- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126907 przez ajłona
upsss. ciężkie są te chwile... ale Mężulek wybaczy szybko...zobaczysz ann- sunshine. i jakby co uda nam sie w przyszłym miechu!!!2 czerwcówki czy jakoś tak.a jakieś hormony wsuwasz? sorki nie oblatałam wszystkich postów bo to naprawde truuuuudddddddddneee no i nie doczytałam pewno...trzym sie dzielnie
ależ ta flądra malutka astra ma tupet! myślę ze to jakiś onanista czerpiący satysfakcję ze słowa śluz. buahhahahaha
ależ ta flądra malutka astra ma tupet! myślę ze to jakiś onanista czerpiący satysfakcję ze słowa śluz. buahhahahaha
Temat został zablokowany.
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- delfinek83
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ♥ Laura ♥
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126910 przez delfinek83
Hehe, wesoło tu dziś
Też się cieszę że Barca wygrała, należało im się
Ajłona, ja zwróciłam uwagę bardziej na tekst "skończył we mnie" hehe Masakra jakaś, to się powinno leczyć!
Gosiak, słodkie te kociaki, mój mąż też był zachwycony tym filmikiem, niesamowite ujęcie
Już się nie mogę doczekać, która w końcu powie oficjalnie że jest w ciąży
ehh, gdyby te testy mówiły prawdę, to wszystkie 3 byłybyście już zafasolkowane, super
Ann, a Ty kiedy testujesz? Przecież już po terminie.
Trzymam za wszystkie kciukasy bardzo mocno
a ja się dziś nażarłam z kilo tych takich czerwonych owocków smacznych (nie mówię głośno, coby Mirella mnie nie palnęła ) a teraz mam zgagę i dziwnie się czuję
i po co człowiek taki zachłanny, jakbym jutro nie mogła reszty wszamać tylko wszystko na raz
Też się cieszę że Barca wygrała, należało im się
Ajłona, ja zwróciłam uwagę bardziej na tekst "skończył we mnie" hehe Masakra jakaś, to się powinno leczyć!
Gosiak, słodkie te kociaki, mój mąż też był zachwycony tym filmikiem, niesamowite ujęcie
Już się nie mogę doczekać, która w końcu powie oficjalnie że jest w ciąży
ehh, gdyby te testy mówiły prawdę, to wszystkie 3 byłybyście już zafasolkowane, super
Ann, a Ty kiedy testujesz? Przecież już po terminie.
Trzymam za wszystkie kciukasy bardzo mocno
a ja się dziś nażarłam z kilo tych takich czerwonych owocków smacznych (nie mówię głośno, coby Mirella mnie nie palnęła ) a teraz mam zgagę i dziwnie się czuję
i po co człowiek taki zachłanny, jakbym jutro nie mogła reszty wszamać tylko wszystko na raz
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
13 lata 6 miesiąc temu #126912 przez Mirella
Tak się konczy draźnienie Mirelli czerwonymi owockami
Ilona buźka dla Ciebie za czujność Gosiaku dla Ciebie też za nosa
ajłona, nie onanista, a szkoda, byłoby łatwiej wbrew pozorom... znajdź sobie wpisy kelly_czarna, to tez ta sama osoba, i tam chyba jest najlepiej wyjaśnione. a jeszcze wcześniej nazywała się WielkaB
Ilona buźka dla Ciebie za czujność Gosiaku dla Ciebie też za nosa
ajłona, nie onanista, a szkoda, byłoby łatwiej wbrew pozorom... znajdź sobie wpisy kelly_czarna, to tez ta sama osoba, i tam chyba jest najlepiej wyjaśnione. a jeszcze wcześniej nazywała się WielkaB
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126914 przez ajłona
Mirella to jakaś grubsza sprawa z tą koleżanką...zaraz poszperam:))nie sądziłam, że komuś szkoda jeszcze czasu na takie pierdoły...
dziołchy jak się Was czyta to ma się wrażenie, że znacie się jak łyse konie już...ja chwilami nie nadążam i nie łapię się we wszystkim:(
dziołchy jak się Was czyta to ma się wrażenie, że znacie się jak łyse konie już...ja chwilami nie nadążam i nie łapię się we wszystkim:(
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu #126916 przez @nulka
ajłona masz dobre tempo, więc nim się obejrzysz to zatrybisz w try miga co się tu dzieje i poznasz nas od podszewki
all;e tu się dzisiaj zadziało!!!!
Ja se spokojnie szamałam karkówkę z grilla a Wy tu miałyście wizytę UFO!!!
Pięknieście odparły atak OBCEJ
Gratuluję refleksu szacuneczek dla Gosiaka i bandy.
Normalnie tak jesteśmy tu zintegrowane, zwarte gotowe i obyte, że nas chyba poproszą o współpracę w SIJAJEJU
Nasze CBŚ powinno na staraczkach odbywać staż.
Czekam z niecierpliwością na II krechy majowe
all;e tu się dzisiaj zadziało!!!!
Ja se spokojnie szamałam karkówkę z grilla a Wy tu miałyście wizytę UFO!!!
Pięknieście odparły atak OBCEJ
Gratuluję refleksu szacuneczek dla Gosiaka i bandy.
Normalnie tak jesteśmy tu zintegrowane, zwarte gotowe i obyte, że nas chyba poproszą o współpracę w SIJAJEJU
Nasze CBŚ powinno na staraczkach odbywać staż.
Czekam z niecierpliwością na II krechy majowe
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- @nulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ...a czas płynie jakby nigdy nic...
13 lata 6 miesiąc temu #126918 przez @nulka
ann... no zdarza się i w starym dobrym małżeństwie. Minie i zapomnisz.
Ja się dzisiaj miałam ze swoim godzić
wrócił wieczorkiem ale znajomi zaraz za nim na grilla i czasu na godzenie nie starczyło
a teraz śpi biedaczysko i nie zazdroszczę mu porannego kacyka
dziewczyny tak dla przypomnienia:
OKRESOWY UKŁAD STARACZEK
1. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i nie 25 maj
2. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 maj
3. ViFi niechciana @ nawiedzialbo i NIE 26.maj
4. Gabi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 30/31 maj
5. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 01.czerwiec
6. Wiki81 niechciana @ nawiedzi albo i NIE 01.czerwiec
7. Ann-Sunshine niechciana @ nawiedzi albo i NIE gdzieś 27 maj - 2 czerwiec
8. Ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 11 czerwiec
9. @nulka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 19 czerwiec
10.Majowka niechciana @ nawiedzi albo i nie pod koniec czerwca (nie licze, nie spisuje dni cyklu, ale orientacje jakas mam:))
Ja się dzisiaj miałam ze swoim godzić
wrócił wieczorkiem ale znajomi zaraz za nim na grilla i czasu na godzenie nie starczyło
a teraz śpi biedaczysko i nie zazdroszczę mu porannego kacyka
dziewczyny tak dla przypomnienia:
OKRESOWY UKŁAD STARACZEK
1. Lacrijka niechciana @ nawiedzi albo i nie 25 maj
2. Nikusia niechciana @ nawiedzi albo i NIE 26 maj
3. ViFi niechciana @ nawiedzialbo i NIE 26.maj
4. Gabi niechciana @ nawiedzi albo i NIE 30/31 maj
5. Gosiak niechciana @ nawiedzi albo i NIE 01.czerwiec
6. Wiki81 niechciana @ nawiedzi albo i NIE 01.czerwiec
7. Ann-Sunshine niechciana @ nawiedzi albo i NIE gdzieś 27 maj - 2 czerwiec
8. Ajłona niechciana @ nawiedzi albo i NIE 11 czerwiec
9. @nulka niechciana @ nawiedzi albo i NIE 19 czerwiec
10.Majowka niechciana @ nawiedzi albo i nie pod koniec czerwca (nie licze, nie spisuje dni cyklu, ale orientacje jakas mam:))
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- ajłona
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 6 miesiąc temu #126922 przez Dorciaition
Oj dziewczyny, dziwna sprawa. Komuś się chyba nudzi
Ha Ha Ufo
Ale Gosiak z Ciebie to prawdziwy detektyw. A tak w ogóle widzę dalej Twój stary avatarek
Myślę, że te dwie osoby i poprzednie 2 to nie te same, bo trochę inny styl pisania. U A... mniej błedów i znaki interpunkcyjne się pojawiały, a u W.B. nie było kropek ani przecinków, Choć kto wie...
Lacrijka biedny Twój kotek. Dobrze, że byłaś w pobliżu
Czekam nadal z niecierpliwością na II krechy i trzymam kciuki najmocniej jak tylko mogę
Ha Ha Ufo
Ale Gosiak z Ciebie to prawdziwy detektyw. A tak w ogóle widzę dalej Twój stary avatarek
Myślę, że te dwie osoby i poprzednie 2 to nie te same, bo trochę inny styl pisania. U A... mniej błedów i znaki interpunkcyjne się pojawiały, a u W.B. nie było kropek ani przecinków, Choć kto wie...
Lacrijka biedny Twój kotek. Dobrze, że byłaś w pobliżu
Czekam nadal z niecierpliwością na II krechy i trzymam kciuki najmocniej jak tylko mogę
- nikusia1988
- Wylogowany
- rozmowna
- Boziu pliiiiiiiis... :-(
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #126933 przez nikusia1988
No i oficjalnie potwierdzam I kreche. I czekam na @...
- MagdaM
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
13 lata 6 miesiąc temu #126934 przez MagdaM
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
Hej...
To jest smieszne co tu sie dzieje. Mowilam, ze jest gorsza jak dziecko i do tego perfidnie klamie
U mnie sie dzis zwala goscie... Nie jest mi to na reke, nic nie wiedzialam i prawie nie mam nic gotowego. Dodatkowo ostatnie 3 dni sie przeforsowalam i od wczoraj tak dziwnie czuje brzuch. Nie wiem czy to ruchy czy napinanie Boje sie ale jakos musze wytrwac do wizyty. No i rece mam dziwnie gorace...
A zeby Wam nie smiecic (za co przepraszam bardzo) to z calej sily zaciskam za testujace i starajace!!
To jest smieszne co tu sie dzieje. Mowilam, ze jest gorsza jak dziecko i do tego perfidnie klamie
U mnie sie dzis zwala goscie... Nie jest mi to na reke, nic nie wiedzialam i prawie nie mam nic gotowego. Dodatkowo ostatnie 3 dni sie przeforsowalam i od wczoraj tak dziwnie czuje brzuch. Nie wiem czy to ruchy czy napinanie Boje sie ale jakos musze wytrwac do wizyty. No i rece mam dziwnie gorace...
A zeby Wam nie smiecic (za co przepraszam bardzo) to z calej sily zaciskam za testujace i starajace!!
www.ciepelkowo.pl
[*] 9.12.2010 r.
- Asik
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Szczęśliwa :D
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 13
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126938 przez Asik
Witaski niedzielne w ten pięęękny poranek
heh no ja pitolę co to sie na tym forum dzieje. ojj chyba jakieś preselekcje trzeba będzie wprowadzić zanim się komuś uwierzy i zacznie normalnie gadać !!!! ciekawe gdzie teraz zacznie pisać takie pierdoły.i jeszcze obraża Katowice !!!! grrrrr
A tak poza tym toooooo EL BARCA ES EL CAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ahhhhh boosssshhhhhh jak się cieszę utarli nosa Man-owi
a najbardziej się cieszę że Messi w końcu strzelił swoją pierwszą bramkę na Webmley heheehh no i że Puyolowi pozwolili choć troszkę po tej kontuzji pobiegać nawet Marecki dzielnie kibicował choć obawiał się że z tych emocji to mogę mu w domu urodzić ojjj Szymek szalał ale potem grzecznie poszedł spać ma jeszcze trochę czasu tak 6 tyg i potem niech się dzieje co chce bo już tzw donoszony będzie
MagdaM te dziwne uczucie to dzidzia pewnie już mocniej kopać zaczyna i od razu się rozpycha ja też tak miałam , takie ogromne dziwne uczucie rozpychania i jakby drętwienia brzucha . teraz już na porzadku dziennym mam
dziewczynki kochane trzymam kciuki żeby te dwie kreski się w końcu pojawiły
heh no ja pitolę co to sie na tym forum dzieje. ojj chyba jakieś preselekcje trzeba będzie wprowadzić zanim się komuś uwierzy i zacznie normalnie gadać !!!! ciekawe gdzie teraz zacznie pisać takie pierdoły.i jeszcze obraża Katowice !!!! grrrrr
A tak poza tym toooooo EL BARCA ES EL CAMPIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
ahhhhh boosssshhhhhh jak się cieszę utarli nosa Man-owi
a najbardziej się cieszę że Messi w końcu strzelił swoją pierwszą bramkę na Webmley heheehh no i że Puyolowi pozwolili choć troszkę po tej kontuzji pobiegać nawet Marecki dzielnie kibicował choć obawiał się że z tych emocji to mogę mu w domu urodzić ojjj Szymek szalał ale potem grzecznie poszedł spać ma jeszcze trochę czasu tak 6 tyg i potem niech się dzieje co chce bo już tzw donoszony będzie
MagdaM te dziwne uczucie to dzidzia pewnie już mocniej kopać zaczyna i od razu się rozpycha ja też tak miałam , takie ogromne dziwne uczucie rozpychania i jakby drętwienia brzucha . teraz już na porzadku dziennym mam
dziewczynki kochane trzymam kciuki żeby te dwie kreski się w końcu pojawiły
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Asik.
- gabi28
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 33