BezpiecznaCiaza112023

STARANIA O CIAZE

13 lata 6 miesiąc temu #126752 przez gosiak
ok koniec tematu....ile się starasz?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126755 przez gosiak
Malutka23 napisał:

Nic się nie stało, tylko nie osądzaj ludzi na podstawie opisów. Nie każda jest taka jak ta Astra... A,że wiek ten sam to co?Ja jedna mam 23 lata i jestem z Katowic?

nie chodziło o Katowice tylko o poprzednie Twoje miejsce zamieszkania czyli "nasz raj" który potem zmieniłaś na Katowice

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126756 przez Malutka23
No więc jak już jest wszysyko wyjaśnione, to chciałam zapytać ile cykli się starasz/staracie?Może jeszcze inne dziołszki mi odpiszą :)
Ja przyznaje się,że 10 cykli ale czuję że jestem zafasolkowana już <wow>:P:P:P:P
13 lata 6 miesiąc temu #126757 przez gosiak
a co robiłaś już test czy masz jakieś typowe objawy ciążowe?

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126760 przez Mirella
Lacrijka napisała:

Co do odtwarzacza i kompa Mirellko to z wizualnego punktu aspektu, dochodze do kontrowersji ze reperkusje pomiedzy kompem a odtwarzaczem są nieadekwatne i niekonteferentne. A ponad to, superlaktycznie rzecz biorąc i nie kaldycypujac wielkosciami absolutnymi dochodze do wniosku ze odtwarzacz sie poprostu zdupił :P :P :P :P :P

Teraz jej palniesz ????? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Lacrijka, skarbie, wnioski Twoje piękne ale do doopy :) Powiem Ci co zrobiłam, poszłam do kiosku i kupiłam płytę z plusem, bo coś mi ten minus podejrzany był, potem przy nagrywaniu wyłączyłam tę cholerną zgodność z Windowsem, która mi w Linuxie potrzebna jak rybie ręcznik, nagrałam płytkę jeszcze raz, wrzuciłam w odtwarzacz i huuuulaaaa aż miło Kubuś Puchatek :lol:

A palnąć to widzę kogo innego trza bedzie nie Gosiaka ;) Wie ktoś czy są dziś moderatorki? Eh, one to się mają ze mną, ciągle im nudzę, no ale czy to moja wina?
13 lata 6 miesiąc temu #126762 przez Malutka23
Moja Droga, teścik robię jutro (oby były II kreseczki) :) Moja Pani Ginekolog powiedziała mi o testach owulacyjnych no i jak sobie go kupiłam :) i działaliśmy w owulkę z mężem :) A do objawów, to hmm ... Bolą mnie piersi i mam zawroty głowy :( Co mi się nie zdarzało wcześiej .. A jutro mam dostać niby @ więc się okaże .. Chociaż! Jak na dzień przed @ nie mam żadnych objawów - a zawsze miałam :)

Więc liczę na II kresunie :*
13 lata 6 miesiąc temu #126764 przez gosiak
Myślałam że kwadratowy teścik Ci dał nadzieję...

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126765 przez Malutka23
Szczerze? Nie wierzę w takie teściki .. Robiłam go 3 razy, wyszedł czerwony za kazdym razem no ale to nie jest lekarz zeby mi potwierdzić ciąże :) Jutro robię teścik to się okaze :P
A sama pisałam, że z tym testem to sa jaja :) Wiec nie bede sobie robić nadzieji ..

Co ma być to bedzie - Tak mówiła moja babcia :):*
13 lata 6 miesiąc temu #126767 przez gosiak
trzy razy Ci wyszedł??? no to może to znak słuchaj :lol:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126768 przez Malutka23
No tak, 3 razy. I wyszedł czerwony... Ja wiem,że to pic na wodę :) Chcesz mnie"sprawdzić" czy nie podszywam się pod tą ASTRE ;) Spryciula z Ciebie ;)

Jutro mam zrobić test to wam dam znać co i jak :)
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #126770 przez gosiak
heh z pewnością jutro napiszesz że pozytywny więc już zazdroszczę :lol: ja sprawdzam? skąd :dry: bo to mało ludzi mieszka w "naszym raju" no co ty rozgość się

dziwi mnie jeszcze jedna sprawa że Astrze zniknął opis i miejsce zamieszkania hmm na prawdę dziwne, ale pewnie wymyślam i się czepiam ahhh te napięcie przedmiesiączkowe

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126772 przez Malutka23
Się zobaczy jutro czy sa dwie, czy nie .. Traktujesz mnie z rezerwą, z takim podejrzeniem .. NIE JESTEM ASTRĄ ANI SIĘ POD NIĄ NIE PODSZYWAM !! Nie moja wina, że jakaś ku**a robiła sobie jaja z tego forum :/ Na innych portalach mają "Mój Raj, Nasz Raj" itp ..

Matko z córką .. Jak mam Cie przekonać, że nia nie jestem? Nie lubię jak ktoś sugeruje mi coś :/
13 lata 6 miesiąc temu #126774 przez gosiak
Malutka23 napisał:

Się zobaczy jutro czy sa dwie, czy nie .. Traktujesz mnie z rezerwą, z takim podejrzeniem .. NIE JESTEM ASTRĄ ANI SIĘ POD NIĄ NIE PODSZYWAM !! Nie moja wina, że jakaś ku**a robiła sobie jaja z tego forum :/ Na innych portalach mają "Mój Raj, Nasz Raj" itp ..

Matko z córką .. Jak mam Cie przekonać, że nia nie jestem? Nie lubię jak ktoś sugeruje mi coś :/

owszem dużo ludzi ma różne opisy itd. ale Ona poszła Ty przyszłaś zaraz po Niej z tym samym opisem i miejscem zamieszkania no straszny zbieg okoliczności, a mnie przekonywać nie musisz, jak się mylę to wcześniej pisałam sorry, ale męczy mnie ten zbieg okoliczności, zostań sobie tu ale ja po prostu Ci nie ufam, mam nadzieję że z innymi dziewczynami się dogadasz tymczasem znikam

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
13 lata 6 miesiąc temu #126781 przez Mirella
Loozik dziewczynki, przyjdą moderatorki to poprosimy o sprawdzenie i tyle, no chyba że Astra vel WielkaB kolejnego kompa dorwała ;)
13 lata 6 miesiąc temu #126793 przez gosiak
Oj nie wiem ale podejrzane mi to, jak się mylę to zabijcie mnie :silly: :silly: :silly:

[*] 6tc 23.11.2013
01.2015 Ivf
Moderatorzy: kasiorailona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży