BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #126907 przez ajłona
upsss. ciężkie są te chwile... ale Mężulek wybaczy szybko...zobaczysz ann- sunshine. i jakby co uda nam sie w przyszłym miechu!!!2 czerwcówki czy jakoś tak.a jakieś hormony wsuwasz? sorki nie oblatałam wszystkich postów bo to naprawde truuuuudddddddddneee no i nie doczytałam pewno...trzym sie dzielnie
ależ ta flądra malutka astra ma tupet! myślę ze to jakiś onanista czerpiący satysfakcję ze słowa śluz. buahhahahaha
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #126908 przez ajłona
kurde gabi niestety ja sie nie łapie któż to mógłby być(ta malutka astra)...świerzak jestem. ale pewnie macie juz dość o tym...
13 lata 6 miesiąc temu #126910 przez delfinek83
Hehe, wesoło tu dziś :)

Też się cieszę że Barca wygrała, należało im się :lol:

Ajłona, ja zwróciłam uwagę bardziej na tekst "skończył we mnie" hehe Masakra jakaś, to się powinno leczyć!

Gosiak, słodkie te kociaki, mój mąż też był zachwycony tym filmikiem, niesamowite ujęcie :kiss:

Już się nie mogę doczekać, która w końcu powie oficjalnie że jest w ciąży :silly:
ehh, gdyby te testy mówiły prawdę, to wszystkie 3 byłybyście już zafasolkowane, super :kiss:

Ann, a Ty kiedy testujesz? Przecież już po terminie.

Trzymam za wszystkie kciukasy bardzo mocno :woohoo:

a ja się dziś nażarłam z kilo tych takich czerwonych owocków smacznych (nie mówię głośno, coby Mirella mnie nie palnęła ;) ) a teraz mam zgagę i dziwnie się czuję
i po co człowiek taki zachłanny, jakbym jutro nie mogła reszty wszamać tylko wszystko na raz :blush:

[url=http://www.suwaczki.com/tickers/16ud3e3k6640b9q1.png[/img][/url]
13 lata 6 miesiąc temu #126912 przez Mirella
Tak się konczy draźnienie Mirelli czerwonymi owockami :P :lol:

Ilona buźka dla Ciebie za czujność :kiss: Gosiaku dla Ciebie też za nosa :kiss:

ajłona, nie onanista, a szkoda, byłoby łatwiej wbrew pozorom... znajdź sobie wpisy kelly_czarna, to tez ta sama osoba, i tam chyba jest najlepiej wyjaśnione. a jeszcze wcześniej nazywała się WielkaB ;)
13 lata 6 miesiąc temu #126914 przez ajłona
Mirella to jakaś grubsza sprawa z tą koleżanką...zaraz poszperam:))nie sądziłam, że komuś szkoda jeszcze czasu na takie pierdoły...

dziołchy jak się Was czyta to ma się wrażenie, że znacie się jak łyse konie już...ja chwilami nie nadążam i nie łapię się we wszystkim:(
13 lata 6 miesiąc temu #126916 przez @nulka
ajłona masz dobre tempo, więc nim się obejrzysz to zatrybisz w try miga co się tu dzieje i poznasz nas od podszewki :lol:

all;e tu się dzisiaj zadziało!!!!

Ja se spokojnie szamałam karkówkę z grilla a Wy tu miałyście wizytę UFO!!! :ohmy: :ohmy:
Pięknieście odparły atak OBCEJ B) B)
Gratuluję refleksu :) szacuneczek dla Gosiaka i bandy. :blink:

Normalnie tak jesteśmy tu zintegrowane, zwarte gotowe i obyte, że nas chyba poproszą o współpracę w SIJAJEJU :lol:
Nasze CBŚ powinno na staraczkach odbywać staż.

Czekam z niecierpliwością na II krechy majowe :blink: :) :) :) :)
13 lata 6 miesiąc temu #126917 przez ajłona
dzięks @nulka:*
13 lata 6 miesiąc temu #126918 przez @nulka
ann... no zdarza się i w starym dobrym małżeństwie. Minie i zapomnisz.
Ja się dzisiaj miałam ze swoim godzić :)
wrócił wieczorkiem ale znajomi zaraz za nim na grilla i czasu na godzenie nie starczyło :blink:
a teraz śpi biedaczysko i nie zazdroszczę mu porannego kacyka :)

:) dziewczyny tak dla przypomnienia:

OKRESOWY UKŁAD STARACZEK
1. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i nie 25 maj
2. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 maj
3. ViFi niechciana @ nawiedzialbo i NIE 26.maj
4. Gabi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 30/31 maj
5. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 01.czerwiec
6. Wiki81 niechciana @ nawiedzi albo i NIE 01.czerwiec
7. Ann-Sunshine niechciana @ nawiedzi albo i NIE gdzieś 27 maj - 2 czerwiec
8. Ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 11 czerwiec
9. @nulka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 19 czerwiec
10.Majowka niechciana @ nawiedzi albo i nie pod koniec czerwca (nie licze, nie spisuje dni cyklu, ale orientacje jakas mam:))
13 lata 6 miesiąc temu #126919 przez ajłona
o supcio @nulka! o tym właśnie myślałam...no II krechy muszą być jeszcze w maju na bank!
:laugh:
13 lata 6 miesiąc temu #126920 przez ajłona
Mirella no poczytałam nieco i widzę, że były próby załatwiania spraw rodzinnych...no ale żeby ciąg dalszy prowadzić poprzez jakąś infantylną gierkę...boszzz
13 lata 6 miesiąc temu #126922 przez Dorciaition
Oj dziewczyny, dziwna sprawa. Komuś się chyba nudzi :angry:
Ha Ha Ufo :laugh:
Ale Gosiak z Ciebie to prawdziwy detektyw. :lol: A tak w ogóle widzę dalej Twój stary avatarek :huh:

Myślę, że te dwie osoby i poprzednie 2 to nie te same, bo trochę inny styl pisania. U A... mniej błedów i znaki interpunkcyjne się pojawiały, a u W.B. nie było kropek ani przecinków, Choć kto wie...

Lacrijka biedny Twój kotek. Dobrze, że byłaś w pobliżu :)

Czekam nadal z niecierpliwością na II krechy i trzymam kciuki najmocniej jak tylko mogę :)

Alanek[*] :(
13 lata 6 miesiąc temu #126933 przez nikusia1988
No i oficjalnie potwierdzam I kreche. I czekam na @... :(
13 lata 6 miesiąc temu #126934 przez MagdaM
Hej...
To jest smieszne co tu sie dzieje. Mowilam, ze jest gorsza jak dziecko i do tego perfidnie klamie :angry: :ohmy: :huh:
U mnie sie dzis zwala goscie... Nie jest mi to na reke, nic nie wiedzialam i prawie nie mam nic gotowego. Dodatkowo ostatnie 3 dni sie przeforsowalam i od wczoraj tak dziwnie czuje brzuch. Nie wiem czy to ruchy czy napinanie :( Boje sie ale jakos musze wytrwac do wizyty. No i rece mam dziwnie gorace...

A zeby Wam nie smiecic (za co przepraszam bardzo) to z calej sily zaciskam za testujace i starajace!!

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126938 przez Asik
Witaski niedzielne w ten pięęękny poranek :D :D :D

heh no ja pitolę co to sie na tym forum dzieje. ojj chyba jakieś preselekcje trzeba będzie wprowadzić zanim się komuś uwierzy i zacznie normalnie gadać !!!! ciekawe gdzie teraz zacznie pisać takie pierdoły.i jeszcze obraża Katowice !!!! grrrrr :evil:

A tak poza tym toooooo :) :) EL BARCA ES EL CAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D :D :D
ahhhhh boosssshhhhhh jak się cieszę :D :D :D :D :D :D :D utarli nosa Man-owi :D :D
a najbardziej się cieszę że Messi w końcu strzelił swoją pierwszą bramkę na Webmley heheehh :D no i że Puyolowi pozwolili choć troszkę po tej kontuzji pobiegać :D nawet Marecki dzielnie kibicował :D choć obawiał się że z tych emocji to mogę mu w domu urodzić :D :D ojjj Szymek szalał ale potem grzecznie poszedł spać :D :D ma jeszcze trochę czasu tak 6 tyg i potem niech się dzieje co chce :D :D bo już tzw donoszony będzie :D

MagdaM te dziwne uczucie to dzidzia :) pewnie już mocniej kopać zaczyna i od razu się rozpycha :D ja też tak miałam , takie ogromne dziwne uczucie rozpychania i jakby drętwienia brzucha . teraz już na porzadku dziennym mam :D

dziewczynki kochane trzymam kciuki żeby te dwie kreski się w końcu pojawiły :kiss: :kiss:

.szczęśliwa, zakochana :D czyli norma :D
13 lata 6 miesiąc temu #126947 przez gabi28
witam,melduje z rana,że oznak na @ coraz wiecej,napier***ją cycuchy,brzuch,krzyże.. jutro przyjdzie.smutno mi z tego powodu,jestem też rozczarowana... nawet zakupy dzisiejsze nie poprawią humoru. :(
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia