33
13 lata 6 miesiąc temu #126896 przez gabi28
Gosiu,ty powinnaś być detektywem
ale wiecie co,wydaje mi się,że Astra i Malutka to jednak nie kto inny jak...(wiecie kto) pomimo ze IP inne,ja sama mam dwa komputery w domu,więc to żaden problem dla niej.
Asik...Barcelona wygrała,co to był za mecz.nie do końca wierzyłam że to własnie oni wygraja,nie podobał mi się mecz gdy grali z Realem...ale dzisiaj,muszę przyznać że grali naprawdę dobrze. odechciało mi się spać
ale wiecie co,wydaje mi się,że Astra i Malutka to jednak nie kto inny jak...(wiecie kto) pomimo ze IP inne,ja sama mam dwa komputery w domu,więc to żaden problem dla niej.
Asik...Barcelona wygrała,co to był za mecz.nie do końca wierzyłam że to własnie oni wygraja,nie podobał mi się mecz gdy grali z Realem...ale dzisiaj,muszę przyznać że grali naprawdę dobrze. odechciało mi się spać