- Otrzymane podziękowania: 202
- /
- /
- /
- /
- /
- STARANIA O CIAZE
STARANIA O CIAZE
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Nic się nie stało, tylko nie osądzaj ludzi na podstawie opisów. Nie każda jest taka jak ta Astra... A,że wiek ten sam to co?Ja jedna mam 23 lata i jestem z Katowic?
nie chodziło o Katowice tylko o poprzednie Twoje miejsce zamieszkania czyli "nasz raj" który potem zmieniłaś na Katowice
- Malutka23
- Gość
Ja przyznaje się,że 10 cykli ale czuję że jestem zafasolkowana już <wow>:P:P:P
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
Co do odtwarzacza i kompa Mirellko to z wizualnego punktu aspektu, dochodze do kontrowersji ze reperkusje pomiedzy kompem a odtwarzaczem są nieadekwatne i niekonteferentne. A ponad to, superlaktycznie rzecz biorąc i nie kaldycypujac wielkosciami absolutnymi dochodze do wniosku ze odtwarzacz sie poprostu zdupił
Teraz jej palniesz ?????
Lacrijka, skarbie, wnioski Twoje piękne ale do doopy Powiem Ci co zrobiłam, poszłam do kiosku i kupiłam płytę z plusem, bo coś mi ten minus podejrzany był, potem przy nagrywaniu wyłączyłam tę cholerną zgodność z Windowsem, która mi w Linuxie potrzebna jak rybie ręcznik, nagrałam płytkę jeszcze raz, wrzuciłam w odtwarzacz i huuuulaaaa aż miło Kubuś Puchatek
A palnąć to widzę kogo innego trza bedzie nie Gosiaka Wie ktoś czy są dziś moderatorki? Eh, one to się mają ze mną, ciągle im nudzę, no ale czy to moja wina?
- Malutka23
- Gość
Więc liczę na II kresunie :*
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Malutka23
- Gość
A sama pisałam, że z tym testem to sa jaja Wiec nie bede sobie robić nadzieji ..
Co ma być to bedzie - Tak mówiła moja babcia :*
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
- Malutka23
- Gość
Jutro mam zrobić test to wam dam znać co i jak
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
dziwi mnie jeszcze jedna sprawa że Astrze zniknął opis i miejsce zamieszkania hmm na prawdę dziwne, ale pewnie wymyślam i się czepiam ahhh te napięcie przedmiesiączkowe
- Malutka23
- Gość
Matko z córką .. Jak mam Cie przekonać, że nia nie jestem? Nie lubię jak ktoś sugeruje mi coś :/
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...
Się zobaczy jutro czy sa dwie, czy nie .. Traktujesz mnie z rezerwą, z takim podejrzeniem .. NIE JESTEM ASTRĄ ANI SIĘ POD NIĄ NIE PODSZYWAM !! Nie moja wina, że jakaś ku**a robiła sobie jaja z tego forum :/ Na innych portalach mają "Mój Raj, Nasz Raj" itp ..
Matko z córką .. Jak mam Cie przekonać, że nia nie jestem? Nie lubię jak ktoś sugeruje mi coś :/
owszem dużo ludzi ma różne opisy itd. ale Ona poszła Ty przyszłaś zaraz po Niej z tym samym opisem i miejscem zamieszkania no straszny zbieg okoliczności, a mnie przekonywać nie musisz, jak się mylę to wcześniej pisałam sorry, ale męczy mnie ten zbieg okoliczności, zostań sobie tu ale ja po prostu Ci nie ufam, mam nadzieję że z innymi dziewczynami się dogadasz tymczasem znikam
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- gosiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Życie cudem jest...